12.

917 26 9
                                    


Alyssa 

Koukala jsem mu do očí a snažila se zase včas odtrhnout. Ale tentokrát jako kdybych byla přikovaná k zemi a jediný můj možný pohyb by byl potom pohyb mých rtů v souznění s těmi jeho. Opřela jsem se rukama o linku a úžasem od sebe odlepila své rty.

"Jak dlouho že to jsme ti kamarádi?" Vydechla jsem bez výrazu. "Asi minutu." Šeptl a svojí dlaň natáhl k mé tváři. Jemně mě pohladil po tváři a já se celá zachvěla. "Myslím že nám to kamarádství moc nejde. Vydechla jsem když jeho rty už byli jen pár posledních centimetrů od těch mých. "Kašleme na to." Šeptl strašně přitažlivým hlasem a bříškem palce mi jemně přejel po rtech. Ostře jsem se nadechla a pevně v dlani stiskla látku jeho trička. Přitáhla jsem si ho ještě o kousek blíže k sobě tak, že mezi naše těla by se už nevešel ani papír.

Justin si jazykem obtáhl rty a mou hlavu naklonil trošku na stranu. Dál už ale nečekal a pevně se mi nalepil na rty. Celý týden. Celý týden jsem se tomuhle vyhýbala. a už docela chápu proč. Dřív jsem se bála toho že přijdu o Jacoba ale ve skutečnosti jsem se bála že tomu propadnu. A jo. já jsem tomu propadla. 

Justin je ďáblův posel s dokonalým tělem, dokonalými rty. Může se chovat jak chce ale stejně by přišel den kdyby se tohle stalo. Den kdybych ho znovu políbila a připustila si fakt, že tohle chci.

Naše výdechy byli hlasité a intenzivní. Vzrušovalo nás to oba dva v něco víc. Justin své ruce položil na můj pas a vyhoupnutím mě posadil na linku. Zapletla jsem si ruce do jeho vlasů a občas za ně i zatáhla čemuž jsem si zasloužila jeho hlasitého vzdechu. Netrvalo to dlouho a jenom líbání se proměnilo v neskutečně vášnivé. začala válka jazyků a já cítila jak moc chci jeho celého. 

Justin rychlím pohybem roztáhl moje stehna od sebe tak aby se mohl dostat blíž ke mě. Svými dlaněmi pak jel jemně nahoru aby mi vyhrnul látku šat víš a mě se tak odhalili stehna. Rukama se zastavil na mém zadku který jemně stiskl. Jeho rty se pomalu přemístili na můj krk který začaly jemně líbat.

Vzplanula jsem v touhu a pokušení. Celá jsem se chvěla a jediné co jsem teď chtěla, bylo vrátit čas a potkat dřív Justina než Jacoba. Jacob...bylo mi jedno že teď sedí venku o dvě místnosti dál a já se tady vášnivě líbám s jeho bratrem. Občas mě přepadá pocit že Jacob mě nikdy nemůže nikam posunout. Že mi Jacob nikdy nemůže nic dát. Že budu stát uprostřed davu, křičet, ale on ani nikdo jiný kromě Justina to neuslyší. 

Přijde mi občas že ho ani moc nemiluji. Že jsem ho nikdy nemilovala. Vlastně že jsem nikdy nikoho nemilovala. Protože když člověk je do někoho skutečně zapálený tak by měl cítit to, co já cítím zřídka a jenom s Justinem. To co cítím teď. Rozpálené tváře, motýli po celém těle a husí kůži při každém doteku.

Justin po chvíli úplně zajel pod šaty a začal mě jemně hladit po břiše. vydechovala jsem mu na rtech a užívala si do té doby to šlo. 

"Justine kde jsi s tím salátem? Patricie tam kňourá že má hlad." Slyšeli jsme milý hlas z chodby přibližující se k nám. Rychle jsme se odtáhli jenže Justin ode mě nestačil ustoupit dostatečně daleko tak aby to nevypadalo podezřele. Rychle jsem seskočila z linky a upravila si šaty. Podívala jsem se na Pattie která stála zaraženě na rohu kuchyně a zmateně koukala na nás. "Co se tady děje?" Vyhrkla a přeměřovala si nás pohledem. "Alyssa mě učí krájet rajčata...do salátu..pro Patricii." Vykoktal ze sebe nervózně Justin. "A proto Alyssa seděla na stole a ty těsně u ní?" zeptala se s vykulenýma očima Pattie. Nejde ani popsat jak trapně jsem si teď připadala. Začala jsem si mnout ruce a radši sklonila hlavu k zemi abych alespoň trochu utlumila ten trapas v mých očích. Bylo ticho. Justin nemluvil, já taky ne a Pattie také neměla slov.

HIS BROTHER [JBFF]Where stories live. Discover now