Hate My Boss !

By Hope_160

245K 9.5K 1.3K

Valéria si hľadá prácu pretože si chce skúsiť žiť na vlastnú zodpovednosť. Chce si nájsť prácu, ktorá by ju b... More

Again ?!
Perfect
Talk, Talk, Talk !!!
First Day
Sweet dream ?
What ?!
Phone call
Unexpected guest !
Change? No!
Lie!!!
Alcohol
Passion !!!
Mistake
Aggressive!
Jealousy?
Hospital
Back to beginning
SMS
It's okay
Trust me
Gardedama
Naive!
Real nightmare!
Dirty work
Thanks for you !
Oznam
Ozam
Hopelessness
A fool
Gun
Desire!
What is ?
Dress
Enough
Anger
Nightmare
Visit
Návrh
Shop
Interview
Stairs
Dance
Remorse
Disappointment
Daisy
Documents
Restaurant
Bar
Provocation
Lift
Fight
Nausea
Examination
Burning passion
Sincerity
Romamtic
Ring
What is going on ?
The truth
I don't believe you
Depression
Please come on
Meeting
Violence
Like a dream
Clarification
Remorse
Surprise
Thomas
Threat
Preparation
Family
Memory
Really ?!
Message
Letter
Návrh
Interview 2
Conversation
Church
Fight for life
Concerns
Leave
End
It's not true
Incredible
Happiness
Gift
Negotiation
Kidnapping
Video
Revelation
Hint
Complications
Examination
Answers
Fragmented
AHOJTEEE 😊
Departure
Finding
Blood
A Twist
Giver
Life
Revival

Love ?

1.8K 70 12
By Hope_160

Keď som prechádzala okolo tancujúcich ľudí niekoho ruka ma stiahla k sebe, keby ma dotyčný nezachytí rukou okolo pása, rozpľskla by som sa tu ako žaba.

Rada by som túto časť venovala naväčsiemu nedočkavcovi 77NOBODY77 😊😊

Valeria

Pozrela som na neznámeho ktorý mi venoval úsmev. Alkohol ktorý mi prúdil v žilách, ma donútil mu úsmev opätovať a rozhybať sa spolu sním do rytmu hudby. Začala hrať pieseň Señorita a ja som sa uplne poddala tomu momentu. Chytila som ho okolo krku, boli sme na sebe natlačený a naše telá sa pohybovali ako jedno. Pocítila som za sebou postavu a ruky na mojich bokoch. Pootvorila som oči, zbadala som že sa tu zoskupilo veľa ľudí. Všetci sme boli na seba blízko natisknutý a uživali si tú atmosféru. Zasmiala som sa na ďievča ktoré bolo kúsok odnás. Bolo vidieť, že je rovnako unesená momentom ktorý sa práve odohráva, ľudia pod vlyvom alkoholu a dobrej hudby. Zaklonila som hlavu a oprela sa o muža za mnou, zatiaľ čo som sa dívala do očí tomu predmnou. Úsmev mi stále pohrával na perách a ja som sa hýbala ako mi hudba prikazovala. Ruky z mojich bokov sa presunuli na moje brucho, pocítila som bozky na mojom horúcom krku. Dotyčny si ma otočil tvárou k nemu a pritlačil si ma na seba. Páčilo sa mi to a dala som mu ruku okolo krku. Pocítila som ako mu jedna ruka z môjho boku skĺzla na môj zadok. Za chrbtom som cítila hruď o ktorú som sa oprela jeho ruka pršla k môjmu pasu a ja som svoju ruku priložila na tú jeho. Chlap oproti mne sa ku mne nahol a venoval mi bozk na krk. A pomaly sa presuval k mojím perám, jemne sa o ne obtrel. Nakoniec mi venoval bozk. Začala som s ním spolupracovať, stále s ním tancujúc. Niekto ma prudko zdrapil, že som skoro zletela.

,,Hej kámo o čo ti ide." Môj pohľad, hneď ako som otvorila oči smeroval na muža ktorý ma bozkával. Vyzeral dosť nahnevane. A to ani nehovorím o Christianovi.

,,Daj si odchod." Povedal mu Christian ale on prave naopak podišiel bližšie.

