👇Olvasd el👇

1.2K 57 4
                                    

A többségeteket tudom, hogy nem nagyon izgatja, hogy mi megy/ történik a történetek mögötti személlyel (velem *huu, de egosan hangzik*) és az ötleteimmel, amik Wattpaddel kapcsolatosak és az egyéb dolgokkal. Valaki már tutira unja az "önreklámot", de szeretnék segíteni nektek bármiben és én is kíváncsi lennék a véleményetekre, azokhoz a történetekhez, amin dolgzom. Szóval ha valaki tényleg nem csak az egyik történetem új részeinek a jelzésére vár, hanem szeretné a mögötte lévő dolgokat is látni az megteheti Instagramon: Elnis2019 és Facebookon:Elnis. De a linkekket is kirakom.

 De a linkekket is kirakom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Köszönöm, hogy meghallgatál.

Még nincs vége.

A történetek.

Tudom, nagyon csúszok most az egésszel és ez azért is van mert a sulival küszködöm és eléggé személyes dolog is van az egészbe. Nem felejtettem el, hogy kértettek a Marvel {Egypercesek} -hez....megfogom csinálni. Időpontot nem tudok mondani, de minél hamarabb megpróbálom csinálni.

Remélem még velem vagytok egy páran. 😊

Marvel {Egypercesek} • 2018 - 2020  •Where stories live. Discover now