Angel is Broken✔️

By BieberovaGirl

30.4K 972 30

Unesená dcera jednoho z vysoce postavených mafiánů, aby splnila účel odplaty, jenomže ta nedopadne úplně tak... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.

18.

834 27 0
By BieberovaGirl

Claire Ripstorm PoV:

Vím, že polibek byl pouhou schválností, aby mě rozhodil, ale já se nenechám. Vzal první políbení, které mělo patřit Dylanovi po zbytek mého života, ovšem každý polibek je první a nemá to žádnou váhu, alespoň pro mě, jenomže muži v naší rodině jsou příliš vysazený na práva ohledně svých žen. 

Rozzuřená jsem stála uprostřed místnosti další den, nelíbilo se mi jak bylo semnou zacházeno, nic z toho co tu prováděli. Stále mi neublížili krom toho, že má ruka byla připoutaná ke kamenné zdi. 

Při vzpomínce na okov okolo mé ruky mé oči sklouzli na modrý flek, který se točil dokola, okolo kosti, červené otlaky již zmizely a pohyblivost se vrátila zpět, byla jsem poškozená. 

Zničená žena v očích mé rodiny, mužů v rodině a Dylan? Proč mi na něm tolik záleželo, nepatřila jsem mu, nebyla jsem majetek, dokonce jsem jej ani nemilovala, ale mou povinností bylo stát se jeho milující a reprezentativní ženou. 

Zámek přecvakl a do dveří vešel Jaxon. 

Jeho kaštanové vlasy, po stranách kratší a vepředu delší se zdály rozcuchané skoro jako kdyby se dnes nehodlal učesat. 

,,Mám pro tebe pár chvil, pokud se chceš vykoupat, ohřát a dobře najíst." Ušklíbl se, ale ne v tom arogantním stylu jako jeho bratr, v tom o poznání milejším. Přikývla jsem. Natáhl ruku, skoro jako kdybych byla doma a nějaký muž mě vyzval k tanci a nebo se mi chystal pomoci vystoupit z auta.  

Zkoumavě jsem prohlédla jeho tvář, než jsem vložila svou ruku do té jeho obří, připomnělo mi to mého Dakotu. Srdce pokleslo žalem. 

Přitáhl mě blíž, natěsno. Neúcta k ženám, ty dva bratry rozhodně spojovala. ,,Pokud uděláš nějakou hloupost, budeš toho litovat, rozumíš?" Zašeptal tou nejtišší tóninou jeho hlasu, děsivá výhružka. 

Znovu jsem přikývla a byla ním tažená ven. 

Možná jenom musel dělat strašáka, kdyby někdo jiný byl v domě. 

Po vystoupání schodiště mě objalo teplo, jako norkový, teplý kožich za zimního období. Příjemná změna oproti chladu a kamenných zdí. 

Jazmyn vyšla z poza rohu a mířila naší cestou, opět jsem nemohla spustit oči z toho jakou krásou zářila, narozdíl odemně byla upravená, protože měla na to dostatek svých věcí. Hnědé vlasy ve vysokém culíku, šátek okolo krku a tentokrát měla růžové šaty a bílé sáčko. Usmívala se se svými lesklými.

Zastavila se v polovině místnosti a její úsměv na okamžik upadl, vzhlédla jsem na jejího bratra, který stále svíral mou paži a byl natlačen na mou zadní stranu. Jeho oči byli ostražité, chápala jsem to, byla to jeho sestra, kterou měl chránit, stejně tak jako mě Dakota. 

Jaxon mě dále vytáhl do prvního patra, po dalších otravných schodech, alespoň nějaké cvičení dostalo mé ochablé tělo. 

Nohou kopl do světlých dveří, které se otevřeli a odhalili opět tu stejně působivou koupelnu jako minule. Stisk se zdál volnější, chystala jsem se vyrazit dovnitř, ale opět se upevnil a znovu přitáhl do té nepříjemné blízkosti: ,,žádné hlouposti!" Zasyčel, než mě popostrčil ke koupelně. 

Dala jsem mu otrávený pohled přes rameno a vstoupila do místnosti, dveře zamnou se zavřeli a následně zacvakl zámek, perfektní.  Nečekala jsem a vysvlékla se z tohohle šíleného outfitu.

Zaplula jsem mezi mléčná skla sprchového koutu a pustila na sebe co nejteplejší vodu, dokuď má kůže nebyla růžová. 

