LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016

By NiSaNuR-1903

2M 70.8K 4.8K

.. More

1. BÖLÜM-Alış veriş
2.BÖLÜM-İlk gün
3.BÖLÜM-10-B Sınıfı
5.BÖLÜM-Kavga
6.BÖLÜM- Dayak
7. BÖLÜM-Bu kim lan?
8. BÖLÜM-Tesadüf
9.BÖLÜM-Kuzen
10.BÖLÜM-Tehtid
11.BÖLÜM- Olay...Olay..Olay.
12.BÖLÜM- Bu kadarda fazla
13. BÖLÜM-Babamın burda ne işi var?
14. BÖLÜM-2 Tane Olsun...
ÖNEMLİ!!!!
15. BÖLÜM-Kız kavgası
16. BÖLÜM-Hayranlık
17.BÖLÜM-Basketbol Turnuvasına Hazırlık
18 BÖLÜM-Beklenmedik itiraf
19.BÖLÜM YUMRUK
20.BÖLÜM-BAR
21.BÖLÜM-KURTARICIM
22.BÖLÜM-TELEFONUM NERDE?
23.BÖLÜM-ÖZÜR DİLERİM!!
24.BÖLÜM-1 AYAK ÜSTÜNDE 40 YALAN
25.BÖLÜM-İLK ÖPÜCÜGÜM
SOMA
26.BÖLÜM-AKIN'LA BİTMEK BİLMEYEN BİR GECE
27.BÖLÜM-UYKU
28.BÖLÜM-BANA AŞIKSIN
29.BÖLÜM-O mu? BEN mi?
30.BÖLÜM-DÜNYA ÇOK KÜCÜK
31.BÖLÜM-BORA
32.BÖLÜM ARKADAŞ DAYANIŞMASI
33.BÖLÜM-OYALAMA
34.BÖLÜM- DOGUM GÜNÜ PARTİSİ
35.BÖLÜM- YALAN
36.BÖLÜM- PLAN
DUYURU
37.BÖLÜM- TEYZEMİN İNTİKAMI
38.BÖLÜM- AKIN'IN CEZA ŞEKLİ
39.BÖLÜM- DUDAKLAR MI? KAPI MI?
40-BÖLÜM- YENİ BİR DOST YADA....
41.BÖLÜM-BEN BÖLE TESADÜFÜN İÇİNE S******
42.BÖLÜM- Gerçekler ortaya çıkıyor.
43.BÖLÜM-Tilkinin Dolaşıp Dönecegi Yer Kürkcü Dükkanıdır.
44.BÖLÜM-Denizli'ye dönüş.:(
45.BÖLÜM-İstanbul
46. BÖLÜM- Gerçekler...
47.BÖLÜM- Karşılaşma
48.BÖLÜM- İlk günden kavga...
49.BÖLÜM- Sen bana Buse'mi dedin?
50.BÖLÜM-Eğlencemiz başlamadan bitti...
51.BÖLÜM-Ah bir Burak eksikti..
52.BÖLÜM-Rezilliğinde böylesi...
53.BÖLÜM -FİNAL
2.KİTAP
Gazel
Yeni kitabım ilk aşkım

4.BÖLÜM-Yeni sınıfım

43.9K 1.4K 44
By NiSaNuR-1903

 Medya=Doruk

Sabah kaktığımda başım çok ağrıyodu.Yataktan kalkıp banyoya gittim.Elimi yüzümü yıkayıp,odaya geri döndügümde saat 7.25 geçiyodu.Dolabın karşısına geçip okul kıyafetlerimi giydim,Saçımı düzleştirip saçımın en baş tarafından balık kılcıgı örmeye başladım yarısını örüp tel tokayla tutturdum geri kalan danık kısmınıda sol tarafımda topladım.

