Mindennél SM ff

By petrasandor_

61K 2.4K 117

-Em! Kicsim-szólt anya.-Nem csak te leszel a fotózáson. -Még ki?-kérdeztem meglepődve. -Majd meglátod!-mond... More

Prológus
1.rész
2.rész
3.rész
4.rèsz
5.rész
6.rèsz
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22. rész
23.rész
24.rèsz
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33. rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
Epilógus
2. évad 1. rész
2. évad 2. rész
2. évad 3. rész
2. évad 4. rész
2. évad 5. rész
2. évad 6. rész
2. évad 7. rész
2. évad 8. rész
2. évad 9. rész
2. évad 10. rész
2. évad 11. rész
2. évad 12. rész
2. évad 14. rész
2. évad 15. rész
2. évad 16. rész
2. évad 17. rész
2. évad 18. rész
2. évad 19. rész
2. évad 20. rész
2. évad 21. rész
2. évad 22. rész
2. évad 23. rész
2. évad 24. rész
2. évad 25. rész
2. évad 26. rész
2. évad 27. rész
2. évad 28. rész
2. évad 29. rész
2. évad 30. rész
2. évad 31. rész
2. évad 32. rész
2. évad 33.rész
Epilógus

2. évad 13. rész

423 16 2
By petrasandor_

- Szia Shawn, vigyázz magadra! - ölelgettem meg a reptéren. Mivel már meggyógyult a hangja ezért mennek vissza folytatni a turnét. Miután visszajöttek utána pedig megyünk el innen messzire. Csak ketten másfél hétig a paradicsomban.

- Te is vigyázz magadra Nyuszifül! - ölelt meg, majd egy diszkrét puszit nyomott a számra úgy hogy senki se lássa meg. - Ha pedig visszajöttem akkor csak is a tied vagyok másfél hétig.

Panaszosan felnyögtem, hisz a addig amíg nem indulunk van még minimum egy vagy két hét.

- Valamit szeretnél hogy vegyek az utazásra? - kérdeztem nagyokat pislogva.

- Igen, egy doboz óvszert! - nézett rám komolyan.

- Shawn! - csaptam a mellkasára

- Csak vicceltem, azt megoldom én nyugi. - kacsintott.

- Shawn gyere! Mennünk kell. - kiáltott ide Andrew.

- Hát akkor szia. Találkozunk másfél hét múlva. - ölelt meg gyorsan. Mostmár nem mert puszit nyomni a számra mert elég sokan néztek minket.

Néztem ahogy egyre távolodik, de szinte minden harmadik lépésnél vissza nézett. Nem akartam sírni, de persze bekönnyeztem. Azért ebben a pár napban teljesen össze voltunk nőve. Hiányozni fog. Nagyon is.

Miután eltűnt a látószögemből felhúztam a kabátomat, majd a sapkámat a fejembe húztam és elindultam a kocsi felé. Ahogy kiléptem az ajtón nagy mosollyal vettem észre hogy a hó hatalmas pelyhekben hull az égből.

•••

- Aal! Jössz vásárolni? - kérdeztem.

- Igen, rögtön megyek. - kiabált ki a szobájából. Nem telt el öt perc már teljes harci díszben léptünk ki az ajtón.

- Te tudod hogy mit veszel Shawnnak? - kérdeztem miközben a pláza parkolójába álltam be.

- Még fogalmam sincs, de most majd kinézzük. - vont vállat.

Ahogy beértünk az épületbe rögtön olyan érzésem támadt mint aki szorong. A sok ember ezt váltja ki belőlem. Tudom rossz szokás, de már hozzászoktam. Nem nagyon bírom a nyüzsgést, általában ideges leszek tőle.

- Hova menjünk először?

- Szerintem nézzünk be ide. - mutatott egy Tommy Hilfiger boltra.

Bementünk de pár perc után ki is jöttünk onnan mert nem találtunk semmi érdemlegeset.

- Úú, itt egy Victoria Secret bolt. Nézzünk be ide. - ugrált Aal.