,,Nechaj ju veď sa s nami dobre bavila, však kráska." Žmurkol na mňa a chytil ma za moju voľnú ruku. Čo je to dnes s tými chlapmy ? O čo im ide ? Vyzerám snáď ako handrová bábika ?

,,Nechaj si zájsť chuť." Zamračil sa na neho. V tom ma ten chlap potiahol smerom k sebe, ale to robiť nemal. Christian mu vrazil až urobil dva kroky do zadu. V tom som videla ako sem smerujú dvaja Christianovi muži. Neznámi sa snažil Christiana udrieť no on mu ruku zachytil a vrazil mu do brucha. Vtedy ma pustil. Spamätala som sa a otočila sa k s chodom.

,,Už sa viac nesnaž ak nechceš skončiť horšie." Obzrela som sa ešte za seba.

,,A ty si čo riaditeľ zemegule ?!" Uchechtol sa, no úsmev mu hneď zmizol z tváre keď ho dve ,,gorily" chytili za lakte. Otočila som sa a kráčala som do izby. Posledné čo som počula bol Christianov hlas ako hovorí aby ho vyviedli von. Zavrela som dvere a oprela sa o ne chrbtom. Prečo sa musí okolo mňa diať toto šialenstvo. Pohľad mi skĺzol k balkónu. Otvorila som dvere a vyšla von. Chladný vzduch mi hneď udrel do tváre. Ale nevadilo mi to, na mojej rozhorúčenej pokožke ma to príjemne chladilo.

,,Čo si to tam kurva zase vyvádzala ?" Strhla som sa pod jeho dominantným hlasom. Neodpovedala som mu a ani som sa na neho neotočila.

,,Počuješ ?" Schytil ma silno za lakeť a otočil si ma k sebe. Pozrela som mu do jeho s tmavnutých oči.

,,A ako to vyzeralo ?" Chrstla som mu naštvane do tváre.

,,Že si to tam rozdáš s každým kto ťa na tom parkete oblapkával." Ešte silnejšie zovrel svoj stisk.

,,A čo je teba do toho, keby aj je to moja vec. A pusti ma bolí to." Sykla som od bolesti a zača si šúchať bolavé miesto keď ma konečne pustil.

,,Tak to teda nieje tvoja vec."

,,Ale čo nepovieš ?!" Prehodila som ironicky. ,,A koho je to vec ?"

,,Hivorím ti naposledy si len moja." Povedal už podráždene.

,,Prestaň už stým, nebavia ma tieto tvoje hry. Ja nie som tvoj majetok."

,,Aké hry ?"

,,Ale prosím ťa netvár sa ako neviniatko. Stále mi len ubližuješ. Najprv sa ma pokúsiš znasilniť, potom sa tu hráš na ochrancu, teraz ma dva dni ignoruješ a teraz tu budeš robiť žiarlivostné scény ?" Slzy sa mi tlačili do očí, keď som svoje myšlienky vyslovila nahlas.

,,Ja sa na nič nehram." Isteže nie.

,,Nie ? Tak čo má znamenať ta tvoja ignorácia ? O čo ti ide, čo si chceš dokázať ? Myslala som že môžeme spolu normálne vychádzať ale ako som už zistila, to nieje možné." Po líci sa mi zviezla prvá slza. A pocítila som chladné kvapky na mojich rukách keď začalo pršať.

,,Ja si nič nedokazujem!" Znovu zvýšil hlas. ,,Proste to nejde."

,,Čo nejde ?" Otočila som sa na neho celý telom.

,,Nejde to, ty tomu nerozumieš. Ja som mal určitý plán, no potom si prišla ty ako tornádo a všetko sa mi zrútilo ako domček s kariet." Stále zvýšeným hlasom na mňa prehovoril. Videla som na ňom, že sa mu to ťažko hovorí.

,,Sanažím sa ti vyhýbať, nechcem ti už ublížiť. Niečo sa zmenilo, a ja tomu nerozumiem. Chcem si držať odstup. Ale .." sklonil hlavu ako by bojoval sám zo sebou moje slzy sa miešali s daždom.

,,Ale ?" Prehovorila som tichým hláskom a z napätím čakala čo povie.

,,Proste mám potrebu byť ti na blízku ja,... neviem si pomôcť. Niečo ma k tebe ťahá a ja už tomu nevládzem vzdorovať." Sklonil zrak k zemi a vydýchol zadržiavaný vzduch. Akoby mu z ramien opadlo závažie. Podišla som knemu úplne blízko. Priložila som mu dlane na na tvár. Cítila som ako sa napol, zdvihol zrak a pozrel mi do očí. V jeho očiach sa odohrávala burka pocitov.

