Broken

By MarinaS1D

53K 2.6K 95

Imala je život o kakvom su ostali samo mogli sanjati. Njeni roditelji su posjedovali ogromnu kuću punu posluš... More

Chapter 1.
Chapter 2.
Chapter 3.
Chapter 4.
Chapter 5.
Chapter 6.
Chapter 7.
Chapter 8.
Chapter 9.
Chapter 10.
Chapter 11.
Chapter 12.
Chapter 14.
Chapter 15.
Chapter 16.
Chapter 17.
Chapter 18.
Chapter 19.
Chapter 20.
Chapter 21.
Chapter 22
Chapter 23.
Chapter 24.
Chapter 25.
Chapter 26.
Chapter 27.
Chapter 28.
Chapter 29.
Chapter 30.
Chapter 31.
Chapter 32.
Chapter 33.
Chapter 34.
Chapter 35.
Chapter 36.
Chapter 37.
Chapter 38.
Chapter 39.
Chapter 40.
Chapter 41.
Chapter 42.
Chapter 43.
Chapter 44.
Chapter 45.
Chapter 46.
Chapter 47.
Chapter 48.
Chapter 49.
Chapter 50.
Chapter 51.
Chapter 52.
Chapter 53.
Chapter 54.
Chapter 55.
Chapter 56.
Chapter 57.
Chapter 58.
Chapter 59.
Chapter 60.
Chapter 61.
Chapter 62.
Chapter 63.
Chapter 64.
Chapter 65.
Chapter 66.
Chapter 67.
Chapter 68.
KRAJ!

Chapter 13.

891 47 1
By MarinaS1D

Rekao je da me mora zamoliti nešto vrlo bitno, a onda je zašutio te nastavio gledati u mene za izrazito ozbiljnom facom. Samo čekam kad će me opet početi zezati u vezi poljupca od maloprije. Ako to napravi, kunem se da ću mu napraviti nešto loše. Ne mogu podnijeti da mi govori i radi tako lijepe stvari od kojih kasnije napravi šalu na moj račun. Dosta mi je toga!

„Što?" Zaboravila sam da me uopće treba nešto pitati, no sjetila sam se pa sam odlučila vidjeti što. Samo da nije nešto što bi inaće bilo u njegovom stilu.

„Pa večeras se održava jedna zabava i želim da ideš sa mnom." Rekao je to kao da je najobičnija stvar ne skidavši pogleda s mene.

„Ja? Zašto?" Pokazala sam prstom prema sebi jer ne mogu vjerovati da me pozvao na nekakvu zabavu. Obično me on na tim zabavama izazivao i vrijeđao, a sad očekuje da ću ići s njim. Hahaha!

„Zato što uvijek dolazim sam, a ovaj put mi treba netko tko će ići sa mnom. Ne želim biti sam!" Nakon zadnje izgovorene rečenice, uvio je usnice dolje kao da će to pomoći njegovom planu da odem s njim večeras. I mogu reći da mu prokleto uspijeva, jer je neodoljiv s ovakvim izrazom lica. Kako može izvesti takvo nešto?

„A ja ću ti pomoći u tome da se ne osjećaš usamljenim? Hmm koliko se sjećam tebe se hvata gomila cura koje bi navodno jedva čekale da izađu s tobom, a da ih prije ili poslije toga ne pojebeš!" Izgovorila sam na glas iako nikad takve riječi nikad nisu postojale u mom riječniku. Čak se i Louis počeo navikavati na to!

„Znam, ali večeras želim samo tebe. Onda, hoćeš ići?"

„Ali već me je Laura pozvala na nekakvu zabavu i odbila sam. Uostalom, ljuta je na mene." Sjetila sam se Laure i trenutka kad je rekla da se družim s ološem kao što je Louis. Kako to može govoriti? Nije ni on meni baš naomiljeniji lik kojeg sam upoznala, ali ipak nije ni tako loš kao što se čini. Možda čak nije ni ubio nekoga kako se priča.. Ili ipak je?! Ugh Rose, prestani misliti o tome!