Oda is benéztünk és itt meglátott magának egy szép fehérnemű szettet, de nem vette meg mert túl drágának találta. Nyilván itt nem nagyon tudtunk a többieknek venni dolgokat, max Dornak. Neki viszont egy fürdőruhát vettünk és egy köntöst. Megláttunk egy ékszerboltot ahova ahogy beléptünk körbe ugráltak. Soha többet be nem teszem oda a lábamat.

- Jézusom nézd, ez tök jól néz ki. - fogtam meg egy gitárpengető készletet. Bele is dobtam a kosárba.

- Láttam egy órát Shawnnak. Szerintem azt megvehetnénk neki.

Bólintottam egy nagyot majd kifizettem a dolgokat amiket vettünk. Most természetesen egy másik ilyesmi boltba mentünk be. Ahogy megvolt az óra mentünk is a gyorséttermek felé ugyanis megéheztünk. Mind a ketten egy közép adag mekivel ültünk le az asztalhoz majd elkezdtük magunkba falni.

- Nem tudom - nyelt egyet - hogy kérdeztem-e már, de milyen a bátyámmal 'úgy' együtt lenni.

Kicsit furán nézhettem rá, mert pár másodperc után megszólalt.

- Jaj, ne értsd félre, csak simán érdekel. Jól bánik-e veled meg ilyenek.

- Ja, persze. - nevettem el magamat. - A bátyád nagyon is ért a dolgához. Túlságosan is. - sóhajtottam.

- Ó, akkor ezek szerint jól bánik veled.

- Nagyon! Néha már úgy érzem hogy meg sem érdemlem.

- Ez cuki - mosolyodott el. - Tudod, amikor mondta hogy megismert egy lányt a fotózáson akkor csak forgattam a szememet. Eddig mindig ilyen hülye picsákkal volt együtt, akik csak a pénzére mentek ki. Aztán megláttalak, és megértettem hogy miért szeretett beléd Shawn. Meg ahogy tisztelettudóan beszélsz, nem vagy elszállva magadtól. Esküszöm, te vagy a legtökéletesebb lány akivel eddig találkoztam. És ne felejtsük ki hogy nagyon összeilletek Shawnnal.

- Ezt jó hallani. Csak ugye most kicsit bonyolult a kapcsolatunk. Semelyikőnk sem mondta ki hogy együtt lennénk, de teljesen úgy viselkedünk.

- Figyelj, szerintem most sodródtok az árral, ami néha kell. Ez teljesen normális. És mivel nem itthon töltitek a karácsonyt hanem messze, megfogja kérdezni. Ismerem a tesómat és tudom hogy ő is tudja hogy élete legnagyobb hibája volt elveszíteni téged. Helyre fogja hozni, csak idő kell neki.

- Igazad van! Köszönöm! - öleltem meg. - Na mehetünk?

•••

Körülbelül még másfél órát töltünk vásárlással. Kezünkben időközben egyre jobban gyűltek a szatyrok és a pénzünk egyre jobban fogyott. Fáradtan ültünk be a kocsiba és mentünk haza. Igazából nekem személy szerint nagyon jól esett amiket Aal mondott. Ahogy őszintén elmondta hogy mennyire bír, megmelengette a szívemet. Az biztos hogy a lány egy életre belopta magát a szívembe.

Leparkoltam a házuk előtt majd bevittük a cuccokat. Közben Karen sütött egy nagy adag muffint, amint ahogy csak tudtunk leültünk enni. Közben hallottam ahogy csörög a telefonom, így azért még felszaladtam a szobába.

- Szia Édesem. - köszöntöttem Shawnt nagy mosollyal.

- Szia Életem. - ahogy kimondta mind a ketten elnevettük magunkat.

- Ennél nyálasabbak már nem is lehetnénk. - sóhajtottam. Időközben visszaértem az étkezőbe és leültem az asztalhoz hogy akkor én eszem még egy kicsit.

- Az ott muffin a kezedben? - kérdezte miközben közel hajolt a kamerához.