Merdivenleri yavaş yavaş indim.Annem ve teyzem hala kahvaltı yapıyolardı.Dün anneme o kadar yalvarmama rağmen  sınıfımı degiştirmişti o yüzden anneme sinirliydim. Teyzeme bakarak.''Günaydın Melek ''dedim.Anneme birşey demeden masaya oturdum.''Günaydın şekerim ne bu surat?''diye sordu teyzem.Cevap vermeden yemek yemeye devam ettim.

'' Irmak bana günaydın yokmu ? '' diyen anneme kafamı çevirmeden .''Günaydın'' dedim Kuru bi sesle. '' Neyse bunu akşam konuşuruz ben çıkıyorum size afiyet olsun.''deyip Masadan kalktı.Çantasını ve montunu alıp evden çıktı.

''Teyze senin dersin yokmu?''dedim teyzeme dönerek.''Bana teyze deme '' diye cırlayınca içimden gülme istegi doğsada teyzeme küçük bi tebessümle baktım.''Peki Melek  hanım sizin dersiniz yokmu acaba ? ''dedim alayla.''Yok şekerim derslerim öğleden sonra '' dedi.

Kahvaltımı yapıp masadan kalktım. Çantamı sol omzuma astım deri ceketimide sol elime alıp kapıdan çıkacağım sırada teyzemde kakıp yanıma geldi.

''Seni ben bırakacağım canım hem okuluda görmüş olurum.''dedi gülümseyerek.''Hadi hadi sen okulu değil okulun içindeki yakışıklı çocukları görmeye geliyor olma.?''dedim.

Teyzem, annemin aksine tam bir erkek delisiydi.Her önüne gelenle çıkardı ama kimseye bağlanmadığı için çabuk ayrılırdı.

Kahkaha attı.''Saçmalama kendimden küçüklerle takılmıyorum.''dedi omuz silkerek.

''Ya biliyoruz geçen sene kendinden 3 yaş küçük çocukla çıkan bendim sanki.''dedim kaşlarımı kaldırarak.''Herneyse yürü arabaya yoksa seni burada bırakıp okula ben gideceğim sende artık otobüsle gelirsin nasıl fikir.''dedi tek kaşını kaldırarak,Böyle seksi olduğunun farkında oldugu için sürekli bu hareketi yapar kendisi.

''Ben almim Melek'cim özel şoför varken napayım ben otobüsü.''deyip arabaya bindim. Oda şöför koltuğuna bindi.

Okulun  oraya geldigimizde zil çalmamış herkes bahçedeydi. Teyzeme dönüp yanağından öptüm.''İyi dersler canım.''dedi gülümseyerek .Gülümsemesine karşılık dil çıkardım ve arabadan indim. Ben iner inmez teyzem de gitti zaten.Bende bahçeye girip Doğa'yı aramaya başladım.Bahçede göz gezdirirken 2 çift kahverengi olmasına rağmen etkileyici olan gözlerle göz göze geldim. Ona ben iğrenerek bakınca ki bunda baya bir zorlanıyordum. Bu  sırıtıp yanıma doğru yürümeye başladı. Bende onu umursamıyomuş gibi yapıp okulda tekrar gözlerimle Doğa'yı arama başladım.

Boynumdaki hissettigim sıcak nefesle gözlerim  fal taşı gibi açılırken birden yerimden sıçrayıp nefesin sahibine döndüm sizce kim tabikide güzel gözlü çocuk.''Ne yapıyorsun be sapık..''dedim. Ona iğrenir gibi bakarak, pardon bakmaya çalışarak.Ondan iğrenmek mümkün degil çok güzel gözleri var ve kasları ve küpesi ve saçları... Aman be! ben ne diyorum.

'' Ne o korktunmu?''dedi ,alayla bana bakarak .

''Ne korkucam be senden..''diye karşılık verdim. Şu anda heyecanım korkudanmı, yoksa başka birşeyden mi bilemeyeceğim ama heyecanımı fark etmesin diye büyük bir çaba harcadığımı göz ardı edemezdim.Eve gidince kendimi tebrik etmeyi aklımın bir köşesine yazdım.