„Dobro si rekla. Ljuta je na tebe, i sigurno joj nije potrebno tvoje društvo, a meni večeras trebaš. I više od svega želim da ideš sa mnom." Nakon što je izgovorio posljednju riječ, oblizao je jezikom usnice par puta i nisam mogla da se ne sjetim poljupca. Bože, kako je to bilo dobro!

„Evo, mogu ti nešto obećati!" Rekao je.

„Što?" Nisam sigurna u vezi čega želi spomenuti neko obećanje..

„Ako pristaneš ići sa mnom večeras, možda te opet poljubim." Približio mi se tek nekoliko centimetara bliže. Znači opet sam crvena! Great! „Ali ovog puta će to biti mnogo bolje nego maloprije. I uživat ćemo oboje, to ti obećajem."

Odmakao se baš kad sam se navikla na njegovu blizinu. Zašto mi ovo radi? Čas me vrijeđa i odbija od sebe, a čas me privlači svojim šarmom da poželim skočiti na njega i raditi mu toliko toga. A onda se sjetim Marka i u isti tren u meni prevlada strah. Ne mogu tako...

„Ti si toliko siguran da ćeš me poljubiti večeras?" Osmijeh mi je zatitrao na licu i pokušala sam ga sakriti, ali to je bilo nemoguće.

„Ako budeš išla, to će se sigurno dogoditi." Opet je oblizao usnice, a uz to je pogledao točno u moje usne i zadržao pogled duže vrijeme i to je vjerojatno bilo ono ključno za moju odluku.

„Okej, ali ne želim da večeras bude kao i svaki put. Želim da se večeras ponašaš pristojno i da budeš uvijek sa mnom." Rekla sam iskreno. Ne želim biti potpuno sama na zabavi na kojoj nikoga ne poznajem. Kakav god Louis bio, sigurno će mi on biti jedini poznanik.

„Večeras ću biti samo tvoj." Izgovorio je to kao nekakvo obećanje. Ustali smo se sa klupe nakon što smo još malo razgovarali, sigurna sam da će majka poludjeti kad vidi koliko sam se zadržala. „Ali priznaj. Pristala si samo zato što sam ti obećao da ću te poljubiti."

„Nisam!" Rekla sam to pokušavši prikriti istinu, ali i on je sam znao da lažem, zato se i nasmijao. Da me maloprije nije poljubio nikad ne bih znala da ovoliko žudim za još jednim njegovim poljupcem. A to će me jednom otjerati u grob...

*

*

/Louis P.O.V./

Obukao sam crnu košulju i poravnao duge rukave dok sam stajao ispred ogledala i provjeravao ličim li na nešto. Samo da večeras ne zajebem! Rose mi je na neki način počela vjerovati i ako onaj kreten zezne nešto noćas, zauvijek ću izgubiti njeno povjerenje. Ah, i ovako ću ga svakako izgubiti čim je upoznam s njim i ostavim ih. Ne razumijem zašto mu treba. Sam je rekao da se trebam zaposliti negdje nakon one drame sa Sophiom, da idem u teretanu i da prestanem misliti na nju. I to je uspjelo. Dosad je moj posao bio samo da je čuvam i trpim njeno ponašanje. Zašto sam je onda danas poljubio? Kvragu nisam to trebao učiniti! Nisam joj ni trebao obećavati nikakve poljupce večeras jer uopće neće biti sa mnom. Bit će sa Jamesom čitavu jebenu večer. No da joj nisam obećao kako ću večeras biti s njom i da ću je poljubiti, nikad ne bi pristala ići sa mnom. Znao sam da to želi, jer se zacrveni uvijek kad pomisli na seks. To me jebeno pali kod nje. Mrzim kad se zacrveni jer je to nešto najslađe kod nje. Tek onda se ne mogu obuzdati i poželim joj učiniti toliko toga, ali onda ona pokaže svoju pristojnu i nevinu stranu koja mi govori da nikad ništa ne smijem imati s njom. Ona je samo moj posao i to je to! Ništa više!

Ušao sam u auto i upalio ga te izašao iz parkinga. Večeras ne namjeravam uzimati novac ljudima, želim se opiti i odvesti neku curu u krevet. To mi treba, apsulutno! Od onog poljupca koji se nikako nije trebao dogoditi, samo razmišljam o njenoj koži koja je žarila pod mojim usnama i tražila još. Želio sam je tako jako, ali znao sam da se ne smije dogoditi nešto više. Postoji toliko toga što mi zabranjuje da je dotaknem. Zato se moram što prije vratiti starom životu jer ga je ona počela lagano mjenjati. Došao sam ispred njene kuće, a ona je već stajala ispred ogromnih ulaznih vrata u crnoj uskoj majci koja joj nije prekrivala pupak te u isto tako crnoj prekratkoj minici sa osmijehom na licu gledavši u mene. Ovo definitivno nije smjela obući. Cijelo vrijeme pokušavam zaboraviti na nju i na to kako sam je jutros poljubio želeći nešto više od poljupca, a onda odjene ovo?! Samo se moram kontrolirati i ne napraviti ništa suludo. Ona neće biti moja nego Jamesova i to moram stalno imati na umu. Otvorila je auto i sjela unutra nakon čega me pozdravila kao i uvijek. Tek onda sam osjetio da ima novi parfem. Bože kako jebeno miriše!

„I kad zabava počinje?" Pitala je namještavši se na sjedalu. Ona minica je skoro sve otkrivala, a mene kao da su obuzeli svi vrazi pa nisam smio gledati.

„Zabava?" Rekao sam prvo što mi je palo na pamet.

„Da! Pa valjda idemo na zabavu, zar ne?" Okrenula se prema meni i prekrižila noge te stavila ruke na njih. Ovo namjerno radi! Namjerno me izaziva. Želi da izgubim kontrolu! To joj nažalost uspjeva.

„Da, idemo.. Pa valjda je dosad počela!" Zakašljao sam se i vratio pogled na cestu koncetrirajući se na vožnju. Samo trebam zaboraviti da je ovdje!

„Jesi dobro? Nekako si uznemiren, dogodilo se nešto?" Pitala je zabrinutim glasom te se opet okrenula svim svojim tijelom prema meni. Ti si mi se dogodila, eto to! Sve na njoj je bilo tako prejebeno dobro, nisam znao hoću li normalan doći na zabavu.

„Nije se ništa dogodilo. U redu sam." Okrenula se te je uzdahnula. Ne uzdiši, samo mi još to treba!!!

„Jesam li ti rekla da večeras izgledaš lijepo? Moglo bi se reći da si poprilično zgodan!" Osmjehnula se.

„I ti si lijepa večeras. Još te nisam vidio u takvoj kombinaciji." Što je bila i istina. Uvijek je bila zakopčana do grla, a sad se pokaže u ovakvom izdanju. Rekao sam da je to bilo namjerno.

„Pa da. Uvijek nosim nešto standardno, a večeras sam se odlučila potruditi. Zamolila sam Lauru da mi posudi ovu odjeću jer majka nije bila kod kuće. Stvarno misliš da mi lijepo stoji?" Prešla je rukama preko koljena sve do početka minice, a u isto vrijeme je zagrizla usnicu čekavši moj odgovor. Fali mi samo još malo dok ne poludim do kraja. Neka prestane!!

„Da. Izgledaš jebeno sexy u tome." Bio sam iskren jer je to vjerojatno i očekivala. Ne želim da sazna kako sam počeo ludjeti zbog nje.

„To mi je bila i namjera!"

„Zašto?" Zbunjeno sam okrenuo glavu prema njoj te je vratio natrag na cestu.

„Za slučaj da se izgubiš!" E sad mi tek ništa nije jasno.

„Da se izgubim? Zašto bih se izgubio?"

„Pa rekao si da obično na tulumima spavaš sa djevojkama i da se opijaš. Nisam sigurna hoće li situacija večeras biti drukčija. Zato sam se odlučila odjenuti ovako i možda pronaći nekog muškarca kojem ću se pridružiti ako ti slučajno odlutaš!"

„Rose, ja sigurno neću nigdje odlutati. Obećao sam ti da ću večeras biti samo tvoj." I mrzim činjenicu što joj upravo sad lažem i što će James dobiti ono sve što sam trebao dobiti ja.

„Još mi nisi objasnio način na koji ćeš biti moj!" Nasmijala se i znao sam da ovo radi samo da izgubim kontrolu nad sobom..