***

Použila jsem ručník okolo těla a další na své vlasy, cítila jsem se čistě a naplněná novou energií k boji. 

Vyrušil mě klepot na dveře a následné odemykání, Jazmynina hlava se objevila ve škvíře, usmívala se: ,,Můžu?" Přikývla jsem.

Neměla jsem proti ní co držet, ona mě neunesla. Žádná chladná maska pro ní, jediná která mi rozuměla. 

Poskakovala na svých nohách jako, kdyby očekávala překvapení. Zvedla jsem obočí a začínala si připadat nedůstojně za to, že tu stojím jen v ručníku. 

Za svými zády vytáhla plátěnou tašku, a s úsměvem natáhla paži i s taškou směrem ke mně. Zírala jsem na onu červenou tašku s dlouhými poutky. 

,,Nemusíš se bát, podívej se do té tašky." Její úsměv už nebyl zubatý, nýbrž důstojný. 

Konečně jsem převzala tašku a našla v ní několikery šaty. ,,Byla jsem nakupovat, aby jsi tu měla nějaké oblečení, převzala jsem si míry od té staré paní." Znovu se usmívala. Kývla jsem a vytáhla, hnědý bavlněný svetr. ,,Myslím, že se mi v tom sklepě bude hodit." Smála jsem se vlastnímu ubohému vtipu. 

Vzala jsem na sebe tmavé kalhoty, obyčejné bílé  triko a svetr ponechala v rukou. Zkontrolovala jsem svůj odraz v zrcadle a musela se zastavit od zalápání po dechu, tohle jsem nebyla já, nebyl to vůbec můj styl, mohla jsem však být ráda za to co mi bylo poskytnuto.

Naposledy jsem se viděla jako perfektně vypadající dáma. Oblečená v krasných, zlatých šatech, které měli jemňoučkou vrstvu a stály snad majlant. Nalíčená podle posledních trendů a vestak mi to bylo málo, proč si tohle všechno uvědomí člověk, až to ztratí? 

Otočila jsem se zpět k Jazmyn a jejímu výrazu naplněnému soucitu, prohlédla mě, kolik bariér jsem v tomto prokletém domě ztratila? Potřebovala jsem obranu. 

,,Mohly bychom společně poobědvat salát s kuřecími plátky, dole v obývací místnosti." Darovala mi svůj druh povzbudivého úsměvu. 

Souhlasně jsem broukla a šly jsme.  ,,Žádná ochranka?" Poslala jsem jí zvědavý pohled, když na chodbě nikdo nestál. Se smíchem zakroutila hlavou.

Obě jsme se s miskami našich salátů usadily na sedačce, jídlo patřilo do jídelny, jak pravil otec, opět zvláštní změna, zanesená do mého života. 

,,Na co myslíš?" Zeptala se, když napěchovala zelený list na vidličku.  Zkroutila jsem spodní ret: ,,Na to, že jíme tady, na sedačce a ne v jídelně." Zasmála se mé odpovědi. ,,A není to skvělý? Mít malý kousek svobody?" Přikývla jsem, možná žila úplně jiný život než já. 

V průběhu jídla mi vrtala v hlavě jedna otázka, která vyplynula z předešlé konverzace.  ,,Mám otázku." Odložila jsem svou misku na konferenční stolek a otočila se k ní. ,,Do toho." Pobídla mě s mírným úsměvem.  ,,Proč si nepřipravuješ svatbu? Proč netrávíš čas se svými přítelkyněmi a nevybíráte šaty a různé dekorace?" Byla to ohraná otázka a příšerná, kterou jsem nenáviděla. Úsměv se zmrazil, polkla sousto a odložila misku, dala si na čas se svojí odpovědí, možná jsem bodla do špatného místa.  ,,Před pěti lety jsem byla zasnoubená, nechtěla jsem se vdávat bez lásky a porozumění, jenomže k mému štěstí můj snoubenec záhadně zmizel, do roka byl označen za mrtvého, pak jsem o něm už neslyšela." Odmlčela se. ,,vrátila jsem se do normálního života malého děvčete, chodila jsem do školy a stranila se naší společnosti, skoro jako kdybych nikdy nebyla, a poté co jsme přišly o matku mě otec sprostil všech tradic, které svazovaly ženy, nemusím se vdát pokud bych nechtěla."  V jejích očích byla bolest, ale hádala jsem, že to bylo díky její mamince.  ,,Proč jsi se neptala otce na svého snoubence?" - Zakroutila hlavou: ,,S otcem jsme o něm nikdy už nemluvili." Chápavě jsem přikývla a dotkla se svojí levou rukou, jejího ramene. 