'Korkmuyosun yani'' dedi kaşlarını kaldırarak.''Korkmuyorum , korkmammı lazım ? ''dedim.

Boynunu hafiften yana doğru yatırarak.''Aslında evet korkman lazım, hatta beni gördüğünde yönünü falan degiştirmen lazım. Sahi sen niye bizim sınıfa geldin ki? Git o piçlerin arasında daha rahat edersin hem senin gibi seksi  bi kızıda aralarına çabuk alacaklarından eminim.''dedi gözlerini kısarak. Benle olan sorunu neydi? Bir dakika bizim sınıfmı dedi o?

''Bizim sınıf derken?'' diye sordum.

''10- c bizim sınıf...Benim sınıfım..'' dedi kelimelerinin üstüne basa basa.

''Bir dakika , bir dakika senin adın ne?'' diye sorduğumda alacağım cevaptan korkuyordum.Tahmin ettiğim kişi çıkmaz umarım.

Güldü..güldü..ve biraz daha güldü.''Tahmin edeyim diklendiğin kişinin kim olduğunu bile bilmiyorsun Irmak.'' dedi alayla.Adımı nereden biliyordu.

''Adım Akın..bence bu bana olan hareketlerini düzeltmen konusunda yeterli olur.''

Akın..Şimdi herkezi neden bu kadar şaşırdığını anlamıştım..

Daha benim bir şey söylememe izin vermeden dün benim ona yaptığım gibi omuz atıp geçti yada geçemedi çünkü omzuma o kadar sert vurduku geri doğru sendelenip düşeceğim sırada kolundan tutup destek alınca durup bana bakmaya başladı.

Hızla kendimi toparladım kolunu bırakıp iki adım geriledim. Yüzüne bakmadan konuştum.''Yavaş olsana omzumu kırıyordun.''dedim hala etrafı incelerken.

''Bir daha bana dokunmayacaksın,dokunmaya kalkmayacaksın anladınmı?''dedi dişlerini sıkarak..Gözlerimi onun üzerine diktiğimde çok sinirli oldugunu bin kilometre öteden anlayabilirdim.''Sana dokunmaya meraklı degilim zaten.''dedim gözlerimi kaçırarak. Hala bana sinirle baktığını fark edebiliyoum.

Onun gözlerine bakmamak için büyük bi çaba harcarken arkadan gelen tok sesle oraya döndüm.''Irmak kızım bi sorun mu var? ''dedi müdür pisliği gülümseyerek,hocaya sinirle baktım. Ama bir dakika ya zaten o sınıfta istenmiyorum, nediye müdüre kızıyorum ki sinirli bakışlarımı yumşalttım.

''Hocam annemin dediği sınıfa aldırdınızmı kaydımı?''dedim.Vicudumuda hocaya döndürerek. Akın'ın hala gitmediğini anlamak pekte zor degil.

''Evet kızım, Bundan sonra 10/B sınıfına gidiceksin oradaki arkadaşlarınında haberi var.'' Dedi, hoca gülümseyerek. Hocaya küçük bi tebessüm edip kafamı tamam anlamında salladım. Hoca o sınıfın ders proğramını verip gitti.

Bende üzgünce arkamı döndüm.Keşke dönmeseydim.Akın bana öyle bi bakıyordu ki sanki karşısında önüne gelenle yatan birisi vardı.Bana igrenç birşeymişim gibi bakılmasını sevmem. Ve Akın bana öyle bakıyor. Gözlerine bakmaya cesaret edemediğim için gözlerime  onun çenesine diktim.Çok düzgün bi çenesi vardı ve çok çok şeker gözüküyordu. Kendimi frenlemek için gözlerimi hızla onun üzerinden çekip yere diktim.

''Rahat ettinizmi Akın bey artık sizin sınıfta değilim.'' Dedim, yeri incelerken.Neden yüzüne bakamadığım konusunda pek bir fikrim yoktu.Sadece göz göze gelmeye çekiniyordum.Bana Doruk ve arkadaşlarına baktığı gibi bakmasını istemiyordum.

