5.

1K 34 7
                                    




Alyssa

Pomalu jsem začala otevírat oči. Zatím jsem ještě nevnímala nic jiného než svoje ospalé výdechy a ostré světlo v mých pomalu otevírajících se očí. Měla jsem nohu pře Jacobovo tělo a hlavu na jeho hrudi. Lehce jsem zvedla hlavu a podívala se mu do tváře. Jenže jsem sebou okamžitě cukla když jsem zjistila že to Jacob není.

Rychle jsem se od Justina stáhla daleko do rohu. "Ježiši." Vydechla jsem a rychle se zvedla na nohy. On naštěstí ještě spal. Tiše jsem došla do kuchyně a postavila si vodu na můj každodenní čaj. Vyndala jsem si ze sáčku ještě croissant. Nakrájela jsem si jahody na malé kousíčky a dala je na talíř k croissantu i společně s bílím jogurtem v misce.

"Alysso?" Ozval se hlas zamnou. hned jsem se otočila. Stál tam Jacob. protočila jsem očima a začala si znovu chystat snídani. "Hej! Mluv semnou..A-alysso co tu dělá on!? Nasrala si s tak si se na truc vyspala s ním?!" Zvýšil trochu hlas a ukázal na Biebera. "Ne pohádal se s Patricií a když jsem sem šla už tu ležel." odpověděla jsem s neskonalým vztekem ještě ze včera v hlase.

"Spala si s ním?" Prskl trochu a nabral rudou barvu ve své tváři. "Jo. Ale nic nebylo. Prostě sem s ním spala na gauči." Odpověděla jsem a převařenou vodou si zalila pytlík čaje v hrníčku. přešel ke mě, pohladil mě po ruce ale já cukla. nechci aby na mě šahal.

"Alysso co jsem udělal sakra?!" Prskl naštvaně. "Zjistila jsem že by si mě odhodil jako kus hadru kdybych měla nějakou zálibu která by se ti nelíbila." Odvětila jsem mu. "A máš?" Prozřel a natočil si mě tak abych mu koukala do očí. Chvilku jsem zaváhala. "Ne." Štěkla jsem trochu a snídani i s čajem si odnesla k jídelnímu stolku.

"Alysso nikdy bych tě kvůli tomu neodhodil." Snažil se mě uklidnit jenže já už moc dobře věděla že mi lže. "Jasně." Odfrkla jsem si a ironicky se usmála. "Já to myslím vážně. Miluju tě Alysso." Zakňučel a já si jen zhluboka prohraně vydechla. "Taky tě miluju Jacobe." Věrně a zároveň váhavě jsem se usmála. Vtáhl mě do obětí a dal mi jemnou pusu na rty.

Posadila jsem se pak ke stolu a v klidu se nasnídala. Jacob si dal jenom poslední plátek pizzy který ze včera zbyl. Mezitím co jsem já snídala, tak se probudila ta růženka po které jsem se celou noc nechtěně nejspíš válela. Hned co si mě všiml se škodolibě ušklíbl. Ten pohled mi hned nahnal strach že o tom ví. Pane bože pomoc jestli to někomu řekne.

"Jacobe! Hodíš mě do práce?" Zeptala jsem se ho a on kývl na souhlas. "Nech si tu věci. Pak se pro ně stavíš ať se s tím nemusíš tahat do práce." Poručil mi a já souhlasila. Šla jsem se nahoru převléct do čistého oblečení protože jsem na sobě pořád měla ty tanga a krátké triko. Pane bože jak jsem v tomhle mohla spát vedle a chodit okolo Biebera. Učesala jsem si vlasy a rozešla se zase dolu za čekajícím Jacobem.

"Patricie pochop že je konec! Jediné o co ti jde jsou peníze a sex! Mě tenhle vztah vážně nebaví!" Slyšela jsem rozčílený hlas Justina. "Fajn! Stejně jsem za tvými zády spala s jinými!" Křikla a pak byla slyšet větší neobvyklá rána. "Ty si mi dal facku!?" Křikla hystericky Patricie a já už nechtěla nic dalšího slyšet.

"Jdeme?" Zeptal se a já pomyslně kývla na souhlas.


___

Už jsem doma a v klidu ležím znovu jak jinak než v posteli. Myslím že to Justin měl s Patricií vážně těžký. Ta jejich hádka těsně před mým odchodem...On by vážně byl schopný uhodit holku? Popravdě proč ne že jo? Jacobem už jsem se taky jednou hodně pohádala že jsem jednu dostala. Už je to rok a už mu to tolik nevyčítám. Ale stejně si to budu pořád pamatovat.

HIS BROTHER [JBFF]Kde žijí příběhy. Začni objevovat