10.

1K 35 10
                                    



Alyssa

Justin mě odvezl kolem jedné hodiny odpoledne domů. Byl milí a sladký. Znala jsem ho jako otravného kreténa ale to co byl celý ten den. To bylo něco jiného. Byl to fajn člověk s průzračně křišťálovým srdcem které se mi na ty společné momenty otevřelo.

dohodla jsem se s ním na zítřek. je mi s ním poslední dobu dobře a myslím že když budeme třeba přátelé tak nic nepokazíme. Každopádně jsou tu pak ty doteky které mi dávají něco jiného než jen přátelský obyčejný vztah. Poslední hodinu nemůžu z hlavy vyhodit ty jeho vlhké rty a to jak každý jejich pohyb je v souznění s těmi mými. V jednu chvíli jsem si řekla že bych chtěla něco víc ale po každé této myšlence přišlo jedno velké upozornění v podobě pěti písmenek.

Jacob..

Nemůžu nikdy myslet na Biebera když chodím s Jacobem. Ano, telefonoval s nějakou čůzou ale to prostě nezabije to co k němu cítím. Ať udělá cokoliv já ho pořád stejně miluju. všechno jsem mu odpustila. Jednou se opil a líbal s nějakou courou jenže to jsem mu odpustila do týdne. Ty jeho oči mě vždy ovládnou a já mu odpustím. Má jiný oči jak Justin. Jacob má oči modro zelené. Takové tyrkysové. Nejsou tolik mocné jako ty Justinovi které mě totálně pohltili ale jsou pořád mocné aby se mě trochu zmocnili a já mu tak vždy odpustila. Možná je to chyba ale když někoho milujete tak prostě ho pustit neumíte.

když jsem přišla domů tak tu Grace nebyla. Na lednici jsem jen našla vzkaz. Jdu si to vyžehlit u Petera s troškou štěstí se vrátím večer nebo zítra ráno. Ale až se vrátíme tak budeme mít vážný rozhovor Alysso McKayová :). Věděla jsem že Grace se vrátí až ráno protože Peter je hodný člověk a lidem který miluje rychle odpustí. Tohle s ním mám společný.

Seděla jsem na gauči a koukala na nějaký Americký soutěžní pořad a nahlas vykřikovala dle mě správné odpovědi na otázky které tam moderátoři podávali když se po domě rozezněl zvonek. Rychle jsem se zvedla a rychlou chůzí došla ke dveřím. Otevřela jsem je a v nich stál úplně rudý Jacob. Rychle kolem mě prošel dovnitř a naschvál mi svým ramenem strčil do mého. stáhla jsem k sobě obočí a zavřela dveře.

"co to mělo jako být?" Zeptala jsem se nechápavě a naštvaně. "Občas si opravdu myslím že nechodím s holkou ale s krávou! Spíš ty by si mi měla vysvětlovat věci jako 'Co to kurva mělo znamenat'!" Křikl po mě a mě úplně zaskočilo. "A co jako?" Prskla jsem a zkřížila si ruce na prsou. Vyndal z kapsy mobil a ukázal mi fotku z mého Instagramu kterou jsem vydala dnes.

 Vyndal z kapsy mobil a ukázal mi fotku z mého Instagramu kterou jsem vydala dnes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@Al.McKay: Dnes jsem proběhla půlku města s @justinbieber 👑děkuju 💗


"Co má tohle do píči znamenat Alysso?!" Zařval a telefon si znovu uklidil do tašky. "Fotka, nevidíš?" Osekla jsem a šla si znovu sednout k televizi. Nehodlám se mu omlouvat. na té fotce není nic špatného. a ani já neudělala nic špatného. Teda alespoň nic špatného o čem ví. "Vidím nejsem slepej ani blbej ale s kým do prdele!" Křikl hystericky a stoupl si přede mě že jsem neviděla na televizi. Přesedla jsem si na křeslo tak abych na ni viděla a zesílila jsem zvuk televize. "S tvým bratrem." Věnovala jsem Jacobovi vteřinový pohled a znovu se věnovala pořadu. 

HIS BROTHER [JBFF]Where stories live. Discover now