~Thor x Reader~

4.1K 207 7
                                    

Tony Stark már megint elő állított egy partival amire nagyban készülődtél a szobádban. Legjobb barátod végig figyelte minden mozdulatodat. A tükörben ránéztél aki csak mosolyogva nézett vissza rád. Arcában néhány kósza szőke tincs lógót.
-Szőke primadonna vagy vissza húzódó, de azért vagány kislány?-fordultál Thor felé. A képességed az alakváltás ezért is vagy a bosszúállóknál. Thor az akire mindig számíthattál szinte már össze vagytok nőve. Soha nem mutattad meg senkinek az igazi kinézetedet. Nem tartottad magad szépen ezért inkább jobbnak láttad magadnak kitalálni egy új alakot. Feketés-lila hajú, sötét barna szemű, se kövér se sovány az állandó alakod leginkább. Thor egy ideig nyaggatott téged ezzel, de már nem, vagy is nem egyfolytában.
Thornak eltünt a mosolya amire te csak furcsán néztél rá.
-Valami baj van?-ültél le mellé az ágyra.
-Miért nem láthatlak téged?-kérdezett búsan.
-Mi? De hát most is látsz.-mosolyodtál el egy pillanatra.
-Ez nem te vagy.-nézett rád még mindig szomorúan.
-Ezt már megbeszéltük.-álltál fel mellőle és az ablakhoz sétáltál. -Nem érzem jól magam a saját alakomban. -hajtottad le a fejed.
-Merek fogadni, hogy a mostaninál szebb vagy.-sétált melléd. Nagyot sóhajtva kémlelted tovább a várost. -Tudod, hogy holnap van a szülinapom.
-Igen, tudom. Még ajándékot is vennem kell.-mosolyodtál el újra.-Mit vegyek egy istenek?-gondolkoztál hangosan kuncogva.
-Ne vegyél semmit. -értetlenül néztél Thorra. -Egy valamit kérek ami nem kerül pénzbe. -nézet a szemedbe majd közelebb hajolt.-Mutasd meg magad.-suttogta a füledbe. Meleged lett a szíved is gyorsabban vert.
-Menjünk le inkább.-mondtad remegő hangon és elindultál le a tomboló tömegbe, magad után hagyva az istenséget. Végülis a vissza húzódó , vagány nő kombinációját választottad.
-Áh hölgyem!-karolta át Stark a válladat. -Valami eszméletlenül nézki. Pezsgőt?-vett le egy pohár pezsgőt a mellette elhaladó pincérnő tálcájáról. -Tervez valamit az estére? Mert én igen még hozzá magával.-kacsint rád. Nálad leeset a tantusz, hogy nem ismer fel. Hogyan is ismerhetne fel mikor külsőt változtattál. -Na mit mond benne van? -vezette kezét a fenekedre.
-Jézus! Stark.-morogva toltad el magadtól.
-Azta! (T/N)?-nézett rád kikerekedett szemekkel.
-Hahó! -lengedted meg előtte a kezedet.-Végre, hogy leeset.
-Ha nem szólalsz meg nem tudtam volna, hogy te vagy az. -ültetek le a bár pulthoz ahol Steve is ott volt.
-Nem hagytál szóhoz jutni. Kapitány.-biccentettél Steve felé.
-Helló (T/N). -köszönt vissza. -Nehéz meg ismerni téged ezzel a külsővel. Milyen a.. buli?-kérdezet téged még Tony kért ki egy üveg Whiskyt.
-Egész jó azt leszámítva, hogy Stark már ágyba akart vinni pedig alig vagyok lent 10 perce. -nevetted el magad.
-Nem az én hibám. -nézett ártatlanul a kapitányra. -Nézd meg milyen csinos. -mutatott végig rajtad mire megforgattad a szemed. -Dolgozhatnál nekem. Mindig váltogathatnád az alakjaidat én meg kipróbálnám mindegyiket.-könyökölt a pultra és oda adott a kezedbe egy pohár alkoholt miközben rád kacsintott.
