College [h.s.]

Por ElaWriter

435K 26.4K 1.5K

Poštovana gospođice Samuels, vaša prijava za 'Community College Seattle' koja je poslana datuma, 18.5.2014. g... Más

Warning!
PROLOG
0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7
0.8
0.9
1.0
1.1
1.2
1.3
1.4
1.5
1.6
1.7
1.8
1.9
2.0
2.1
2.2
2.3
2.4
2.5
2.6
2.7
2.8
2.9
3.0
3.1
3.3
3.4
3.5
3.6
3.7
3.8
3.9
4.0
4.1
4.2
4.3
4.4
4.5
4.6
4.7
4.8
4.9
5.0
5.1
A/N: Jako važno
5.2
5.3 (prvi dio)
5.3 (drugi dio)
A/N: Trailer
5.4
5.5
5.6
5.7
5.8
5.9 (prvi dio)
5.9 (drugi dio)
6.0
6.1
6.2
6.3
6.4
6.5
6.6
6.7
6.8
6.9
7.0 (prvi dio)
7.0 (drugi dio)
EPRILOG

3.2

7K 391 18
Por ElaWriter

"Što želiš gledati?", podigla sam glavu dok su mi usta bila prenatrpana s sladoledom od jagode. Na koljenima sam dopuzala do njega, u rukama sam imala kutiju sladoleda, a u ustima žličicu. Mogla sam osjetiti kako mi se sladoled topi u ustima i ima božanstven okus. Jagoda. Uzela sam žlicu i istiju i zagrabila još malo sladoleda i natrpala ga u usta. Stavila sam kutiju sastrane i sjela pokraj njega. Pred sobom sam imala golemu policu s raznim filmovima i serijama. Samo mi je jedna pala za oko. Teen Wolf. Nasmijala sam se i uzela prvu sezonu s police.

"To!", pred oči sam mu stavila CD i on se malo udaljio kako i vidio. Namrštio se i znala sam da to ne želi gledati. E, pa gledat ćeš Styles! Do sad je sve bilo po njegovom.

"To je Gemmino, ni ne znam kako je to dospjelo ovdje.", okrenuo se i nastavio tražiti dalje filmove. Bez njegovog dopuštenja uzela sam daljenski i stavila CD unutra. Uzela sam sladoled i vratila se natrag na jastuke.

"Tori, nisam se složio da ću to gledati.", doslovno je zacvilio. Prevrnula sam očima i ignorirala ga.

"Meni se baš gleda Teen Wolf.", pritisnula sam play. Udobno sam se smjestila i čvrsto primila daljenski u ruke.

"Znaš da mi ne treba daljenski upravljač da ugasim to sranje.", došao je do mene i bacio se na hrpu jastuka. Da, opet ona soba puna jastuka.

"Dobar dečko.", potapšala sam ga po glavi i nastavila gledati. Zgrabila sam punu žličicu sladoleda i stavila je u usta. Zastenjala sam i Harryjev pogled je stao na meni. Ni ne želim znati kakve su mu trenutno misli.

"Ja nisam pas Tori. Ne možeš mi govoriti to.", požalio se.

"Tiše!", podigla sam prst u zrak. "Pokušavam gledati moju omiljenu seriju Harry.", ustala sam i stavila kutiju sladoleda sastrane zajedno s žličicom i vratila se na staro mijesto. Ali Harry je već ležao tamo. Bez riječi sam krenula na drugu stranu, ali su me njegove ruke oko bokova zaustavile.

"Možeš leći na mene. Vrlo sam udoban.", namignuo mi je i znala sam na što misli. Zastala sam na trenutak pa se grubo bacila na njega.

"Tori, mislio sam imati još barem jedno djete, ali sada sumnjam.", poljubila sam ga u obraz i naslonila se na njega.

"Dobar dečko.", izdahnula sam i umirila se. Njegove ruke su se omotale oko mog struka i trbuha i čvrsto ih stisnuo. Kao da me ne želi pustiti, nikada. Oh, Harry što se dogodilo. Okrenula sam se prema njemu i polako spustila usne na njegove. Polako se spuštao sve dok se leđima nije spustio na hrpu jastuka. Cijelim tijelom sam ležala na njemu dok je moja posa bila s obje strane naših glava i skrivala naše poljupce skrivenima.

