6.

1K 37 18
                                    


Alyssa 

Justin mě začal vést do schodů do parta. Hned co jsme tam došli tak jsem slyšela snad z každého pokoje vzdychy nějakých párů. "To ti jako nevadí že po celém tomhle patře a pravděpodobně i ve svém pokoji budeš mít cizí sperma?" Zeptala jsem se trochu znechuceně. "Ve svém pokoji ne. Ten jsem si zamkl." Mrkl na mě a vytáhl z kapsy svůj klíč od pokoje. Zasmála jsem se a šla dál za ním. Zastavil se u nějakých dveřích. Otevřel je a jediné co tam bylo, byli dřevěné schody.

"co to sakra je?" Zeptala jsem se zaraženě stojící pořád před dveřmi. "Schody. Nebo ty si je ještě nikdy neviděla?" Zasmál se a já nad tím jen protočila očima. "Tak pojď už  a nestůj tu tak." Zasmál se a rozešel se po nich nahoru. Dál jsem taky neztrácela čas a rozešla se za ním. 

"Tak tohle je to místo kam si chtěl vypadnout? Na půdu?" Zeptala jsem se s ironickým tónem v hlase. "ale no tak McKayová. Copak neznáš přísloví nesuď knihu podle obalu?" Zasmál se. "Znám." Prskla jsem trochu po něm. Pak otevřel nějaký střešní okno a rychle se ním protáhl ven z půdy. 

"Bieber co to sakra děláš?" Štěkla jsem  rozešla se k tomu okénku kterým se před chvilkou vytratil. Koukal se ze shora na mě a usmíval se. Natáhl ke mě ruku a vzal mi z těch mých flašku s alkoholem kterou jsem pořád držela. "Hej!" Štěkla jsem po něm a on se jen zasmál a napil. "Jestli ji chceš tak pojď nahoru." Zasmál se a tentokrát nabídl svou druhou, pomocnou ruku. 

"Mám podpatky." Prohodila jsem na svou obranu aby jsem měla výmluvu protože se mi nechtělo za ním nahoru a ukázala na své nohy. "Proboha tak si je sundej ne?" Zasmál se a já nevím proč ale znova ho poslechla. Vyklouzla jsem ze svých bot a na bosé nohy se postavila na nohy. Když jsem si všimla že jeho ruka se pořád natahuje po té mé aby mi pomohla nahoru, hned jsem se jí chytla. pevně mě stiskla a v mžiku vytáhl nahoru. Ty jo on má fakt sílu..

 "Hlavně se neboj že spadneš. Nestane se nic zlého když nezačneš panikařit." Řekl mi a navázal semnou oční kontakt. Kývla jsem na souhlas a vylezla za ním na špičku střechy. Pořád mě ale jistil svou rukou s kterou držel tu mojí. Bezpečně jsem se posadila a podívala se před sebe. Bylo to krásný. západ slunce jsme teď chytli v té nejkrásnější a nejvíce výrazné barvě. Metropole už pomalu rozsvěcela svá světla a bylo neskutečně krásné to pozorovat. 

"Páni." Vydechla jsem a cítila na sobe svůj pohled. "Jo. Páni." Zopakoval má slova a já se na něj usmála. Vzala jsem si od něj flašku a taky se napila. "Kouříš?" Zeptal se mě když si zrovna ve svých ústech zapaloval cigaretu. Cigaretu jsem si bez odpovědi od něj vzala a vložila jsem si jí mezi své rty. Popotáhla jsem a s výdechem se rozkašlala. "Tak to asi fakt ne." Zasmála jsem se a cigaretu mu vrátila.  stejně jako já popotáhl a znechuceně se zatvářil. 

"Máš pravdu je to hnus." Vydechl se smíchem a cigaretu zahodil. "Tak proč jí u sebe máš?" Zeptala jsem se s hlasitým smíchem. "Nevím bráchovi jsem vzal krabičku z šuplíku." Řekl a tím tak nějak uklidnil můj smích. Vím že Jacob kouří. A mě se to rozhodně nelíbí. Ale co s tím nadělám. Pořád lepší cigareta než tráva kterou v šuplíku taky má.

"Líbíš se mi víc když nekouříš." Konstatovala jsem klidně a napila se opět z flašky. "Já se ti líbím jo?" Zasmál se a začal vlnit obočím. "Bože ty jsi fakt debil. Však víš jak to myslím." Zasmála jsem se a on chápavě kývl na souhlas.

 "Bože tohle mě sere." Šeptl a já se na něj nechápavě podívala. "Co?" Zeptala jsem se. "No to jak se snažíš být jiná. To jak si tady na party a před Jacobem hraješ na drsňačku ale přitom čteš  knížky jako Romeo a Julie když si sama. To jako nejsi z toho všeho už unavená?" Zeptal se ostře a já sklopila svůj pohled k zemi. "Ani nevíš jak Bieber." Šeptla jsem a svůj smutek zapila dalším lokem alkoholu. "Tak se alespoň někomu otevři ne? Však to je snad jediná možnost na to, aby si byla alespoň trochu šťastná ne?" Pověděl mi ale já jen s ironickým uchechtnutím zakývala hlavou na nesouhlas. 

HIS BROTHER [JBFF]Kde žijí příběhy. Začni objevovat