13.

836 30 10
                                    




Alyssa

Před hodinou jsem byla v nějakém obchodě s erotickým oblečením a vybrala si nějaký zvláštní obleček který by se mohl Jacobovi líbit. Když jsem to kupovala tak jsem myslela že se propadnu hanbou. V obchodě to prodával nějaký kluk kolem třiceti let a celou dobu na mě čuměl. Bylo to vážně zvláštní. A ještě horší to bylo když se potom zeptal jestli se nechci ukázat jak v tom vypadám aby mohl posoudit jestli to ke mě jde. Ne, nejde to ke mě to vím sama. Ale je to jediná věc která by mohla zachránit můj vztah. A Rozhodně byl tento okamžik jeden z nejtrapnějších věcí která se mi kdy stal.

Jsou to asi tři dny od toho dne co se stalo to s Justinem a co jsem volala Riley o radu. S Justinem si píšu přes SMSky. Vždycky když se nudím nebo si vyčítám ten den,tak napíšu Justinovi a ten mi hned zvedne náladu. On o mě ví vlastně skoro vše. Ví mé pravé já a ví že život s Jacobem je vlastně jenom velká přetvářka. Ale miluju ho. Vážně...

Nebo ne?

Rychle jsem své pomyšlení na tohle z hlavy vyhnala a radši se věnovala svému plánu. Dnes jsem si u Justina zjistila že Jacob je dneska někde venku s přáteli a že se vrátí až večer. Takže to udělám takhle. Za takové dvě hodiny by se měl vrátit domů protože je právě šest hodin. Teď se připravím , do tašky si sbalím ten kostýmek co jsem si koupila a na místě se ještě připravím do detailů. Zkusím se ho povzbudit a když to nevyjde tak už na vážně kašlu s tím že to vážně nemá cenu.

Dnes odjela Grace také na nějaké malé knižní turné i s Peterem na víkend. Takže když půjde všechno hladce tak mám s Jacobem tenhle dům jenom pro nás dva.

Vlezla jsem si do sprchy a umyla si důkladně celé tělo. Pak jsem si k tomu umyla i vlasy které jsem pak vyfénovala a nakulmovala tak aby vypadali přesně jak to má Jacob rád. Oblékla jsem si obyčejné tepláky a vytahané tričko protože zatím není co řešit. Do tašky jsem si zabalila všechny potřebné věci a pak se šla dolů najíst.  

Hned co jsem dojedla tak jsem umyla špinavé nádobí a šla se znovu nahoru znovu lépe obléknout. Vzala jsem si Tmavé džíny a takový černý Top s výstřihem. Pak jsem si jen už hodila tašku s věcmi přes rameno a rozešla se za Jacobem domů.

U něj sem rychle proklouzla do pokoje aby si mě nevšiml Justin který byl nejspíš tady někde na patře a rychle jsem se začala převlékat. Vysvlékla jsem své tělo úplně do naha a hned si na sebe oblékla nějaké silonky. Na to jsem si oblékla opravdu dost krátké kraťásky s nějakými přezky a páskem a volánky nahoře. Pak jsem si vzala nahoru nějaké průhledné tričko které k tomu patřilo a na to podprsenku. která byla v nějakých místech také průsvitná. Dohromady to vypadalo...rozhodně ne jako něco co bych si chtěla obléknout a připadala jsem si v tom nesvá ale nakonec to vypadalo celkem dobře.

rozhodně ne jako něco co bych si chtěla obléknout a připadala jsem si v tom nesvá ale nakonec to vypadalo celkem dobře

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Pak jsem ještě rychle doběhla do koupelny k zrcadlu a namalovala se. Jako vždy jsem si udělala linky a na rty nanesla rty. Usmála jsem se na sebe a odklidila se zpátky do pokoje. Když jsem přebíhala tak nějak jsem si všimla že je dům úplně prázdný protože Justinovi dveře do pokoje  byli otevřené a nikdo tam nebyl. Takže jsem byla o něco klidnější.

HIS BROTHER [JBFF]Kde žijí příběhy. Začni objevovat