„Pa recimo da ćemo cijelu večer plesati onako izazovno, nakon čega ću te odvesti u jednu slobodnu sobu i raditi ti stvari koje si samo mogla zamišljati. Ne možeš ni zamisliti koliko jedva čekam skinuti ti tu minicu koju imaš na sebi." Pogledao sam prema njoj, a dolja usnica između njenih zubi me dodatno uzbuđivalo.

„Zašto je sad ne skineš?" Pitala je i samo za nekoliko milimetara podigla rubove minice prema gore.

„Molim? Otkad si ti postala tako samouvjerna?" Bio sam znatiželjan, a u glavi sam zamišljao trenutak kad bih nas sad umjesto na zabavu odveo u neku šumicu gdje bi bila u potpunosti moja. Ne Jamesova, nego moja!!

„Otkad ti nisi prestao skidati oči s mene! Zar stvarno misliš da bih htjela spavati s tobom?" Nasmijala se po tko to zna koji put večeras, krajeve minice je povukla prema dolje. To je to, poludio sam skroz!!

„Zašto to radiš?" Podigao sam ton na nju.

„Što to?" Preplašila se. Htio sam joj sad reći kako sam je jutros poljubio i koliko do tad nisam ni znao da žudim za njom iako me do tad živcirala, a sad se obukla u ovo i izluđuje me svakom svojom riječju, pokretom i načinom na koji radi određene stvari. Što se to dogodilo u samo dva dana? Jučer sam mogao razgovarati s njom kao i sa svakom drugom djevojkom, a danas mi se čini kao da je želim samo za sebe.. Možda je ovo prolazno? Obećao sam je Jamesu i moram održati to obećanje. Ona je i dalje imala preplašen izraz lica i samo je čekala mene da se izjasnim. Što da joj sad kažem?

„Znaš što? Nebitno je, ne znam ni sam zašto sam te večeras htio voditi na zabavu. Ovo je zadnji put da sam otišao negdje zajedno sa tobom!" Čvrsto sam stegnuo šake oko volana pokušavši zaboraviti na nju. Što mi ova djevojka radi?

„E pa ni sama ne znam zašto si me htio voditi. Vrijeđaš me svaki put kad imaš priliku i odjednom me pozoveš van. Znala sam da to ne misliš ozbiljno!"

„Naravno da nisam mislio ozbiljno." Nasmijao sam se samo kako se ne bih odao. „Odakle ti ideja da sam mislio izaći s tobom?"

„Ne znam. Očito sam bila prenaivna da povjerujem kako želiš nešto." Bila je naslonjena na sjedalu, a oči su joj bile usredotočene na prozor kraj sebe. Kvragu, pogledaj me!

„Želim što? Nešto imati s tobom?" Pitao sam samo kako bih dobio odgovor. Želim znati što ona misli o svemu, ali bez ikakvih svađa. Ne želim se svađati s njom baš zato što to gotovo uvijek radimo!

„Da, to sam mislila, ali ti si i sam rekao da nisi mislio ozbiljno pa mi nije ni bitno. Samo želim odraditi ovu večer i to je to."

Puhnula je sebi u bradu i prekrižila ruke preko trbuha kao kakvo dijete ne nastavljavši dalje raspravu. Više nismo razgovarali. Želio sam da ova večer bude posebna, da pričamo i da se družimo sve do onog dijela dok je ne upoznam sa Jamesom i odem s nekom drugom. Ali ona je očito bila tako tvrdoglava osoba da se sve to ostvari. Uskoro smo došli ispred kluba u kojem se ta zabava odvijala, a ona je odmah otvorila vrata od auta ne čekavši mene da izađem pa sam zbog nje morao požuriti.

„Rose, čekaj!" Viknuo sam dok sam zaljučavao vrata auta. Okrenula se prema meni i prekrižila ruke na prsima, te počela tapkati jednom nogom čekavši da dođem do nje. „Zašto si takva?" Pitao sam je kad sam došao do nje dok sam stavljao ključeve od auta u džep.

„Kakva?"

„Mislio sam da će nam večeras biti lijepo, a ti si odmah započela svađu. Zar si zbog toga išla sa mnom? Samo da se svađamo?"