- Mi? Ja, nem. - dobtam le majd ártatlanul néztem rá.

- Láttam hogy az volt, ne tagadd! - emelte fel mutató ujját. - Akkor miért sincs otthon amikor én is ott vagyok?

- Majd sütök neked én. - mosolyodtam el.

- Ó, akkor nem kérem köszönöm.

- Mekkora paraszt vagy! - eszméltem fel a sokkból és elkezdtem nevetni. - Egyébként hogy vagy? Mesélj valamit.

- Hát szívesebben lennék otthon, nem csak a muffin miatt. Tetszik a kilátás is. - utalt perverz mosollyal a dekoltázsomra. Morogva húztam feljebb a pólót. - Egyébként komolyra véve a szót, eszméletlenül hiányzol már most. Jobban örülnék ha te is jöttél volna velem, de most ezt nem tudtuk volna kivitelezni. Főleg hogy nem tudják hogy mi is van most közöttünk. Ahj, nagyon szeretlek. - nyüszített miközben elnyúlt az ágyon. Természetesen csak egy alsó volt rajta, így felsőtestét nem fedte semmi. Ahogy elengedte magát látszott hogy elernyednek az izmai. Tudja mitől döglik a légy.

- Azért ennyire látványosan ne csorgasd a nyáladat. - nevetett.

- Hát de most mit csináljak? Itt fekszel előttem egyszál alsóban, és ilyen cukin nézel a kamerába. De közben vagy ezer kilométerre vagy tőlem. Mégis hogyan ne vágyódjak utánad?

- E-Emma, ne csináld. - sóhajtott fel miközben a hajába tépett. Közben nagyon halkan behallatszott egy kopogás, majd utána hogy mondják neki hogy indulnak. - Mennem kell. Most mondanám hogy erre még visszatérünk, de nem tudom. - ingatta fejet. - Nagyon nagyon szeretlek! Vigyázz magadra. Szia. - suttogta a kamerába.

- Én is szeretlek! Vigyázz magadra, ügyes legyél. - dobtam puszit, majd letettük. Kidobtam a muffinos papírokat majd felballagtam a "szobámba". Rájöttem hogy ténylegesen haza kéne mennem, mert kell pár ruha. Mondjuk ráér még, mert csak az utazásra viszem el őket. Itt úgyis van annyi hogy tengert lehetne vele rekeszteni.

Megfogtam egy Kia füzetet amit Shawn fiókjában találtam, majd kinyitottam és elkezdtem összeállítani hogy mit fogok vinni a kiruccanásra. Ahogy végeztem vele rájöttem hogy rohadt soo cuccot kell hoznom, hiszen a szilvesztert is ott fogjuk tölteni. Eszembe jutott hogy mi lenne ha Brianék is jönnének, plusz még pár barát. Írtam is Shawnnak. Egy ideig még nem válaszolt aztán rájöttem hogy nem is fog, mert éppen koncertezik.

Ahogy ez eszembe jutott futottam is a gépemhez, majd az ölembe és onnan kezdtem el nézni. Egyik pillanatba még meghatódottan pislogtam a másik pillanatban pedig már éreztem hogy csukódnak le a szemeim, és az álom magával húz.  


Nagyon boldog Nőnapot mindenkinek! ❤️

Continue Reading

You'll Also Like

5.7K 539 38
-Csak elfelejted azzal a szép fejeddel... -mondja- Hogy én bármit megtehetek. Seungmin egyedül él egy családi házban, és éppen a pizzafutárt várja...
91.9K 5.5K 119
A Szent Johanna Gimi, szinte mindenki ismeri ezt a könyvet. De mi lenne akkor, ha nem Reni lenne a főszereplő, hanem én, Szabó Regina. Ez egy Szjg f...
436K 20.3K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...
7.4K 813 39
Kim Taehyung egy fiatal egyetemista srác, Jeon Jungkook pedig egy híres három tagú banda tagja. Taehyung hatalmas rajongója a Busan boyz -nak. Jung...