,,Ja to cítim rovnako." Pousmiala som sa na neho a spojila som naše pery. Cítila som ako sa usmial do bozku.

Christian

Keď vyslovila tie slová moje srdce poskočilo. Spojila naše pery a ja som sa usmial. Neviem čo sa to so mnou deje ale nechcem aby to táto chvíľa niekdy skončila. Nechal som sa unášať, touto chvíľou. Prehĺbil som bozk a rukami ju objal okolo pasa. Pocítil som jej ruky na mojom krku. Prešla mi do mokrých vlasom a jemne za ne potiahla. Suhlasne som zavrčal do bozku. Jemne som jej skusol peru, odozvou mi bol jej vzdych. Pootvoril som oči, zaklonila hlavu čim mi odhalila svoj nádherný a mokrý krk od dažďa. Perami som prešiel na jej krk kde jej hneď vystúpili zimomravky. Smeroval som k jej sánke kde som zanechal pár malých bozkov. A znova som sa pustil do jej pier. Pritlačil som si ju viac na telo, chytil som ju pod zadkom a vyšvihol si ju na seba. Automaticky omotala svoje nohy okolo mojich bokov. To ako spolupracovala ma neskutočne vzrušovalo.

Ruku som jej položil na kríže aby mi nespadla, no stále som sa venoval jej perám nevedel som sa od nej odtrhnúť. Kráčal som sňou k posteli, kde som ju jemne položil. Podoprel som sa rukou pri jej hlave a na chvíľu sa od nej oddialil, môj dych bol rovnako nepravideľný ako jej. Z roztúženými očami hľadela do tých mojich. Schytila ma za golier na košeli a pritiahla si ma opäť do bozku. Mal som pocit že zošialem. Prúdili mnou pocity ktoré som nikdy pred tým nepocítil. Začala mi rozopínať košelu kým som jej hladil nohu, ktorú mala okolo mňa omotanú. Odialil som sa od nej oby som si mohol vyzliecť premočenú košelu. Jej ruky pristáli na mojom bruchu. Mal som pocit že mi pokožka pod jej dotykom horý. Chitila ma za okraj nohavíc a pritiahla ma opäť k sebe. Pretočila si ma pod seba a vrhla sa mi na pery. Neskutocne som sintonužíval každý jeden dotyk, kazdý jeden dotyk na jej tele, každé jej vzdychutie. Moje telo bolo v jednom ohni. Obtrela som mi o rozkrok a obaja sme vzdychli. Ruky som položil na jej stehná a začal jej pomaly vyhŕňať šaty. Nemohol som to vydržať, vzrušenie mnou lomcovalo. Každý jej dotyk na mojej pokožke ma rozpaloval ale stále som bol pri zmysloch ktoré sa išli zblázniť. Ocitla sa podobmnou. Rukou som jej jemne prešiel po vnútornom stehne, pozerala mi do očí s takou vásňou. Prešiel som po jej citlivom mieste, jej vzdych mi znel v ušiach ako hudba. Zaklonila krk a ja som sa naň vrhol. Roztrhol som jej zapinánie šiat na krku. Rukami mi prechádzala po chrbte až k vlasom. Schytil som ich a drsne jej ich priklincoval nad hlavou. Pozrel som na ňu, len sa na mňa usmiala a oblízla si pery. Čo to son mnou robí ? Bože je tak nadherná. Pomaly som jej začal stahovať šaty. Nasledujúc ich bozkami po jej horúcej pokožke. Perami som prešiel pomedzi prsia a smeroval si to nižsie po jej bruchu. Trhane sa nadýchla. Začal som jej šaty stahovať z bokou a ona sa poslušne nadvyhla aby som jej ich mohol zvliecť. Stiahol som ich dole, a chytil jej jednu nohu pri mojom ramene a začal ju obsipávať bozkami až ku kolenu. Keď som na ňú pozrel nemohol som uveriť že podomnou dobrovoľne leži skoro nahá. Jej pokožka vyzerala ako zamat. Mala dokonalú postavu, mal som pocit že ani nie je skutočná. Tak strašne som po nej túžil. Skĺzol som pohľadom po jej tele ktoré bolo stále vlhké od daža a tak vytvárali odlesky na jej dokonalom tele. Postavil som sa aby som si vyzliekol nohavice, ktoré mi stihla rozpnúť, aj z boxerkami. Prešiel som nad ňu ako dravec. Mihutím oka som jej strhol nohavičky. Spojil som naše pery vo vášnivy bozk a rukou jej pomaly cez pás putoval až k jej citlivému miestu. Vzdychla mi do pier. Moje srdce bilo ako zvon metali mnou všetky možné pocity, vživote som to nezažil. Keď som do nej vošiel dvoma prstami, počul som ten najkraši zvuk na svete, jej stony sa ozývali miestnosťou keď som prstami opatrne hýbal. Peramy som zišiel po jej krku až k prsiam. Obsypával som ich jemnými bozkami, bola v siedmom neby. Nevydržal som to, vybral som z nej prsty. Schytil som svojeho kamoša a špičkou prešiel po jej citlivom mieste, pozerali sme si do očí, bolo tak intezívne. Pre oboch niečo nové. Videl som že to chce rovnako ako ja. Pomaly som do nej vošiel vydýchla zadržiavaný vduch. Je tak úzka, unikol mi vzdych. Bolo to úžasné. Pomaly som sa pohol a videl som ako si to užíva. Bol som niekde v siedmom neby. Bolo to niečo nieskutočné byť v nej. Pohyboval som sa čo raz častejšie. Jej vzdychy ma stále viac vzrušovali. Chytil som ju za zadok a začal prirážať čo raz rýchlejšie. Videl som ako sa podomnou zvýja od rozkoše, kriste ako často som si to predstavoval, no toto je niečo neuveriteľné. Sto krát úžasnejšie ako čo som kedy zažil.

