{Sziasztok} °Stony 18+°

1.5K 43 11
                                    

Hát..nem tudom mit mondjak. De tényleg. Mióta lezártam ezt a könyvet nem nagyon írtam. Kezdtem egy másikat, meg még egy másikat és valahogy, nem ment annyira, mint mikor ezen dolgoztam.

Tudom szemétség tőlem, most az, hogy lezártam és kaptatok tőlem egy új rész, de higyjétek el, holnap visszakapom ezt a fogorvostól.

Nem tudom, hogy írni fogok-e még ide. Lehet fogok. Ez a könyv a nehéz időszakaimat kísérte végig és hiányzott is. A lényeg, hogy remélem nem haragszotok rám. Ha még is hoznék néhány részt még, szeretnék valamit letisztázni.

Nem fogok elmenni a Bosszúállók utolsó két részéig, odáig nem megy lelkileg.

Kaptam egyszer egy kommentet, hogy egy kicsit lehetne "piszkosabb is". Hát egy pont ilyennel kezdtem.

Sajnálom ha egy-két résznél eltér a személyiségük egy picit, vagy rosszul fejezem ki magam. Kizökkentem.

! A fontos. Ha nem vagy még 18, vagy anyu nem fogja a kezed, ne olvasd el, vagy ha még is elolvasod.

Felelősséget nem vállalok.!

Még annyit szeretnék, hogy tényleg nem tudom mi lesz. Lehet lesznek még részek nem tudom, lehet, hogy csak nagyon ritkán. A lényeg, hogy ne haragudjatok rám, amiért meghoztam egy döntést majd meg is szegtem. Remélem élvezhető.

Viszont ha egy kissé furcsa a hangulata vagy a szereplők, tényleg sajnálom, kizökkentem.

Nincs magyarázatom, csak annyi, hogy szeretek írni.

Jó olvasást nektek!

!18+!

Tony mélyet sóhajtott, mikor belépett a bár ajtaján. Ez nem egy hétköznapi bár volt, hanem kimondottan meleg bár. Stark nem tudta, hogy mi vezérelte arra, hogy ide belépjen, ha felismerik és kitudódik ez az egész, ő nagyon megfogja járni. Ezért is kapucniát megpróbálta, sikertelenül, jobban az arcára húzni, hogy takarja vele kilétét. Nem akarta, hogy nagy kilátás nyisson rá, ezért a pultnak a bentebb lévő sarkánál foglalt helyett. Nem nagyon nézelődött, sőt inkább belül önmagával foglalkozott és vitatkozott, szidta magát teljes erejéből. Tényleg meleg lennék? Hisz annyi nővel voltam, miért csak most esik tudtomra?!

- Elnézést. - hajolt Tony arcához, óvatosan a szőke pultos, aki már körülbelül harmadjára szólította meg a barna hajút. - Mit hozhatok?

- Whiskeyt. - felelte Tony és hátrébb húzódott, majd óvatosan felnézett. Mikor tekintette találkozott a világoskék szemekkel, a mellkasában egy hatalmas dobbanást érzett, amit követően vegyes érzelmek lepték el. A szőke pultos egy fél mosolyt villantott, majd odébb állt és rendeléseket kezdte kitölteni, köztük a Tonyét is. Stark viszont egy percre se tudta levenni a szemét az illetőről, sőt teljesen feltérképezte. Szőke tincsei kuszán álltak a feje tetején, a kék ingje könyékig fel volt türve, biztos melege volt már ide bent. Viszont az arcát nézve teljesen kiegyensúlyozottnak látszott, a szemei nem sugaltak semmilyen lelki vagy testi fáradtságot és a vendégeket is jó kedvel szolgálta ki. Tony megnyalta az ajkát, miközben azon fantáziálgatott, hogy hogy nézne ki a szőkeség az ingje nélkül, mekkora izmai lehetnek? Biztos, hogy kockás hasa van és milyen izmos lehet a háta? Huh?! M-mi..! Szorította kezét a férfiasságára Stark. Nem lehet, hogy miatta fel állt?! Szorította összeszemeit, hisz nem akarta elhinni a, normális, testi reakcióját.

Marvel {Egypercesek} • 2018 - 2020  •Where stories live. Discover now