LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016

By NiSaNuR-1903

2M 70.8K 4.8K

.. More

1. BÖLÜM-Alış veriş
2.BÖLÜM-İlk gün
3.BÖLÜM-10-B Sınıfı
4.BÖLÜM-Yeni sınıfım
5.BÖLÜM-Kavga
6.BÖLÜM- Dayak
7. BÖLÜM-Bu kim lan?
8. BÖLÜM-Tesadüf
9.BÖLÜM-Kuzen
10.BÖLÜM-Tehtid
11.BÖLÜM- Olay...Olay..Olay.
12.BÖLÜM- Bu kadarda fazla
13. BÖLÜM-Babamın burda ne işi var?
14. BÖLÜM-2 Tane Olsun...
ÖNEMLİ!!!!
15. BÖLÜM-Kız kavgası
16. BÖLÜM-Hayranlık
17.BÖLÜM-Basketbol Turnuvasına Hazırlık
18 BÖLÜM-Beklenmedik itiraf
19.BÖLÜM YUMRUK
20.BÖLÜM-BAR
21.BÖLÜM-KURTARICIM
22.BÖLÜM-TELEFONUM NERDE?
23.BÖLÜM-ÖZÜR DİLERİM!!
25.BÖLÜM-İLK ÖPÜCÜGÜM
SOMA
26.BÖLÜM-AKIN'LA BİTMEK BİLMEYEN BİR GECE
27.BÖLÜM-UYKU
28.BÖLÜM-BANA AŞIKSIN
29.BÖLÜM-O mu? BEN mi?
30.BÖLÜM-DÜNYA ÇOK KÜCÜK
31.BÖLÜM-BORA
32.BÖLÜM ARKADAŞ DAYANIŞMASI
33.BÖLÜM-OYALAMA
34.BÖLÜM- DOGUM GÜNÜ PARTİSİ
35.BÖLÜM- YALAN
36.BÖLÜM- PLAN
DUYURU
37.BÖLÜM- TEYZEMİN İNTİKAMI
38.BÖLÜM- AKIN'IN CEZA ŞEKLİ
39.BÖLÜM- DUDAKLAR MI? KAPI MI?
40-BÖLÜM- YENİ BİR DOST YADA....
41.BÖLÜM-BEN BÖLE TESADÜFÜN İÇİNE S******
42.BÖLÜM- Gerçekler ortaya çıkıyor.
43.BÖLÜM-Tilkinin Dolaşıp Dönecegi Yer Kürkcü Dükkanıdır.
44.BÖLÜM-Denizli'ye dönüş.:(
45.BÖLÜM-İstanbul
46. BÖLÜM- Gerçekler...
47.BÖLÜM- Karşılaşma
48.BÖLÜM- İlk günden kavga...
49.BÖLÜM- Sen bana Buse'mi dedin?
50.BÖLÜM-Eğlencemiz başlamadan bitti...
51.BÖLÜM-Ah bir Burak eksikti..
52.BÖLÜM-Rezilliğinde böylesi...
53.BÖLÜM -FİNAL
2.KİTAP
Gazel
Yeni kitabım ilk aşkım

24.BÖLÜM-1 AYAK ÜSTÜNDE 40 YALAN

35.6K 1.2K 87
By NiSaNuR-1903

Multimedya=Irmak

Omzumun sertçe itilmesiyle gözlerimi açtım.Başımın agrısıyla açılan gözlerimi tekrar kapattım.Sadece 3 bardak içmeme ragmen  baş agrısı yapıyosa 1 şişe içenleri tahmin edmiyorum.1 dk ben eve nasıl gelmiştim,En son arabada uyuya kalmıştım yoksa ben akın'ın odasındamıyım.

Hızla gözlerimi açıp yatakta dogruldum.Malesef yanlış alarm kendi odamdayım ama nasıl buraya  geldim.''Irmak hanım uyandıgına göre bana bir açıklama yapabilirsin.''yandan gelen sesle kafamı oraya çevirdim.Annem kollarını gögsünde birleştirmiş tek ayagını titreterek sinirle bana bakıyo.

''Neyi açıklicam?''diye sordum kısık çıkan sesimle.Annem ya sabır der gibi tavana bakıp bana bir adım yaklaştı.

''Dün gece seni kucagında eve getiren çocuk kimdi?''diye sordu annem bagırarak.Salak akın zilemi basmıştı bide insan bir evine götürür,görgüsüz ayı ne olacak.