"Nemoj Tori.", prošaptao je. "Inače se poslije neću moći zaustaviti, a znam da nisi spremna.", klimnula sam glavom i nasmijala se. Provukla sam mu prste kroz kosu i poljubila mu lice. Naslonila sam obraz na njegov.

"Ti si tako pažljiv Harry.", ponekad imam takvu navalu adrenalina da ga i sama želim cijela izljubiti koliko je najbolji i najpažljiviji i najtvrdoglaviji muškarac koji sam ikada upoznala. Valjda je to i zašto mi se sviđa. Kao da mi namjerno prkosi.

"Oh, malena moja. Što bi ja bez tebe.", nasmijala sam se. Volim kad me zove tim nadimkom, osjećam se voljeno. Ne samo tada nego i u svakom trenutku provedenim s njim. Čini me posebnom i važnom u svom životu.

"Dođi idemo, želim te nekamo izvesti.", omotao je ruke oko mene i dignuo se na noge. Stisnula sam se uz njega i obgrlila ga oko vrata. Izašli smo iz sobe ostavljajući televizor upaljeni.

"Nisamo ugasili televizor i sladoled se topi."

"Gospođa Evans će se za to pobrinuti.", naravno, on ima čistačicu. Kako sam to samo mogla zaboraviti. Popeli smo se stepenicama na još jedan kat. Treći? Nikad nisam bila na trećam katu? Kuća ima tri kata?

"Izvest ćeš me na treći kat?", nasmijala sam se i on je klimnuo glavom u tihu potvrdu riječima. "Romantično.", ironično sam rekla i oboje smo se nasmijali. Primjetila sam kako su ove stepenice duže i hvala bogu da ne moram ići pječice.

"Evo nas!", spustio me kad smo došli.

"Nisam znala da kuća ima i treći kat.", okrenula sam se prema njemu. Stavio mi je ruku na obraz. "Moram i ja malo držati do privatnosti.", namignuo mi je.

"Idemo unutra.", skrenuo je i otvorio vrata. Usta su mi doslovno bila do poda. Čula sam škljocanje vratiju. Zaključao je vrata i stao pokraj mene.

"Ti imaš jebeni bazen!", zapanjeno sam rekla. Velik bazen s nelikoko ležaljki sastrane i LED žaruljicama u zidovim. Jedna strana zida je bila staklena. Prostorija je bila mračna, ali su je dovoljno osvjetljavale male lapice u zidovima. prostorija je izgledala savršeno..usudila bi se reći romantično.

"To pokriva cijeli kat?", klimnuo je glavom.

"Prekrasno je Harry.", oduševljeno sam rekla dok sam gledala svaki detalj prostorije. Osmjeh mi je porastao kada sam vidjela pogled. Opčinjeno sam se približila staklu. Osjećam kao da mi je cijeli Seattle pod nogama. Noćni Seattle.

"Sviđa ti se?", klimnula sam glavom. "Imam još nešto za tebe.", uhvatio me za ruku i doveo do jedne drvene ležaljke. Bilo ih je oko deset posloženih u veliki polukrug malo dalje od bazena. Pogledala sam u vodu. Jebote čak i bazen svjetli. Okrenula sam se kad se crna kutija pronašla ispred mene.

"To je za tebe.", namignuo mi je. Polako sam uzela kutiju gledajući u njega. Klimnuo je glavom i ja sam protresla kutiju. Oh, piše nešto na njoj. Trnim sjajećim slovima. TRIANGL O, ne nije!

"Harry!", skoro sam zavrištala. Stavila sam ruku na usta. On me gledao s velkim uzbuđenjem. Stavio je ruku na svoju vilicu i zagriznuo je usnicu.

"Otvori malena.", poslušala sam i polako podigla crni poklopac te ga stavila sastrane, pokraj sebe. Tamno rozi kupaći kostim doslovno sjaji ispred mojih očiju. Izglesa tako skupo i sigurna sam da je koštao cijelo bogadstvo.

