3.

997 36 7
                                    

Ještě před tím než se zažerete do čtení bych vás chtěla poprosit jestli by jste se nepodívali do předešlé kapitoly jestli vám tam něco náhodou nepřibilo nebo naopak neubilo :) měla jsem s tím totiž včera nějaké problémy. děkuju a teď už přeju jenom příjemné čtení.

Alyssa

Pokaždé co sem otočila stránku z mé milované knížky jsem si vzpomněla na tu situaci v knihovně. Pokaždé jsem si připadala tak trapně. Připadala jsem si jako ten nejhorší člověk. Ani nevím proč. Jenže nejvíce jsem se bála toho že to Justin řekne Jakeovi. To že čtu knihy. A já kvůli tomu pak možná budu mít zle. proto ho musím co nejdřív nějak zastavit. ale zatím si s tím moc hlavu nedělám.

Je druhý den, před půl hodinou jsem přišla z práce a hned jsem si obsadila svoje místo v posteli samozřejmě s knížkou. Zrovna jsem byla u části kdy si Romeo a Julie konečně vyjádří své city když v tom mi zavibroval telefon. Hned si získal můj pohled. Byla jsem až moc zvědavá na to abych se nepodívala...

Milášek <3:

Al nechceš dnes přijet? Chci tě cítit celou noc :P...

Zhluboka jsem se nadechla a usmála se nad zprávou. Nenechala jsem Jacoba dlouho čekat a hned mu začala ťukat do mobilu odpověď.

Me: copak se stalo že se pánovi najednou zachtělo :*?

Milášek <3: Justin si sem přivedl Patricii. Chtějí dnes profuňet celou noc :'(

Me: Tu jeho cuchtu? tak to je mi tě líto. Ale teď už mě tam opravdu nedostaneš :D

Odpověděla jsem mu a s telefonem mrskla znovu na postel. Když jsem se znovu vžila do příběhu knihy tak se můj příšerný a otravný přítel Jacob Bieber znovu ozval skrz mobilního prostřednictví. "Jacobe buď rád že jsi ode mě ještě pořád daleko protože mám chuť tě zabít." Zavrčela jsem a na telefon se znovu podívala.

Milášek <3: ale no tak Al...ona bude s ním zavřená pokoji a bude si hledět svého stejně jako my :P nenech mě prosit! strašně tě chci...

Povzdechla jsem si nad tím a podívala se na hodiny které ukazovali půl páté odpoledne. Neochotně jsem se zvedla z postele a začala si připravovat oblečení na zítřejší ráno protože mě Jacob právě přemluvil k jeho plánu. Připravila jsem si i hygienu kterou i společně s oblečením vložila do batohu. Převlékla jsem se z domácího oblečení do kraťas a crop topu. Chtěla jsem už odejít ale můj pohled na sebe strhla stále pohozená knížka na mé posteli a skoro doslova křičela abych si jí vzala sebou. Povzdechla jsem si a samou nervozitou jemně zkousla svůj spodní ret.

"Myslím že je čas o vás jemu říct." Šeptla jsem a knížku strčila do batohu. Batoh jsem si následovně hodila přes rameno a vyšla z pokoje.

"Jdu k Jacobovi!" Křikla jsem do obýváku kde seděla Grace s Peterem. "Cože? Ne nemůžeš nikam jít. Si stále v trestu a já se na tebe pořád zlobím." Řekla trochu naštvaně Grace a zvedla se z gauče. "Jo? a proč jako?" odsekla jsem drze. "protože jsem to řekla a protože si zkazila úplně celou svatbu!" Štěkla a já nad tím jen protočila očima. "Grace nemáš tak velké postavení a ani nejsi moje máma abych já poslouchala to co ty jen řekneš." Prskla jsem a rychle vystřelila z domu.

Možná že jsem na Grace trochu drzá. Mám ji ráda ale ona opravu dokáže být fakt hnusná. Dříve když si mě vzala tak dalších pět let jsem se na ni opravdu dost lepila. A to mi nakonec stejně vždycky ublížilo. Protože vždycky dala knížkám a sobě přednost přede mnou. i ty moje sestřenky co byli na svatbě vědí jak ona dokáže být hnusná. Jsou to její děti. A když se Grace se svým ex neboli s jejich otcem rozváděla tak skončili v jeho péči na štěstí. teď se mají mnohem lépe já jim to moc přeju.

HIS BROTHER [JBFF]Where stories live. Discover now