Yataktan yavaşca kalktım.Anneme ne diyecektim ben şimdi.Sevgilim desem annemin babamdan dolayı erkeklere karşı olan siniri kabarır önce akın'ı sonra beni bogardı.Buğazımı temizleyip aklıma gelen ilk şeyi söyledim.

''Kim olabilir annecim,teyzemin sevgilisi.''dedim.Annemin gözleri kocaman olurken aklıma gelen yalanları sıralamaya başladım.

''Dün gece eve geldikten sonra tam uyuyacagım sırada telefonumu orada unuttugum aklıma geldi.Annem masraf yapmasın,tekrar bir telefon almayalım diye hiç üşenmeden kalkıp bara geri döndüm.Telefonumu bulup bardan çıktım.Arabaya dogru ilerlerken akın  abiyle karşılaştık ehliyetim olmadıgı için bana kullandırmadı.Gelirkende uyuya kalmışım beni eve kadar taşımış.''dedim.Biraz daha yalan uydurursam oskar ödülü alıcam.

''Teyzenin sevgilisi varda neden benim haberim yok?.''diye sordu.Baya sakinleşmiş gibiydi.Uzun bir konuşma yaptıgım için nefes nefese kalmıştım.''Annecim teyzem koktugu için söyleyemedi.''dedim.

Başını sallayıp bişey demeden kapıya dogru ilerlerken aklına birşey gelmiş gibi durup arkasına döndü.''Bu akın denilen çocuk kaç yaşında?,teyzenden kücük gibi duruyo.''dedi şüpheyle.

Sahte bir kahkaha atıp annemin yanagına sulu bir öpücük kondurdum.''Annecim çocuk teyzemden bir yaş büyük üniversiteye gidiyor,sadece minyon tipli oldugu için küçük gözüküyo.''dedim.Bugün yalan kapazitemi aşmış durumdayım.

''İyi o zaman,beni ikna etmeyi başardın.''dedi gülümseyerek.Yanaklarını tekrar öptüm.Annemde beni öpüp odadan çıktı.Annemin çıkmasıyla rahat bir nefes alıp.Gerçekten en saçma yalanları sıralamıştım teyzem kim akın kim? ya . Birde sevgilisi falan dedim.Yanaklarımı şişirerek banyoya ilerledim.

Kısa bir duş aldıkta sonra okul formalarımı üzerime geçirdim.Saçımı tepeden toplayıp her zamanki makyajımı yaptım.Aynaya son kez baktıktan sonra arkama dönecegim sırada gözlerim boynumdaki izlere kaydı.Piç kurusu boynumu ne hale getirmiş.Bunu kimsenin görmemesi lazım.

Baglı saçımı çözerek dagınık bıraktım.Morlukların üzerine krem sürdükten sonra okul çantamı alıp merdivenlerden aşşagı indim.

Annem ve teyzem kahvaltı yapıyodu. İkisinide öptükten sonra masaya kuruldum.Teyzem masada uyuklarken annem arada teyzeme bakıp kahvaltısını yapmaya devam ediyordu.Teyzem çatalını masaya bırakıp yavaşca masadan kalktı.

''Millet ben çıkıyorum.''dedi uykulu bir sesle.Annem kafasını sallamakla yetindi.Umarım akın konusundan teyzeme bahsetmez.''tamam.''dedim.Teyzeme gülümseyerek.Teyzemde bana gülümseyip askılıktan deri ceketini alıp üzerine geçirdi.Arabanın anahtarınıda alıp evden çıktı.

''Anne sen okula gitmeyecekmisin?''diye sordum merakla.Kafasını hayır anlamında salladı.''Öğleye kadar bir,iki işim var.Ögleden sonrada senin ögretmenin çagırdı , ögretmeninle konuşmaya gelecegim.''dedi.Çatal parmaklarımdan kayıp düşünce annem kafasını kaldırıp bana baktı.

''Yoksa derslerinmi kötü?''dedi annem ,Tek kaşını kaldırarak.Evet kesinlikle derslerim hakkında konuşacaktı hoca.Sesli bir şekilde yutkundum,Başımı hayır anlamında salladım.

''Derslerim çok iyi annecim başka bişey için çagırmıştır, İstersen ben konuşurum hocayla senin gelmene gerek yok.''Dedim.''Gerek yok ben gelip konuşurum hem arkadaşlarınlada tanışırım.''dedi yemegine geri dönerken.

