7.

1K 33 21
                                    

Alyssa

Už je po všem a já vyčerpaně ležím přikrytá dekou na Jacobově hrudi. Teprve teď mi ale začali hučet v hlavě jeho slova které řekl než jsme se do toho úplně potopili.

"Konečně si vrznu."

Já vím možná jsem absolutní blázen ale tak nějak se mi kolem těchto tří jednoduchých slovíček začalo motat několik otázek na které jsem si vždy nejistě odpověděla.

Jak to myslel?
Určitě mě jenom hodně chtěl.

Chtěl jako jen na sex nebo i na něco víc?
Miluje mě. Je to můj kluk a já jsem jeho holka. Jsme pro sebe stvoření.

Když mě miluje proč by tu chvíli kazil těmito slovy?
Protože je to prostě on. S takovým jsem začala chodit.

Dokázal by mě podvést?
Ne! Jak už jsem řekla miluje mě.

Opravdu jsem si jeho láskou natolik jistá?
Ano. To bych s ním přeci nebyla.

Tak proč jsem sakra necítila to samé co s Justinem?!
...

Tak zněla jediná otázka na kterou jsem neznala odpověď. Pokaždé co jsem si jí položila, neskonale mě iritovalo to že si na ni neumím odpovědět. Zvedla jsem se z postele a zavalila své nahé tělo do deky. Postavila jsem se z postele a na to hned zareagoval Jacob. "Kam jdeš?" Pohladil mě po vnitřní straně stehna. "Do kuchyně. Tak nějak jsem vyprahla z toho jak úžasný jsi." Zasmála jsem se a natáhla se k jeho rtům. "Já vím jsem proste bůh sexu." Zasmál se a jemně mě políbil. Mlasknutím jsme se od sebe odtáhli a já rychle odběhla do kuchyně.

Postavila jsem se před dřez a natočila si do skleničky vodu. Přiložila jsem zaoblené sklo ke rtům a Napoli se. Opřela jsem se o linku a pozorovala okolní svět za oknem. "Ahoj." Ozval se hlas a já se prudce otočila. Byla to holka. Byla mi trochu podobná. Světle hnědé vlasy, modré oči, větší rty, výška kolem sto šedesáti ale měla trochu větší postavu jak já. "A-ahoj." Vyhrkla jsem ze sebe.

"Ty jsi tu taky s Justinem?" Zeptala se mile a já si jenom s ironickým úsměvem odfrkla. "S ním? Tak to asi těžko. Jeho bratr je můj přítel." Odpověděla jsem. "Aha. Justin je super kluk že?" Zamilovaně se Zasmála a já s ní. Ale opět ironicky. "Jo úplně ten nejúžasnější. Škoda že s tím nemůžu souhlasit." Prskla jsem falešně.

"Tady tě mám." Ozval se z rohu hlas Justina a po chvíli vyběhl mezi nás dvě. Omotal si svoje paže okolo té holky a podíval se na mě. Sjel si mě pohledem od zdola až nahoru a já se raději víc zachumlala do té deky aby jsem ho nějak nevyzývala. Snažila jsem se s ním navázat oční kontakt protože mě jeho pohled na mě znervózňoval.

"Ahoj McKayová." Ušklíbl se a zabořil si bradu do vlasů té holky. "Čau." Odsekla jsem jednoduše. "Ty si se s ním vychrápala?" Zeptal se se smíchem a já si myslela že se udusím vlastní silnou. "C-cože?" Vykoktala jsem ze sebe abych se přesvědčila jestli se mi náhodou jeho otázka jen nezdála. "Ptám se jestli si s ním spala?" Opakoval svou divnou větu.

"Proč se jí ptáš jestli spala se svým klukem?" Zeptala se se svraštělým obočím ta holka a natočila se na něj tak aby mu viděla do tváře. Justin na to neodpověděl. Jen se zatvářil tak, jak jsem nedokázala pochopit a na mě se zklamaně zamračil. Vůbec jsem nechápala proč. Po dalších asi deseti sekundách ticha se sebral a odešel v rychlosti do svého pokoje.

HIS BROTHER [JBFF]Where stories live. Discover now