''Ben o sınıftan kimseyle konuşmam ve artık sende onlardan biri olduğuna göre bizim bir numaralı düşmanımızsın.Doğa'yı akıllı sanırdım senin gibi birisiyle nasıl arkadaşlık yapıyor anlamıyorum.Zaten anlamamada gerek kalmadı nede olsa bu saatten sonra seninle konuşmayacaktır.'' deyip arkasını dönüp gitti.

Evet  canım acımıştı hemde çok. Düne göre daha fazla acıdı. Her şey o pislik mal müdür yüzünden oldu. Hemen anneme yetiştirmiş kavga ettiğimizi. Of ya şimdi ben Doğa'ya nasıl acıklayacağım olayı.Ya beni dinlemese. Tek arkadaşım Doğa ve Ben Doğa'nın arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum. Zilin sesini duymamla düşüncelerimden sıyrıldım.

Yavaş adımlarla ilerleyip sınıfa girdim. Herkesin bana baktığının farkında olsamda umursamadım.  Gözümle  boş yer aradım. Arkalardan bi boş yer görünce gözlerim zafer kazanmış gibi parladı, Hızlı adımlarla ilerleyip sıraya çantamı koydum. Yanımdaki kişiye bakmadan sıraya oturdum.Ve kafamı hızla sıraya koyduğum ellerimin arasına koyup zilin çalmasını bekledim.

Zilin çalmasıyla hızla sıramdan kalkmıştım ki biri kolumdan tuttu.''Sınıfımıza hoş geldin bizi tercih ettiğine sevindim.''diyen Doruk'a zorla gülümseyip kolumu kurtardım.''Ya evet bende .''deyip sınıftan çıktım. Siz şimdi niye terslemedin diyeceksiniz. Ama ne yapayım. O sınıfta okuyacağım artık ve oradakilerle aramın iyi olması lazım.

Hızlı adımlarla 10- /C sınıfının oraya gittim. Doğa'ya her şeyi acıklamam lazım onun arkadaşlığını  kaybetmek istemiyorum.

DOĞA'NIN AĞZINDAN

Sabah okula geç kaldığım için abim arabasıyla bırakmıştı beni, Hızla okulun bahçesinden girip sınıfa doğru koştum. Herkez sınıflarına girmişti, ve kesinlikle hocalarda girmişti. Hızla sınıfın kapısına geldim.  Tıklattıcağım sırada aklıma Irmak geldi. Acaba gelmişmidir bugün. Dün Akın'ın yaptıklarına şaşırmadım. Akın her kıza böyle yapar.Takılır ,dalga geçer ama buradaki kızların hoşuna gider. Ama Irmak çok farklı davrandı. Aslında tepkisine şaşırdım. Tamam bende böyle bir şeye sinirlenirdim, ama Akın'ı tanıdıgım için pek tepki vereceğim söylenemez. Irmak o kadar saf ve güzel bi kızki gerçekten onu çok sevdim.

Ben  normalde arkadaş canlısı biri degilimdir. Ama Irmak çok farklı biri. İlk gün sınıfa girdiğinde havalı kendini beğenmiş biri falan sanmıştım ama sonra devlet lisesindeki arkadaşlarını koruyunca onunla tanışmak istedim. İykide tanışmışım.

Hem güzelde kız . Hatta  o şımarık sürtük Başak'tan  güzel. Saçlarının rengi çok hoşuma gitti. Uçlarını güneş batarkenki renge boyatmış ve süper gözüküyor. O günün sonunda hemen kuoföre gidip bende boyatacaktım ama bana yakışmazmış o yüzden boyatmaktan vaz geçtim.

Yan taraftan gelen sesle irkilip hızla oraya döndüm.''Sınıfa girmeyi düşünmüyosun galiba.''diyen Barış'a sinirle ve nefretle  baktım.''Siktirgit.'' deyip hızla sınıfın kapısını açtım. Hangi yüzle benimle konuşuyordu.Pislik..