Başka çarem kalmamıştı.Bugün annem hocayla konuşacak ve benim derslerimin kötü oldugunu anlayacak.Sonrada odadan çıkmama cezası hatta berkide özel bir hoca bile tutabilir.Ama annem okula gelmeden hocalarla konuşup çok calışacagıma söz verebilirdim.

Kahvaltım bittikten sonra anneme' hoşcakal' dedikten sonra paltomu alıp evden çıktım.

&&&&&&

Öğle tenefüsünün zilini duyunca nefesimi rahatlıkla verip Öğle tenefüsüne kadar kalkmadıgım sıradan kalktım.Doruk bugünde gelmemişti acaba başına bişeymi geldi?Barış'ın yanına gittim.''Doruk neden gelmiyo?''diye sordum.Suratıma boş boş bakıp bişey demeden yanımdan geçti.Bu ne afra tafra anlamadım.

Kantine inip 2 tost 2 ayran aldıktan sonra doga'nın masasına geçtim.Tostu ve ayranı doga'ya uzattım.''saol kanki.''dedi gülümseyerek.Dünkü yaptıklarını unutmamıştım ama yinede bişey demeden gülümsemesine karşılık verdim.

Tostlarımızı yedikten sonra bahçeye çıkıp banklardan birine oturduk.''Boynuna ne oldu kızım?''dedi doga bagırarak.Hızla elimi doga'nın agzına kapadım.''Ne bağırıyosun ya.''diye azarladım.Yavaşca elimi agzından çektim.''ne oldu anlatmicakmısın .''dedi endişeyle.''anlatıcam.''dedim.Bizi kimsenin dinlemedigiden emin olduktan sonra anlatmaya başladım.

''Ben seni eve bıraktıktan sonra teyzemide yatagına yatırdım,Sonra telefonumu barda unuttugum aklıma geldi.Hızla bara gittim. Aradım falan bulamadım.Bardan çıkacagım sırada birisi saldırdı i-''doga sözümü keserek konuşmaya başladı.

''Sana bişey yapmadı demi?''diye sordu endişeyle kafamı hayır anlamında salladım.''sözümü kesmeden dinle.''dedim.Başını hızla tamam anlamında salladıktan sonra beni can kulagıyla dinlemeye devam etti.

''Ben adamın elinden  kurtulmaya çalışırken birden akın geldi.Adamı güzelce pataklayıp beni adamın elinden kurtardı.''Dün gece akın'ın söyledikleri aklıma gelince yüzüm düştü.

''Ne yani akın'mı kurtardı seni?.''dedi heyecanla.Başımı yavaşca salladım.''Evet akın kurtardı.''dedim.''Peki ne bu surat senin sevinçten havalara uçman lazım degilmi?''diyes ordu tek kaşını kaldırarak.

''Bana sürtük dedi,Adamın altına bilerek girişim.''dedim akın'ı taklit ederk.DOGA'nın gözleri şaşkınlıkla açılırken ,ben gözümde biriken göz yaşlarının akmaması için gözlerimi havaya diktim.

''Be- bence sinirle söylemiştir.Yoksa akın öyle şeyler söylemez helede senin gibi birisine.''dedi.Gece gördügüm rüya geldi aklıma akın benden özür diliyordu o rüyanın gerçek olmasını o kadar çok isterdim ki.

''lan şu annen degilmi?''doga'nın bagırmasıyla düşüncelerimden sıyrılıp doga'nın baktıgı yere baktım.Ah lanet olsun annemin gelecegini unutmuşum.Hızla oturdugum yerden kalkıp annemin yanına dogru koştum.

''Annecim, hoşgeldin.''dedim yanagndan öperek.''Hoşbulduk kızım.''dedi.Doga'da yanımıza gelip annemi öptü.''hoşgeldin serpil teyze''dedi gülümseyerek.Annemde ona karşılık verdi.''saol kızım,Naılsın iyimisin?''diye sordu.Doga elini salladı.''Bizi boşver sen iyimisin?''dedi.Walla bu kız ya çekmeyi çok iyi biliyo.''İyim.''dedi annem kücük bir kahkaha atarak.

Konuşmamız bitince okula dogru yürümeye başladık.Tam okulun kapısından girecegimiz sırada annemin sözleriyle ona döndüm.''Şu berk degilmi? Senin hayatını kurtaran çocuk.''dedi annem.Annemin baktıgı yer baktıgımda Akın, Berk,Can,ve adını bilmedigim 2 çocuk daha oturmuş sohbet ediyorlardı.

