2.

1.3K 42 17
                                    


Alyssa

Svatba dopadla absolutně katastroficky. Kromě mého úplně zkaženému proslovu, jsem pak vypila celou flašku nějakého tvrdého alkoholu a pak když jsem se vrátila mezi lidi totálně se znovu ztrapnila. Nevím jak, Grace mi to zatím nechce říct a já si to nepamatuju, ale byla dost za to naštvaná.

Grace je vlastně na mě ještě teď dost naštvaná. Nemluví semnou a koupila si lednici do své kanceláře aby se mi mohla co nejvíce vyhnout. Jediný kdo je v pohodě je Pete. Ten se tomu dokonce ještě směje. Je to fajn chlap. Jako jeden z mála zvládá nálady Grace což ani já nedávám.

Chová se ke mě jako táta. Každé ráno se probudím a cítím úžasnou vůni jídla. Já to neznám. Nikdy jsem to nepoznala. Připadám si jako v americkém filmu kdy se hlavní hrdinka každé ráno probudí a její sympatický a dost sexy otec v úplném tričku které obtahuje jeho svaly, připravuje všem svým třem dětem voňavou snídani.

Právě teď jsem ale na cestě do práce. Měla jsem teď týden volno ale to skončilo. Můj nadřízený už mi nedá ani půl dne navíc. Je to strašný mrzout. Pracuju v vyhlášené automyčce v centru Chicaga. Ano. Lidé si tam u nás nechají hodinu auto a my ho krásně umyjeme. Je to možná pro někoho hrozná práce a možná se tomu někdo i zasměje. Ale já nemyju auto v bikinách jako všechny Playboyky jak si to možná představujete i vy. Pracuju normálně oblečená a mám za to docela dobrý prachy takže se svou prací problém nemám.

Ale rozhodně to není to čím se chci živit. Mám navíc. Když jsem dostudovala střední už jsem měla položenou přihlášku na vysokou. Jenže mě zatím nevzaly. Letos to zkouším znova a nepřestanu s tím alespoň do té doby, než mě opravdu nevezmou. Chci vystudovat novinařinu a být součástí knížek. Jen se budu modlit abych nedopadla jako teta. Zrůda bez duše závislá jen na sobě a svých potřebách.

Dorazila jsem do mycího areálu a šla se do šaten převléknout do svých pracovních džínových kraťasů a do firemního trička. Pak jsem přešla k vratům kterými mám zákazník přiveze auto rovnou k mycím prostředkům a my můžeme začít pracovat. Otevřela jsem je, a na malé vchodové dveře kterými jsem já přišla jsem dala ceduli otevřeno.

Bylo teprve deset a nikdo tu zatím nebyl tak jsem si sedla na židli a dala si nohy na stůl vytáhla jsem si z batohu jablko a hned se jím začala krmit.

"Ahoj kočko!" Vypískla po mě Morgan která se teď objevila ve dveřích. Jo. Morgan tu pracuje semnou. Vlastně jsme se tady i poznali. "Ahoj." Odpověděla jsem s plnou pusou. Pak ale rychle došla do šatny kde se taky začala převlékat.

"Jak ses měla přes víkend?" Houkla na mě ze šatny. "Upřímně?" Odpověděla jsem na otázku otázkou. "Pokus se." Zasmála se a vrátila se ke mě s úsměvem a oblečená stejně jako já. Kraťasy a to firemní triko.

"Měla jsem se na hovno. V sobotu byla ta svatba a já svou řeč totálně podělala. Řekla jsem o Grace že je furie a že Petera brzy podvede a oni se pak následovně pohádali." Řekla jsem a ona se následovně šíleně rozesmála.

"Morgan to není vtipný jasný? Totálně jsem to zkonila a pak se ještě opila. Grace je na mě hrozně naštvaná ještě teď. A to jsou už dva dny od svatby." Řekla jsem uraženě a ona už neutrálně kývla na souhlas. Ale bylo na ni vidět že se chce fakt strašně smát.

"Ale neděle byla dobrá ne?" Zeptala se a já si nad tím jen povzdechla. Vzpomněla jsem si totiž na slova Jacoba. "Noo?" Snažila se to rozvést Morgan když si všimla mého trochu otráveného pohledu.

HIS BROTHER [JBFF]Kde žijí příběhy. Začni objevovat