Hoca bana kötü bakışlar atarken bende ona karşılık verdim. Sınıfın kapısını sertçe kapatıp sırama doğru ilerledim.O zaman fark ettim,Irmak gelmemiş.Telefon numarası falanda yokki arayıp sorayım. Eğer yarında gelmesse müdürden adresini alıp evine gideceğim. Sırama oturup dersi dinlemeye başladım. Yada dinlemeye çalıştım desem daha doğru olur.

..

Tenefüs zilinin sesiyle rahat bi nefes aldım. Hoca çantasını alıp gitti.Tam sıramdan kalkacağım sırada  Akın ögretmenler masasının üstüne oturup konuşmaya başladı.''Herkez beni dinlesin.''deyince herkes susup Akın'a döndü.''Yeni gelen arkaş vardıya adı Irmak. Herneyse adı lazım degil. Bizi satıp karşı sınıfa geçti.Buda demek oluyor ki artık onunla konuşulmayacak ,yanına yaklaşılmayacak ve bir numaralı düşmanlarımızın arasına giricek anlaşıldımı ?.'' demesiyle herkes kafasını sallayıp evet anlamında birşeyler derken Akın en yakın arkadaşı Ahmet'e e dönüp tekrar konuştu.''10-D yede söyleyin düşmanımızı bilsinler.''deyince Ahmet sırıtarak kafasını sallayıp 10-D ye doğru ilerledi. Ben söylediklerinin şokunu atlatmaya çalışırken sınıfa Irmak girdi.

Bende dahil Herkes Irmak'a bakmaya başladık. O bakışların farkında olsada umursamamaya çalışarak gözleriyle beni aradı. Ben ona sinirle bakarken o gülümseyip yanıma geleceği sırada Akın'ın  yakın arkadaşlarından en çok deger verdiği Can hızla Irmak'ın önünü kesti.

''Nereye gittiğini sanıyosun çık bu sınıftan hemen ''diye bağırdı. Irmak kaşlarını çattı.Sinirlenince başka bi güzel oluyo bu kız ya. istesemde kızamıyorum. Hem zaten bizi sattığınada inanmıyorum kesinlikle bi açıklaması vardır.

''Of çekil önümden Doğa'ya birşey söyleyeceğim.'' Diye söylendi sıkılmış bir tavırla.

''Bizi satan birisiyle Doğa'nın da bizimde işimiz olmaz şimdi siktirgit.''dedi uyarır tonda.''Gitmiyorum lan. Ne yapacaksın? Gitmiyorum.''deyip ön sıralardan birine oturdu.Ellerinide ğöğsünde birleştirdi. Ve 'yap ne napıcaksan' bakışları atmaya başladı.Can Akın'a döndü.

Akın gülüyordu.. Bizim Akın bizi satan birisine gülerek bakıyordu. Şok şok şok gerçekten şaşırılacak bir olay. Can Akına şaşkınca bakınca Akın ayağa kalkıp Irmak'a doğru yaklaştı. Yaklaştı ve dibinde durdu. Kulağına eğilip birşeyler fısıldadı. Irmak hızla ayağa kaktı kaşlarını çatıp işaret parmağını ona doğru salladı. Tam bişey söylemek için ağzını açmıştı ki tekrar aklına bişey gelmiş gibi elini indirip sırıtarak oda ona yaklaştı. Akın'ın yaptığı gibi kulağına birşeyler söyledi ama duymak mümkün değildi.  

Akın bir anda sinir küpü olmuş şekilde Irmak'a baktı. Sonra sinirle yandaki sıraya tekme attı. Sıra 2 takla atarak yere devrildi. Sınıftaki kızlar çığırarak dışarı çıktılar.Akın hala Irmak'a sinirle bakarken kendini kontrol etmeye çalışır gibi bir hali vardı. Irmak söyledigi şeye pişman olmuşa benziyordu. Ne söyledi acaba.