''Evet annecim berk.''Dedim.Annemin,yanına gidelim diye tutturmasından korkarak.''O çocuk bu okulda okuyo ve benim haberim yok aşk olsun ırmak.''deyip onlara dogru yürümeye başladı.Sesli bir şekilde oflayıp doga ve bende onlara dogru yürümeye başladık.

Yanlarına vardıgımızda hepsi birden kafasını bize çevirdi.''Berk'cim nasılsın?''diye sordu annem. Berk bir an tereddüt etsede şaşkınlıgını atıp annemin  elini öptü.

''İyiyim serpil teyze sen nasılsın?''diye sordu.''Teşekkür ederim canım,''dedi annem bütün sevecenligiyle.Onlar konuşurken bende ikisinden gözümü alamıyodum,Ama akın'ın gözlerinin üzerimde oldugunu fark  edemeyek kadar aptal degilim.

''Bir sorunmu var serpil teyze?''dedi berk anneme okula neden geldigini sorarak.''Bilmiyorum ırmak'ın hocası aradı,konuşmaya gidecegim.''dedi.Yüzümü buruşturup doga'ya baktım.Kesinlikle oda cezası alacaktım.

''Neyse berk'cim ben seni tutmayayım.''dedi annem.''Olurmu öyle şey serpil teyze.Eger istersen bende eşik edim  müdürün odasına kadar.''dedi.Annem tam bişey söyleyecegi sırada akın'a inat kabul ettim.''AA evet berk'te gelsin.''dedim.

Berk benden böyle bir şey beklemiyo olacakki şaşkınlıkla bana baktı.Gülümseyip ayaga kalktı.Tam gidecegimiz sırada annemin şaşkın  sesinden birşeyler oldugunu anladım.''Irmak hani teyzenin sevgilisi üniversiteye gidiyodu?''diye sordu sesli bir şekilde.Sesli bir şekilde yutkunarak yavaşca arkamı döndüm.

Hepsi kafasını bana çevirmiş şaşkınca bakıyodu buna Akın'da dahil.Allah beni kahretsin ya.Nasıl düşünemedim.Zorlukla gülümsedim.Aklıma gelen ilk yalanı söyledim.''Akın abinin kardeşi bu.''dedim bir anda.Akın abi demek bana dünyanın en zor  şeyiymiş gibi gelsede.

Annem yumşarken digerleri hala şaşkındı.''Onlar kardeş ya hani o yüzden çok benziyorlar.Hem anne nasıl fark edemedin.Akın abi bundan daha yakışıklı ve olgun. Bu cılız kalmış.''dedim akın'ın beni her zaman , her fırsatta ezdigi gibi.

Annem onay bekler gibi Akın'a dönünce benim paçam tutuştu.Hızla Akın'a bakışlarımla yalvarmaya başladım.Bir süre bekledikten sonra bakışlarıma dayanamamış olacakki şoka girecegim bir şey yaptı.beni kurtardı.''Evet ben akın'ın kardeşiyim.Bir sorunmu var?''diye sordu.

Hızla annemin cevap vermesini beklemeden AKIN'A minnettar bakışlarım attım. annemin koluna girip onlardan uzaklaştırdım.Şu anda akın'a arkadaşları meraklı bakışlar atıyodu ve akın'da ne söyleyecegini bilmedigi için öylece sessiz kalıyodu.

&&&&&&&&&&&

SON......

UMARIM BEGENİRSİNİZ.

Continue Reading

You'll Also Like

1.8M 91.1K 33
Çilekli lolipop grubuna eklendiniz. ••• (texting - tamamlandı) YN: Küfür ve argo var, rahatsız olanlar geri tuşuna basıp çıkabilirler. Lütfen, karakt...
855K 49.6K 39
•texting, tamamlandı. 0534***: Sen o kızın kollarında sabahlarken, 0534***: Ben senin mendiline sığındım. not: limon isimli kurgumdaki karakterlerin...
9.6K 2K 32
Mezuna kalmış üniversite öğrencisi Liya hiç tanımadığı insanlarla dolu bir gruba eklenir. Aşk bacadan hızla düşerken, Liya ya o aşkı kabullenecek ya...
210K 12.8K 29
#tamamlandı _rosary: Neymiş efendim _rosary: Uzaktan, dokunmadan adam akıllı sevilemezmiş _rosary: Olsun ben de kadın gibi severim _rosary: Adamlıkta...