„Ne, nisam!" Rekla je okrenute glave no ostala je u istom položaju.

„Zašto onda ne bi zaboravila na ovo maloprije i pokušala uživati večeras?" Provirio sam malo u stranu kako bih pronašao njen zamišljen pogled. Čim sam je vidio kako se smije, u potpunosti mi je okrenula leđa ne želeći da je gledam. Ponekad stvarno mislim da imam posla s nekim djetetom!

„Uživala sam sve dok ti nisi rekao da me nisi mislio voditi vani." I dalje je bila okrenuta leđima, nije mi dopuštala da joj vidim lice.

„Zato što si mi digla tlak!" Priznao sam joj.

„Čime? Nisam napravila ništa loše!" Rekla je nevino nakon čega se okrenula i pogledala me duboko u oči. Oko nas je bio mrak i jedino ulične svjetiljke su nam pomogle da vidimo jedno drugo. Govori meni da stalno mjenjam raspoloženja, a ona je čas ljuta, čas vesela, čas preplašena, a čas se ponaša kao dijete. Nikako je ne mogu pratiti. Sad je trenutno njeno raspoloženje neodređeno.

„Ako bih ti rekao, sve bi se promijenilo!" Rekao sam tiho, gledavši u njene usne. Zašto je sad tako žarko želim poljubiti?

„Što bi se promijenilo?" Oblizivala je usnice jer su joj se stalno sušile i imao sam potrebu da joj pomognem u tome. Gledala me tako bojažljivo kao da se nikako nismo ni svađali, kao da smo cijelo vrijeme pričali ovako kao sad.

„Ovo između nas." Pokazao sam rukom prema meni i njoj, a ona me nastavila gledati. Ništa joj nije bilo jasno, a ja joj tako jako želim reći.

„Što?" Ponovila je pitanje, a ja sam uhvatio njenu ruku u svoju na što je ona čudno reagirala jer to očito nije očekivala, no onda je vratila pogled na moje oči i nastavila me gledati. Nije moguće da mi se sviđa!

„Postoji nešto. Nešto što mi se događa u zadnje vrijeme i nikad prije mi se nije to događalo. Počeo sam osjećati..." Baš kad sam mislio reći da me u zadnje vrijeme počela privlači na fizički način kao što to dosad nije ni jedna djevojka i kad sam joj želio reći da imam potrebu stalno biti u njenoj blizini, upravo tad nas je prekinuo nečiji kašalj koji me je nagnuo da pustim njenu ruku i odmaknem se od nje.

„Ohoh Tom, nisam znao da si došao... Vidim da si doveo društvo." Pogledao je u Rose praveći se kao kako nije znao da će ona doći. Pogledala ga je samo na trenutak te usmjerila pogled na mene jer joj očito ništa nije bilo jasno. A prekinuo je najvažniji trenutak ove večeri! I bolje da ga je prekinuo. Bolje da to ostavim za sebe, bolje da ona ipak ništa ne zna. James za nju ima veće planove nego što ću ja ikad imati!

I 13. nastavak. Trebalo mi je malo više vremena al' nema vezeee...

Citajte, ostavite vote, komentirajte, ali molim vas nemojte ono 'savrseno, odlicno, daljeeee' jer se bas trudim za ovu pricu.

Nastavak uskoro :*

Continue Reading

You'll Also Like

354K 17.4K 50
Jedina žena koja mu je rekla „ne", mogla bi postati i jedina žena bez koje Harry Styles ne može živjeti... Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6...
19.1K 607 68
Ovo je moja druga priča (prva je bila "I wish" ). Nadam se da će vam se svidjeti :3 ♥ Love ya LoRa Styles* Ovo NIJE moja priča. Tu priču je napisala...
33.1K 747 25
◾🔞Luciano, najpoznatije prezime Moskve. Nosi ga obitelj koja drži lanac trgovine oružja i narkotika. Zbog smrti Eduarda Luciana, posao preuzima Alek...
164K 4.8K 39
Nakon teške prošlosti Jessie se odluči za novi početak u New Yorku. Ni slutila nije da će tamo upoznati njega. John Rixton,vlasnik ogromnih kompanija...