LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016

By NiSaNuR-1903

2M 70.8K 4.8K

.. More

1. BÖLÜM-Alış veriş
2.BÖLÜM-İlk gün
3.BÖLÜM-10-B Sınıfı
4.BÖLÜM-Yeni sınıfım
5.BÖLÜM-Kavga
6.BÖLÜM- Dayak
7. BÖLÜM-Bu kim lan?
8. BÖLÜM-Tesadüf
9.BÖLÜM-Kuzen
10.BÖLÜM-Tehtid
11.BÖLÜM- Olay...Olay..Olay.
12.BÖLÜM- Bu kadarda fazla
13. BÖLÜM-Babamın burda ne işi var?
14. BÖLÜM-2 Tane Olsun...
ÖNEMLİ!!!!
15. BÖLÜM-Kız kavgası
16. BÖLÜM-Hayranlık
17.BÖLÜM-Basketbol Turnuvasına Hazırlık
18 BÖLÜM-Beklenmedik itiraf
19.BÖLÜM YUMRUK
20.BÖLÜM-BAR
21.BÖLÜM-KURTARICIM
22.BÖLÜM-TELEFONUM NERDE?
23.BÖLÜM-ÖZÜR DİLERİM!!
24.BÖLÜM-1 AYAK ÜSTÜNDE 40 YALAN
25.BÖLÜM-İLK ÖPÜCÜGÜM
SOMA
26.BÖLÜM-AKIN'LA BİTMEK BİLMEYEN BİR GECE
28.BÖLÜM-BANA AŞIKSIN
29.BÖLÜM-O mu? BEN mi?
30.BÖLÜM-DÜNYA ÇOK KÜCÜK
31.BÖLÜM-BORA
32.BÖLÜM ARKADAŞ DAYANIŞMASI
33.BÖLÜM-OYALAMA
34.BÖLÜM- DOGUM GÜNÜ PARTİSİ
35.BÖLÜM- YALAN
36.BÖLÜM- PLAN
DUYURU
37.BÖLÜM- TEYZEMİN İNTİKAMI
38.BÖLÜM- AKIN'IN CEZA ŞEKLİ
39.BÖLÜM- DUDAKLAR MI? KAPI MI?
40-BÖLÜM- YENİ BİR DOST YADA....
41.BÖLÜM-BEN BÖLE TESADÜFÜN İÇİNE S******
42.BÖLÜM- Gerçekler ortaya çıkıyor.
43.BÖLÜM-Tilkinin Dolaşıp Dönecegi Yer Kürkcü Dükkanıdır.
44.BÖLÜM-Denizli'ye dönüş.:(
45.BÖLÜM-İstanbul
46. BÖLÜM- Gerçekler...
47.BÖLÜM- Karşılaşma
48.BÖLÜM- İlk günden kavga...
49.BÖLÜM- Sen bana Buse'mi dedin?
50.BÖLÜM-Eğlencemiz başlamadan bitti...
51.BÖLÜM-Ah bir Burak eksikti..
52.BÖLÜM-Rezilliğinde böylesi...
53.BÖLÜM -FİNAL
2.KİTAP
Gazel
Yeni kitabım ilk aşkım

27.BÖLÜM-UYKU

35.8K 1.2K 64
By NiSaNuR-1903

 multimedya=Doruk

Akın'ın odasına girip yavaşca ona dogru yaklaştım.Belden üstü çıplaktı altındada şort vardı.Bu güzel manzaraya kanıp yapacagım şeyden vazgeçmemek için gözlerimi kaçırdım.''fareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee varrrrr.''Bogazım acıyacak derecede,son sesimle bagırarak yatagın üstünde zıplamaya başladım.

Akın hızla yataktan sıçrayıp uyku sersemi aptal aptal şeyler söylemeye başladı.''Hıı,Ne,ne olmuş?''gibi soru yöneltirken o haline gülmemek için yanagımın içini ısırmaya başladım.''Fare,fare var orda.''dedim.Akın bir süre boş boş yüzüme bakıp sinirle bana bir adım yaklaştı.

''Fare var diyemi kıçın yırtılıyormuş gibi bagırıyosun?''diye sordu.Oyşş canım benim ya.''Of ne biçim ev bu,Ne işi var farenin burda.''dedim.Gözlerini devirdi.Kendini yataga atıp gözlerini kapadı.''Yanlış görmüssündür,Beni uykumdan uyandırmanın cezasını yarın soracagım şimdi çık odamdan.''dedi.

Yatakta zıplamaya başladım.''O fare burdan gitmeden ben bu yataktan inmem,Ve sende uyuyamassın.''dedim.Gözlerini açıp çocukca  hareketlerimi izlemeye  başladı.'' Ne biçim erkeksin sen ya kalkıp yakalasana fareyi.''dedim.

''Fareden Korkan sensin,Benim için bir mahsuru yok.''dedi.Omzunu silkerken.''Nerden bilicem berki sende fareden korkuyosun o yüzden yakalamıyosun.''dedim.Akın'ı sinir etmek için.

Akın gözlerini devirip dogrulurmuş gibi yaptı bende zıplamayı bırakıp sırıtmaya başladım.Şimdi olmayan fareyi arasın dursun-ahhhhhhh.Akın birden kolumdan tutup çekince düşüncelerim havaya karışırken ben kendimi Akın'ın yanında buldum.''Ne yapıyosun be,Manyakmısın sen?''dedim sinirle.

Tam kalkacagım sırada elini belime sarıp kalkmamaı engelledi.'' O fare bulunmadan ben o yataktan kalkmam demedinmi?.''dedi.Sesi uykulu çıkıyodu..''Ne olmuş dediysem bırak beni sapıkmısın sen?''dedim bagırarak.

''Fareyi yakalamayacagım için bu yataktan hiç inmeyecektin ve benide uyutmayacaktın.En iyi çözüm yolu bu.Şimdi kapat çenenide uyu.'' dedi.Acaba fare olmadıgını söylesemmi?,Oha söylersem beni yataktan atar onunla da bırakmaz uykusunu böldügüm için bana binbir çeşit işkence yapar.

''Bari üzerine birşey giy.''dedim.Kolları çıplaktı ve bana sarılıyodu.Ah bunu düşününce tüylerim diken diken oluyor.Cevap vermeyince kafamı ona çevirdim.Şu anda burun burunaydık.Bu yerinden çıkacakmış gibi atan kalbimi dahada hızlandırdı.

Ben sırt üstü yatıyordum,kafam Akın'a dönüktü..Akın'sa bana dönmüş kafası boynumun yanındaydı ve sıcak nefesi tenime işliyordu..Kokusu o kadar muhteşemdiki olmayan uykumu kaçırıyodu.Satten haberim bile yoktu.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sabah ilk defa güneş ışıklarıyla açtım  gözümü.Yavaşca gerinerek uykumun açılmasını bekledim.Gözlerimi yavaşca açtıgımda Dün gece yaptıgım aptallık geldi aklıma.Şu anda hala Akın bana sarılıyo ama sert bir şekilde degil.Bende ona dönmüşüm kafam Akın'ın gögsünde.

Dışardan bakan birisi bizi iki sevgili sanardı.Ama herşey dışardan gözüktügü gibi degildir.Derin  bir nefes yavaşca Akın'ın burnuna kücük bir öpücük kondurdum.Ama kondurmam için gerekcelerim var.

1-ÇOK TATLI UYUYO.

2-DÜN GECEDEN BERİ DÜŞÜNÜYODUM,ÖPMESEM İÇİMDE KALIRDI.

3-AKIN'I SEVİYORUM.

Akın kıpırdanmaya başlayınca hızla yataktan kalkmaya ugraşınca ayagım yorgana takılıp kıçımın üstüne sert bir şekilde düşdüm.Akın'ı uyandırmamak için sessizce inledim.Kıçım çok acıdı.Yavaşca kalkıp odanın çıkışına dogru ilerledim.

Acaba saat kaçtı.Kapının yanında durup gözlerimle saat aradım.Komidinin üzerinde saat vardı ve saat 10:15 geçiyodu.Oha okula geç kaldık.Kıçımın acısını unutup hızla AKın'ın yanına gittim.Omzunu sertçe itmeye başladım.

''Akın geç kaldık ,kalk,kalksana.''Bir yandan Akın'ı dürtüklerken.Diger yandan kalkması için bagırıyodum.En sonunda gözlerini açınca elimi omzundan çektim.''Akın okula geç kaldık kalk.''dedim.Sinirle.Yataktan kalkıp gerinince bütün kasları ortaya çıktı.Tabi bende oraya bakmamak için gözlerimi tavana diktim.

