15.

993 31 11
                                    

Alyssa

Začala jsem se už docela často převalovat a tak jsem tak nějak pochopila že už je můj čas se vzbudit. Jenže stejně se mi pořád nechtělo otevřít oči protože jsem věděla že když mě teď trochu bolí hlava, po ostrém světle by to bylo ještě horší. Proto jsem se ještě jednou převalila na bok a zabořila si hlavu do Justinové hrudě. Začala jsem v klidu oddechovat jenže pak jsem si uvědomila co jsem právě udělala.

Hbitě jsem otevřela své oči a rychle zvedla hlavu. Samozřejmě jak jsem říkala tak jsem toho hned trochu zalitovala protože se hlava rozbolela ještě o desetkrát intenzivnější bolest než předtím. Chytla jsem se za hlavu a sykla bolestí. Potom jsem ale cukla pohledem na Justina který ještě spal. Byl roztomilý ale to bylo teď jedno. Neměl na sobě nic. Teda nevím jestli měl na sobě něco tam dole ale jeho hruď byla odhalená.

Trochu jsem se začala děsit. Podívala jsem se na sebe a měla jsem na sobě jenom kalhotky a jeho tričko. A když jsem se podívala pod tričko tak jsem podprsenku neměla. Zaváhala jsem ale přece jen jsem zvedla Justinovi deku a podívala se co má pod ní. měl na sobě boxerky a tím to končilo.

"Bože." Vydechla jsem vyděšeně a rychle se zvedla z postele. Přece jsme to s tím alkoholem nemohli za tak přehnat že bych se s ním vyspala. Mám ze včera úplně vygumováno. Nic si nepamatuju. Jediný co vím je že jsme hráli, hráli a pak už jen pili a povídali si. Zbytek? Nic.

Přeběhla jsem k Justinovi a začala s ním lomcovat ze strany na stranu. "Justine dělej vstávej!" Poručila jsem mu když začal probouzejíc se mrmlat. "Co je?" Zachraptěl a pomalu otevřel oči. "Kurva mě bolí hlava." Vyhrkl a pomalu se posadil. "Mě taky ale na tom teď nesejde!" Vyjekla jsem a posadila se naproti němu.

"Justine prosím řekni mi že si včerejšek pamatuješ a že jsme spolu nespali." Zakňučela jsem a on se na mě překvapeně podíval. "Počkej mi jsme spolu spaly?" Vykuleně se na mě podíval. "Bože já nevím! Ano, ne.. Možná?" Zvedla jsem se znovu z postele a začala chodit nervózně sem a tam. "Alysso uklidni se. ty tam dole nic necítíš? To nemůžeš poznat jestli jsme spolu něco měli?" Zeptal se klidně a já jen protočila očima.

"A co bych jako měla cítit? Já nejsem panna copak ty tam něco cítíš?" Odsekla jsem hnusně. "Ne." Odpověděl mi a já pohodila rukama. "No tak vidíš." Zamumlala jsem a dál nervózně chodila po pokoji. "Tak počkej dáme dohromady naše vzpomínky a snad na to přijdeme." Znovu se pokusil uklidnit situaci.

"Fajn. Pamatuju si jak jsme vytáhli ze skříňky tu druhou flašku a celou ji rychle vypili. Pak jak jsme si povídali o zážitkách ze školy a tím to končí. Teď ty." Prskla jsem. "No...Mám to stejně." Zadrhl se a já se na něj otráveně podívala. "Bože můj jestli jsme spolu spali tak.. Jacob mě zabije." vydechla jsem a o to víc jsem znervózněla.

"Nechtěla si se s ním náhodou rozejít?" Podíval se na mě se zvednutým obočím. "Jo...Ne..to bylo včera musím si to ještě rozmyslet." Odpověděla jsem a on jako kdyby zklamaně vydechl. "ale i ty máš přítelkyni! Copak tě to pomyšlení na to že si se možná vyspal s jinou nevyžírá?" Vyjekla jsem znovu. "spíš mě vadí že kdyby opravdu něco bylo tak si to nepamatuju." Dal si tváře do dlaní a zasněně se na mě podíval. V povzdechem jsem znovu začala chodit sem a tam po místnosti.

"No jasně! Typický kluk! Jenom sex!" Rozpažila jsem se naštvaně. "Alysso... mě nejde jenom o sex. Mám tě rád." Řekl s pohledem do mých očí až mě to donutilo si to opravdu myslet a přizpůsobit si podle toho pravdu. Chvilku jsem byla klidná a jenom koukala do jeho očí jenže pak jsem si uvědomila co se děje a znovu zpanikařila.

"Justine jestli jsme se spolu vyspali.." „Musíš počítat s nejhorším." Zastavil mě dřív než jsem stačila svou větu dokončit. "Cože?" zeptala jsem se překvapeně. "Alysso vždy musíš počítat i s tím nejhorším. Vždy je tu možnost že se stane i něco zlého." „Myslet na to nejhorší?! Takže si mám vlastně říct, 'Však je to jedno vyspala jsem na padesát procent s bratrem svého přítele ale tak co!' Tohle Justine?!" Zakřičela jsem už trochu protože jsem byla vážně naštvaná a on jen otráveně protočil očima a oblékl si kalhoty.

HIS BROTHER [JBFF]Kde žijí příběhy. Začni objevovat