8.

988 33 26
                                    




Justin

Je to už den kdy tu Alyssa byla a znovu se semnou pohádala. Ne že bych se s ní chtěl každý den hádat ale je to pro nás dva už tak něco jako tradice. Jsou to už čtyři roky co se známe a co se s ní tak nějak Jacob začal scházet dřív ještě jako kamarád. Ale už tehdy jsme spolu nevycházeli. Ona ještě byla nevinná jestli se to dá tak říct a já do ní začal rýpat. Pamatuju si, že na to ze začátku nijak nereagovala ale po třech měsících už to začalo vzájemně.

Děláme si naschvály všech druhů. Ať už jsou to nějaké naschvály ve stylu sůl místo cukru v čaji, probuzení ledovou vodou nebo třeba zničení oblíbené věci, tak do sebe taky třeba často narážíme. Mluvíme o věcech které máme rádi tak aby to druhou osobu dostatečně rozdráždilo a naštvalo. je to prostě něco co mezi mě a Alyssu už prostě patří. Od počátků.


Throwback

Zrovna jsem se převlékal do čistého trička když se po domě rozezněl zvonek. "Ty vole jestli je to zase ten sráč který mi chce nabídnout kvalitní hrnce tak přísahám bohu že ho zabiju." Vydechl jsem a protočil očima. Rychle jsem se rozeběhl dolů a otevřel dveře. Stála tam krásná holka. Byla drobné postavy, měla nádherné vlasy a překrásně studánkově modré oči. Pronikali do těch mých a já si v tu chvíli myslel že se zblázním. Její pohled se ale po chvíli přesunul na moji odhalenou hruď protože jsem se nahoře do toho čistého trička nestihl převléct. "Potřebuješ něco?" Štěkl jsem trochu po ní aby nějak nepoznala jak moc z ní hotový jsem. Oblékl jsem si tričko a tím přiměl tu holku se vrátit do reality. "Ehm od tebe asi nic takže jsem asi zazvonila na špatný dům jestli nemáš bratra." Zasmála se a chtěla odejít jenže já jí zastavil.

"Příjmení Bieber. Říká ti to něco?" Zeptal jsem se a tím zastavil její pohyby od dveří. "Víš já...vlastně ještě neznám jeho příjmení." Zasmála se znovu. "Bože ty jsi vážně jelito. Pojď dál až brácha přijde tak mi kdyžtak řekneš jestli je to on a když ne, tak se nic neděje. Alespoň se nebudu nudit." Pověděl jsem a ona pohledem zaváhala. "Víš nemyslím si že je to dobrý nápad." Přecedila trochu skrz zuby stydlivě.

"Copak vypadám jak nějaký úchyl nebo co?" Zasmál jsem se. "Přišel si mi otevřít bez trička. Takže ano. Trochu nad tím přemýšlím." „Neříkej že ti to vadilo. Koukala si na mě." Zasmál jsem se a ona celá zčervenala. "Pořád si mě moc nepřesvědčil." Zamumlala.

"Ale no tak. Neberu tě přeci do Disney Landu. Nechci aby ses tu toulala a zvonila na polovinu ulice. Tak pojď prostě dovnitř. Dobře?" Ujistil jsem ji a slyšel její prohraný výdech. "Fajn." Vydechla a pomalu se rozešla zamnou.

"Jak se jmenuješ?" Zeptal jsem se mile a zavřel za námi dveře. "McKay." Odpověděla s úsměvem. "Zlato já se tě neptal na příjmení. Ptal jsem se na jméno." Zasmál jsem se a zavedl ji do obýváku kde jsme si sedli. "Ou aha no tak jmenuju se Alyssa." Zasmála se se stálou červení v tváři. Byla celkem roztomilá. "Fajn. Já jsem Justin." Usmál jsem se a znovu nahlédl do jejích pronikavě modrých očí.

End of throwback

Poslední dobou to ale Alyssa přehání. To už prostě není primitivní dráždění. Ona už mě nedráždí už jen psychicky. Ona si semnou začíná hrát jako kočka s myší. Otírá se o mě, sedá si na mě a producíruje se přede mnou úplně nahá zabalená jenom v dece. To už nedráždí vlastně jenom mě. Ona už dráždí i mého kamaráda. A to už prostě není hračka aby si s ní mohla takhle zahrávat. Je pravda že kousek mě jí k ní přitahuje. Nevím jestli je to její krása, že už by si konečně zasloužila něco dobrého, a nebo jestli je to její čistá osobnost.

HIS BROTHER [JBFF]Where stories live. Discover now