''Hem okula geç kaldık diyosun hem orda dikiliyosun.''dedi.Ah gerçekten bugün aptallıgım üstünde.Hızla odadan çıkıp banyoya girdim.Elimi yüzümü yıkayıp kendi odama girdim.Dün buraya okul kıyafetleriyle geldigim için şanslıydım.Hızla kıyafetleri üzerime geçirip saçımı havadan at kuyrugu bagladım.

Ders programı düne göreydi ama hocalar zaten bakmıyodu.Hızla odadan çıkıp aşşagı indim.Akın koltuga dayanmış gözlerini yere dikmiş öylece birşey düşünyodu.Yanına giddince kafasını kaldırıp  bana baktı.Kafasıyla kapıyı gösterdi önden yürümeye başladı.İnsan biraz centilmenlik yapar ya.

&&&&&&&&&&&&&&&&

Okula varmamıza çok az bir yol kalmıştı.Ve ben okuldakilerin bizi beraber görüp yanlış anlamasını istemiyorum.''Akın ben burda inim.''dedim.Kafamı ona çevirip verecegi tepkiyi bekledim.Hiç birşey demeden saga çekti.''Sen bilirsin.''dedi.

Sesi bana karşı çok soguk geliyodu.Ne olmuştu birden buna.Gözlerimi devirip hızla arabadan indim.Arabanın kapısını sertçe kapatım. Akın'a bakmadan yürümeye başladım.Öküz ne olacak.

.....

Okula vardıgımda tenefüs zili çalmıştı.Eminim Akın benden 3 dk önce falan varmıştır.Ah bu saatte okula gelmek berbat bir duygu.Herkes bana bakıyor.Kafamı yere eyip okula dogu yürümeye başladım.

Sınıfa çıktıgımda Doruk arkadaşlarıyla muhabbet ediyordu.Doruk'u görünce aklıma Berk geldi.Ona hesap sormak için gitmiştim neler oldu.Çantamı sıraya koyup yanlarına gittim.''Günaydın.''dedim.Hapsi kafasını bana çevirdi.Doruk kahkaha atıp ayaga kalktı.

''Satten haberin varmı senin?ögleye 2 ders kaldı.''dedi.Gülümsedim.''O zaman tünaydın.''dedim.Gülümseyip yanıma geldi.''Dün ne oldu?''diye sordu.''Berk evde yoktu annesi rahatsızlanmış.''dedim.

Rahatlamış gibi nefesini verip sıranın altından bir poşet çıkarıp bana uzattı.Elime alıp 'bu ne' der gibi bakınca açıklama gergi duymuş olmalıki açıkladı.''Yarın basketbool yarışması var,Herkes istedigi takımı tutmakta özgür.Berki bizim takımı tutarsın.''dedi.

Paketi açıp baktım.Beyaz bir formaydı.Keşke mavi olsaydı.Kafamı salladım.''Tabiki sizi tutucam.''dedim.Gülümseyip bana görüşürüz dedikten sonra arkadaşlarının yanına döndü.

Ögle yemeklerimizi yerken Doga'ya Akın'la olan herşeyi anlattım.Doga'nın agzı o şeklini alırken çıglık atıp bana sarılıyordu.Hele öpüştügümüzü söyledigimde Şaşkınlıkla önündeki ayranı dökmüştü.Tabi bende onu kahkahalarla izlemiştim.O an aklıma geldikce kızarıyorum

Son lokmayıda ağzıma attıktan sonra ayranında sonunu içmiş oldum.Of her öglede aynı yemekleri yiyoruz bir gün dışarda yesek iyi olacak.Lavaboya gidip ellerimizi yıkayıp bahçeye çıktık.Zilin çalmasına Daha 20 dakika var.

Bir çardaga karşılıklı oturup havadan sudan konuşmaya başladıgımız sırada yanımıza 11. sınıflardan iki çocuk geldi.İkiside yakışıklıydı.Yani Akın kadar olmasalarda idare eder.''Oturabilirmiyiz.?''diye sordu kahverengi  saçlısı.İstemeye istemeye kabul etik. Sarışın olan benim yanıma , kahverengi ,kıvırcık saçlı olanda Doga'nın yanına oturdu.

''Ben oguz''dedi.Yanımdaki sarışın,kahverengi gözlü çocuk.Gülümsedim.''Bende ırmak.''dedim.O aradada Doga'yla diger çocukta tanışmıştı.Adı Mertcan'mış.Biraz havadan sudan konuştuktan sonra asıl söylemek istedikleri şeylerin bunlar olmadıgını anlamak zor degildi.Tam bişey söyleyecekler konuyu degiştiriyolar.Bir birine kaş göz işareti yapıyolar.

Biz bıyık altından gülerken onlar cesaretlenmeye çalışır gibi bir halleri vardı.En sonunda dayanamayıp Doga sordu.''Siz bişeymi demeye çalışıyosunuz?''dediginde.Kahkaha atmamak için dudagımı ısırdım.''Şey,biz,şey diyecektik-''tam Doga'nın yanındaki çocuk .Mertcan diyecekken Oguz lafa atladı.

''Hafta sonu bir işiniz varmı?Yani eger bir işiniz yoksa hepberaber birşeyler yapabiliriz.''dedi.Çocuk soru sorar gibi.Doga altan yavaşca ayagıma vurdu.Bilmem der gibi dudagımı büzdüm.''Benim bir işim yok.''dedi.Doga benimde kabul etmemi beklermiş gibi.

Tam kabul edecegim sırada aklıma dügün geldi.Hafta sonu biz  Ankara'ya gidecegiz.Malesef babamın dügünü var.İç çekip düşen yüzümle onlara baktım.''Melsef ben gelemem Hafta sonu  babamın yanına gitmem lazım.''dedim.Hepsinin benim gibi yüzü düşerken Doga merakla bana baktı.

''Ama bu pazartesi okul çıkışında birşeyler yapabiliriz.''dedim.İkiside gülümseyip ayaga kalktılar.''Tamam o zaman,biz gidelim.''deyip uzaklaştılar.O arada bana sinirle bakan 2 çift mavi gözü görsemde görmemezlikten geldim.Bu Akın gerçekten çok tuhaf bir çocuktu,Çözülmesi zor olanlardan.

Doga'ya babamın dügünü oldugunu söyledim.Onuda çagırdım  ama annesinin izin vermeyecegini söyledi.

 ...........................

Çıkış zilini duyar duymaz eve gittim.Annem daha gelmemişti.Rahat bir nefes verip odama gittim.Üzerimi degiştirip rahat birşeyler giydim.Oturma odasına geçip kanalları zaplamaya başladı...

Kapı sesiyle kafamı kapıya çevirdim.Annem içeri girip çeketini askılıga astı.''Irmak senin burda ne işin var?''diye sordu.''Nerede ne işim var?''dedim.''Hemen odana gidip ders çalışıyosun,hemen.''dedi.Otoriter çıkan sesiyle.Koltuktan kalkıp yanagından öptüm.

''Tamam annecim.''dedim.Yüzü yumşarken konuya nasıl girecegimi bilemiyodum.''Anne,şey sen babamın dügününe gelecekmisin?''diye sordum bir çırpıda.''Evet.''dedi.Yüzü düşmüştü.Annemi öpüp odama çıktım.Daha dügün için elbisede alacaktım.

Kafamdaki herşeyi silip ders çalışmaya başladım.

SON...UMARIM BEGENİRSİNİZ.

YORUM YAPAN VE OY VEREN  HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SİZİ SEVİYORUM.............

Continue Reading

You'll Also Like

20.3K 2.1K 23
0531***: Elbet bir gün abim 🥀 ArabaProfilli: kimsin 0531***: bugün seni işletmek için özelden arayan insan 0531***: Ara beni yakışıklı ??❤️‍???? Ara...
352K 22.7K 23
17 Yıl sonra gerçekleri öğrenen Bade, yıllardır onu arayan abilerine giderse. Azıcık dram. Bolca eğlence. Bolca aksiyon. Bir tutam da kaos. Daha...
620K 30.3K 56
[Tamamlandı] Bir düşün içine düştüm, sandım. *texting 06.09.2019 & 05.03.2020
2M 73.5K 60
DİKKAT: ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ KURGUSUDUR +18 VARDIR RAHATSIZ OLACAK OKUMASIN. Lavinia: Sana vermem gereken bir ceza vardı. Defne: Tobe hasa Defne: Ben ned...