Ohromená jejími slovy jsem zabrouzdala i do své minulosti, odhalila mi toho tolik osobního anižby si dávala pozor na svá slova, ale jak říkala, vyškrtla se z tradic a z rodiny. 

,,A co tvůj snoubenec?" Zeptala se najednou s pohledem na můj předposlední prst, kde stále dominoval prsten od Dylana. Nechtěla jsem cítit bolest při zmínce jeho jména, ale přivodilo mě to na myšlenky o rodině,  pevné útočiště, které mi bylo vzato. 

Nikdy bych mu nepověděla o tom nesmyslném polibku, který se udál včerejší večer. 

Vzala do rukou tu mou a pečlivě prohlížela prsten. ,,Je nádherný, tvůj budoucí manžel má dobrý vkus." Zvedla hlavu a usmívala se. 

,,Dobrý vkus na ženy nebo prsteny?" Prořízl naší debatu Jaxonův hluboký hlas.  Vztáhla jsem paži k sobě. Dávala jsem si pozor na svůj obličej a na své hradby. Jazmyn nebyla překvapená, že její bratr narušil naší povídací chvilku, se smíchem protočila očima, než uchopila polštářek, který ležel mezi námi na pohovce a hodila jej po bratrovi, který se působivě rychle vyhnul. 

Opět mi to připomnělo mé dovádění s mým bratrem, zamrkala jsem co nejrychleji to šlo. 

,,Neotravuj a dej nám ještě chvilku." Přikývl než mi střelil tvrdý pohled. 

,,No tak, pověz mi něco o něm, jsem zvědavá." Culila se.  Pokrčila jsem rameny: ,, Co by jsi chtěla vědět?" Pousmála jsem se na ní.  ,,Jaký je?" 

Ponořila jsem se do svých vzpomínek na Dylana, přemýšlela jsem co dobrého mohu prozradit, abych nepřinesla zradu. 

,,Ke mně byl vždy ohleduplný." Podívala jsem se znovu do jejich očích, zklamaná z mé odpovědi se trochu odtáhla.  ,,Chceš si ho vzít? Miluješ ho?" V chodbě jsem zaznamenala přijímací zvuk pro vstup, měli jsme to doma také, takže se bez karty odsud jenom tak nedostanu.  

Použiju vlastní zbraň. ,,Samozřejmě, že chci. Je to má jediná láska." Odpověděla jsem hrdě a v periferním vidění uviděla Jasona, jeho výraz byl kamenný, jako vždy.  Jazmyniny oči se stali vzrušené: ,,Přála bych si plánovat svatbu, vidět tě ve svatebních šatech." Další upřímný úsměv.

,,Třeba ani svatba nebude, přeci jenom Dylan má nárok na nepoškozenou a čistou ženu." Vysadil se do sedla, doufal, že mě zraní, ale pletl se. 

Jazmyn se zašklebila a její obočí se skrčilo.  ,,Jsem stále ta žena, kterou si vybral." Zabodla jsem můj zrak do jeho očí, držela jsem pohled a hodlala nepřerušit kontakt.

Možná to co dělám je špatné, ale držím se plánu hry. 

Přesně tak, jak chtěl.  

Continue Reading

You'll Also Like

129K 6.1K 51
První díl série Nebe, peklo, ráj. Nivia Carmen De Marco - bohatá dědička, jejiž život je jedna velká pohádka. Neřeší, kolik co stojí. Nezajímá se o...
161K 12.4K 102
•omegaverse• •boy x boy• Mocné Alfy jsou na vrcholu žebříčku. Bety mají poměrně jednoduchý život, jelikož si můžou dělat co chtějí. Ale Omegy ? Ty js...
109K 4.1K 49
(PROBÍHAJÍ VELKÉ ÚPRAVY) Claire Cullenová. Nebyla adoptovaná, jako její ostatní sourozenci. Claire byla skutečná dcera Carlisle Cullena. Když jí b...
7.3K 436 17
Ná, puťa, puťa. Dráčku! Už bylo dost sezení na lesklých kopkách zlata. Je čas abys roztáhl svá křídla, vzlétl vysoko nad obzor a očaroval svět svou m...