-Ezt gyorsan verd ki a fejedből!-mordultál rá. Rá néztél az órádra ami háromnegyed 12-őt mutatott. Körbenéztél hátha látod valahol Thort mikor kiszúrtad az egyik sarokban. -Én most megyek, Uraim. -le tetted a poharat majd felálltál a székről.
-Ne már csak vicc volt!-mentegetőzött Tony.
-De hogy volt vicc.-mondta Steve Starknak.
-De az volt.-nézet rá a kapitányra aki felvonta mosolyogva az egyik szemöldökét. -Nem, tényleg nem vicc volt. -húzta meg a Whiskys üveget Tony.
Gyorsan vágtál át a beszélgető vagy éppen táncoló emberek között. Thor mellé érve megragadtad a csuklóját és a lift felé kezdeted el húzni.
-Mit művelsz?-kérdezte nevetve, de nem válaszoltál neki. A liftbe beszálltatok majd megnyomtad a tetőre vezető gombot. Végül már a tetőn eszméltél fel mit is fogsz csinálni. Kicsit megijedtél, de ezt gyorsan elhessegetted.
-Mennyi az idő?-kérdezted zavartan pedig neked is ott díszelgett az óra a karodon.
-Mindjárt éjfél.-válaszolt. Rá kukkantottál az órádra és vártál. Még vártad az éjfélt nem szóltatok egymáshoz csak néztétek a várost. Thor arcán azért láttad a zavarodottságot.
Éjfél.
-Szép a város, úgye? -kérdezted tőle.
-Igen szép, de miért vagyunk a te...-akadt meg a beszédében amint rád nézett. Az igazi alakodban voltál. Ez te voltál. Thor arcáról nem tudtál semmi mást leolvasni a döbbeneten kívül.
-Csúnya? Tudom. Bocsi!-hadartad és vetted vissza az ezelőtti alakot.
-Ne! Csináld vissza!-szólított meg halkan az isten. Te hezitálva, demégis újra önmagad voltál. -Gyönyörű vagy!-suttogta majd megsimította a kezével az arcod. -Miért rejted el?! Nagyon szép vagy ezt nem szabad nem meg mutatni a világnak. Igenis, hadd lássák milyen dögösen és gyönyörűen nézel ki.-nagyon kedvesen értek Thor szavai. Az arcod teljes lángba borult és a szíved is szaporában vert.
-Hát.. köszönöm. Neked pedig Boldog Szülinapot.-mondtad zavartan.
-Ne változz meg maradj önmagad. -mondta majd megpuszilta a homlokod még végül a szádra is nyomot egy gyors puszit. Most már tuti, hogy ki fogják hívni a tűzoltókat annyira lángba borultál. Arra eszméltél csak fel, hogy Thor rád vár a liftben, így párat pislogva utána rohantál.
Újra a tömegben vagy kicsit parázva, hogy megnéznek az emberek az igazi külsőd miatt és, hogy nem jó véleményen vannak. Melletted sétált fülig érő mosolyával Thor ami megnyugtatott téged. A bár pulthoz mentettek ahol Tonyék még mindig ott ültek. Te vissza ültél közéjük Thor pedig a kapitány mellett foglalt helyet.
-Helóka! Tervez valamit az estére? Mert én igen még hozzá magával.-kacsint rád Tony amire megforgatod a szemeid.
-Komolyan Stark. -rázod meg a fejed.
-Na ne. Ez komoly?! Hogy, hogy más külsőd lett?-kérdezet és bele ivott az italába.
-Mert ez...ez vagyok én.-haraptad meg az alsó ajkad netán ha rosszabb hozzászólást kapnál.
-Dögös. -mondta Tony miközben végigmért majd fel állt a pulttól és elment egy olyat morogva, hogy most már keres egy lányt aki hajlandó az éjszakát vele tölteni. Jól esett a megjegyzése számodra. Ránéztél Thorra és a kapitány. Thor csak kacsintott még a kapitány is végig mért és egy csábító mosolyt ejtett feléd.

Marvel {Egypercesek} • 2018 - 2020  •Where stories live. Discover now