"Sviđa ti se?", nervozno je pitao. Kako mi se ne bi svidio. Kome se nebi svidio. Nema cijene, ali sam sigurna sa je koštao kao sva moja odjeća zajedno plus ormar. Polako sam prošla po mekoj, rozoj tkanini.

"Ja.."

"Ne sviđa ti se? U redu, sutra ćemo za zamjeniti. Ustvari idemo sad. Nazvat ću Nicol i ona će otići..."

"Harry! Predivnan je. Slušaj me. Obažavam ga!", odahnuo je. Iskreno sam se nasmijala. Stavila sam kutiju sastrane, došla sam do njega i čvrsto ga zagrlila.

"Hvala. Sigurna sam da je koštao cijelo bogadatvo"

"Nije.", nasmijoa se, ali i sama sam znala koliko je to skupo. Prvo djevojka sam i drugo sanjam o svakoj novoj modnoj marci koja je poznata baš kao i Triangl.

"Mogu li te ja presvući?", šapnuo mi je u uho i jeza me prošla. Od plave do pete, obožavam njegov hrapav i dubok glas.

"Zašto?"

"Kupat ćemo se, zar nije očito?", prevrnuo je očima. Naravno! Nazen, kupaći sve ovo..Sve misli su mi nestale kada je podukao ruke pod moju majcu. Izdahnula sam.

"Ruke gore.", poslušala sam. Skinuo mi je majcu i stavio je pokraj kutije na ležaljku. Ostala sam u grudnjaku i hlačama pred njim. Ali kako je krenuo uskoro sam ostala i bez hlača. Stavio ih je pokraj majce. Maknuo mi je kosu s lica i premjestio je na leđa. Izvadio je gornji dio kupačeg u ruke. Stavio mi je ruke na leđa i došao do kopče grudnjaka. Poljubio mi je vrat dok mi je šaptao slatke stvari na uho, otkopčao je i pustio kopču. Povukao je jedno pa drugu ramenicu prema dolje. Grudnjak je pao na pod. Postalo mi je jako neugodno. On kao da je to znao obukao mi je gornji dio.

"Okreni se", prošaptao je. Okrenula sam se i mogla sam osjetiti njegove vješte ruke kako zakopčavaju kopču. Obgrlio mi je bokove i zavukao palčeve u trenirku i povukao je dolje zajedno a gačicama. Nisam ni shvatila da sam zadržavala sve dok nisam izdahnula. Uzeo je donji dio kupačeg i polako mi ga navukao. Sada se osjećam nekako golo. Pružio mi je ruku. Nisam ni shvatila da je on već obučen u kupaći. Prihvatila sam ruku. Došli smo do početka bazena.

"Dame prve.", nasmijao se.

"Nadam se da nemaš neke ubitačne namjere samnom."

"To ćemo još vidjeti.", namignuo mi je. Nasmijala sam se i odmahnula glavom. Ušla sam stepenicama u vodu. Tako je topla. Izdahnula sam i široko se nasmijala.

"Pa, ovo je samo naša noć.", ušao je zamnom u vodu i obgrli me oko bokova tjerajući me da naslonim glavu na njegova gola prsa.

(Oprostite na pogreškama xx)

Seguir leyendo

También te gustarán

111K 4.4K 192
Mogu ti objasniti? "Nemaš ti meni ništa više objašnjavati!" Dorotea. "Tvoja ljubav je gorka!"
71.7K 2.3K 55
Nema boljeg nego neočekivane ljubavi, ona koja se dogodi kad se najmanje nadaš i uvuče ti se pod kožu. I zato su oni bolji od najboljih. On je za nju...
129K 4.4K 23
Malory White je mlada 20-ogodišnjakinja koja je upravo završila koledž i započela svoj samostalan život. Tko je znao da će biti tako teško? Živi u ma...
141K 3.7K 20
ova priča sadrži seksualni sadržaj, psovanje i alkohol. čitate na svoj rizik. pitanja možete postaviti u box ili u komentare. All rights reserved.