,,Chris." Vzdychla moje meno a ja som myslel že sa zlbláznim. Jemne som som spomalil tempo a ona zbesilo dýchala. Nevedela nabrať dych rovnako ako ja. Pocitil som ako ma nohami pritlačila bližšie k sebe. Neváhal som ani sekundu. Tvrdo som začal prirážať, vrušenie mnou prúdilo, a cítil som že už dlho nevydržim. Bol som znej hotový.

,,Christian." Vzdychla a z mojím menom na perách, dosiahla vrchol. Keď som videl ako sa napla a striaslo ju od vzrušenia blažene som sa usmial. Vo vnútri som cítil ako sa stahuje a uvoľnuje a to bola moja posledná kvapka. Hlava mi klesla k jej uchu. Vzdychol som a vyvrcholil. Mal som pocit že mi v hlave explodoval ohňostroj.

,,Ria." Vydýchol som jej na pery a venoval im bozk. Vživote som nezažil nič lepšie. Jej dych sa upokojoval. Prevalil som sa na bok a pritiahol si ju na hruď a prekryl nás perinou. Z toho všetkého na mňa dolahla únava. Natočil som jej hlavu k mojej, pozreli sme si do očí a ja som vedel že to neľutuje. Venoval som jej ešte jeden bozk. Svoju hlávku uložola na moje rameno. Moje viečka oťaželi, naklonil som sa k jej vlasom a venoval jej posledný bozk.

,,Milujem ťa."

-------
Taaaaak veľky prelom .... neviem či som to dobre napísala ale dúfam ze sa vám to bude páčiť.

Užite si to 😀🥰🥰🥰

Continue Reading

You'll Also Like

111K 14.6K 51
Bol tu nový, s nikým sa nerozprával. Sedel v poslednej lavici, stále niečo písal. Občas sa pozrel mojím smerom ale nikdy sme sa spolu nerozprávali. Z...
27.9K 1.6K 40
Bližia sa MS U20 v Kanade a Barbara Réway sestra miláčika Slovenska hokejistu Martina Réwaya tam veľmi chce ísť. Rodičia ju však do Montrealu nechcú...
462K 20.6K 87
Ako to, že sú ľudia takí nevšímaví? Dominik je obyčajný chlapec, ktorý spozná jedno obyčajné dievča. Myslí si, že je všetko v poriadku. Ona sa smeje...
1.9K 238 199
Vtipné ale aj retardované poviedky sú krátke príbehy z našich zážitkov...