Akın, Irmak'a yaklaşmaya başlayınca Can hızla Akın'ın önüne geçti.''Sakin ol abi.''dedi. Akın hızla Can'ı itip Irmak'ın kolundan tutup sınıftan dışarı çıkardı. Sürükledi desek daha iyi olur.

Irmak kolunu kurtarmaya çalışırken Akın kolunu daha çok sıkıyordu . Ama Irmak o kadar  inatcıydıki geri adım atmıyodu.

Kolidordaki herkes onlara dönmüştü ve Akın o kadar sinirliydiki kimseyi gözü görmüyodu. Ben Akın'ı durdurmak için önüne geçeceğim sırada Can kolumdan tuttu.''Dayak yemek istemiyosan karışma.'' Dedi.

'' Ya sende erkekmisin be. Kızı hiçe sayıp kendinimi düşünüyosun.?''dedim bağırarak. ''Akın kıza birşey yapmaz. En fazla gözünü korkutur merak etme.''dedi sakin bi şekilde.

IRMAK'IN AĞZINDAN.

Herkes durmuş bize bakarken Akın beni peşinden sürüklüyodu resmen. Keşke dilimi eşek arıları soksaydıda o lafları demeseydim. Ama o bana ''Ne o Doruk seni tatmin edemedi sınıfa geri dönmeyemi karar verdin''deyince çok sinirlenmiştim Ağzımı tutamayıp.'' Evet senin dediğin gibi Beni tatmin edemedi ama Başak ı tatmin ettiği kesin.'' Dememle çıldırdı resmen.Manyak..

Hızla beni okuldan çıkarıp otoparkın oraya götürdü.Arabanın kapısını açıp hızla beni içeri doğru fırlattı.Bende zaten hiç karşı koymuyordum ne yapacaksa yapsın korkmuyorum ondan. Şoför koltuğuna binip arabayı sürmeye başladı.

Yol boyunca birşey demeden yolun bitmesini bekledim. Araba durunca hızla arabadan inip benim tarafıma geçti.Kapımı açtı.''Çık dışarı.''diye emir verdi. Ama sesi sakindi.Yavaşca arabadan indim. Etrafa bakınmaya başladım. Orman gibi biryere gelmiştik.Heryerde ağaç vardı. Burada ne yapacaktık? Yoksa bana tecavüz falanmı edicekti.Yok canım ne tecavüzü hem ben kendimi korurum hayatta böyle birşeye izin vermem.

Yazın babamın yanına gittiğimde müzik kursu ve tekvondaya giderdim. O zamanlar ne gerek vardı falan derdim ama şimdi iyiki göndermiş. Of neler düşünüyorum ben bu durumda ya hem ne kadar tekvandoda iyi olsamda bu kas yığını karşısında pek şansım yok.Ben korkuyla ona bakınca o sırıtıp çenesiyle ileriyi gösterdi.''Sana bi süprizim var.''dedi alayla . Yavaşca kafamı çenesiyle gösterdiği yere çevirmemle şok olmam bir oldum.


Continue Reading

You'll Also Like

134K 6.6K 37
(İSİM VE KAPAK BANA AİTTİR. (Ç)ALANLARIN...) (hikaye silinmişti yeniden yüklendi) 5 kız... "Olaylar farklı, sonuçlar aynıydı bizim için" 5 erke...
9.6K 2K 32
Mezuna kalmış üniversite öğrencisi Liya hiç tanımadığı insanlarla dolu bir gruba eklenir. Aşk bacadan hızla düşerken, Liya ya o aşkı kabullenecek ya...
99.6K 6.9K 48
(Tamamlandı) mavideniz:Limon kadar ekşisin ama ben limonu çok severim. hakantural:Ben limondan nefret ederim. mavideniz:Bence seni en iyi ifade ede...
257K 11.6K 57
Küçükken bana verdiğin sözlerin hiçbirinin şu an bir önemi yok, bunu biliyorum Sare. Ancak bir sorunumuz var... Küçük Savaş oyun arkadaşı Sare'yi ge...