11.

1K 29 19
                                    

Justin

Dojel jsem domu a zaparkoval před domem. Poslední hodina pro mě byla celkem nepříjemná. Docela mě štvalo že to v neděli s Alyssou nevyšlo protože od svatby jí vnímám trošku jinak jak dřív. přestal jsem ji nenávidět a chtěl jsem trochu zlepšit náš vztah. Jenže možná že jsme to zlepšování vztahu trochu přehnali a stalo se to co se stalo. Chce mě nenávidět.

Otevřel jsem dveře od domu a šel se hned napít do kuchyně. Úplně mi vyprahlo z toho jak moc mě Alyssa se svými slovy vyrazila dech.

"Ehm jo...myslím že bude dobré když se budeme znovu nesnášet."

Pravda je taková že se s Alyssou nechci nesnášet. Chci být někdo koho ještě nemá. Chci ji pomoct od toho uzavření sama v sobě. Chtěl jsem jí pomoct dosáhnout svobody. Ale taky jsem jí chtěl nějakou dominantní části jenom pro sebe. A tím jsem to taky možná tolik podělal. Kdybych potlačoval svůj chtíč tak by všechno dopadlo líp. Ale ne já jsem prostě kretén.

Můj brácha teď mě i Alyssu podezřívá z nevěry jen kvůli velké chybě. A poslední co můžu pro Alyssu udělat je napravit to je vysvětlit Jacobovi to že mezi námi nic není. Položil jsem sklenici se zbytkem vody na linku a rychle se rozešel se nahoru do patra s nadějí že Jacob bude ve svém pokoji.

Setřásl jsem z ramen svou nervozitu a jemně zaťukal na dveře. "Co je!?" Ozval se protivný a rozčílený hlas za dveřmi. "Musím s tebou mluvit. " Odpověděl jsem celkem klidně a loktem se opřel o rám dveří. "Táhni do prdele Justine! Nechci s tebou mluvit! Alespoň do té doby než mi nepřestaneš šukat holku!" Opáčil mi křikem. "Tak tím pádem můžu dál si s tebou popovídat protože s Mckayovou vážně nešukám." usmál jsem se ironicky a vešel dovnitř k němu do pokoje.

Nešukáš ale chceš že?

Ozval se hlas mého podvědomí a já nad tím jen zaraženě pokroutil hlavou.

"Ale Justine s tímhle jdi do píči. není nám deset aby jsme si věřili takovéhle kraviny. Vím že ti alespoň jednou dala." uchechtl se smutně.

Ty jo Jacob jí má asi fakt hodně rád když je z ní takhle povadlí a ani pořádně neví jestli jestli ho se mnou vážně podvedla. Je docela fajn ho takhle vidět protože on vážně takhle smutný nikdy není a pro mě, jako jeho bratra je to velice fascinující a unikátní.

"Jacobe pane bože co ti to vlétlo do hlavy? Já tvojí holku nešukám. Jak bych taky mohl když se nesnášíme?" Usmál jsem se a sedl si na zem u dveří. "Jak ti to mám do prdele věřit když jsem viděl tu fotku!? Navíc většina lidí ze střední na kterou jsem chodil a nesnášeli se, jsou teď spolu protože je to k sobě navzájem táhlo." Odpověděl mi a dál se věnoval na svém mobilu na kterém jak jsem já usoudil, zrovna Tweetoval to jak mu Alyssa zlomila srdce.

"Jakou fotku?" Optal jsem se ho nechápavě. Jacob se podíval znovu do svého mobilu a po chvilce mi ukázal nějakou fotku kterou jsme s Alyssou fotili ještě v tom akváriu. Dávala mi tam pusu na tvář a já to fotil. Byl to hezký okamžik. "Tak vidíš." prskl po mě Jake a ruku s telefonem si zase přitáhl k tělu.

"Hale já s Alyssou už se nesnášíme fakt strašně dlouho. Sekretářka, která nesnáší svého šéfa skoro pět let tak ho taky ze dne na den nezačne kouřit." Řekl jsem zas já. "Stejně ti nevěřím. Poslední dobou se k sobě chováte..hodněji a Alyssa se taky chová divně. přijde mi jako kdyby se mnou nechtěla spát jinak než když byla mezi námi nějaká hádka. Když jí upozorním na to že jsi doma tak už otráveně a naštvaně nekroutí očima jako dřív. Řekne mi na to jenom něco ve stylu 'Ne to vůbec nevadí. Justin je v pohodě.' a nebo 'Aha tak to je fajn.'" Vydechl a já jen vnímal to jak Alyssa už není s takovou záští proti mě. Bylo hezký slyšet to třeba jen od Jacoba a vědět že je to oboustranné.

HIS BROTHER [JBFF]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora