~Thor x Reader~

1.9K 110 28
                                    

A lift csilingel az ajtók, pedig kinyitódnak, te pedig lassan kisétálsz belőle a nappaliba tartva, ahol a Kapitány is van. Egy könyvet tart a kezében és teljesen belemerülve észre sem vesz téged csak mikor levágódsz belé a kanapéra.
-Szia.-köszön neked mosolyogva, miközben lerakja a könyvet és hátát a háttámlának támasztja.
-Mi újság Kapitány?-kérdezed, mivel mióta elköltöztél nem nagyon láttátok egymást.
-Semmi különös, amiről beszélhetnénk. Veled mi újság?-mosolyog és már tudod, hogy valamit tud, amit te nem és mindjárt meg is említi csak megvárja még azt mondod, hogy semmi.
-Semmi. Keveset látlak titeket gondoltam eljövök hozzátok.-mosolyogsz és teljesen felkészülsz, hogy ezután mi is fog jönni.

-Nem mindegyikünket.-mondja miközben felhúzza az egyik szemöldökét mosolyogva.

-Jól van. Szóval tudsz róla és most mi lesz?-kérdezed be adva a derekad.

-Itt van Jane, holnap mennek Asgardba Thorral.-mondta viszont már nem mosolyogót és te sem voltál már jó kedvedben. A kis titkod vagy éppenséggel a titkotok az, hogy Thorral elég sok időt töltötök együtt kettesben. Habár az egész, úgy indult, hogy teljes felindulásból egyszer lefeküdtetek egymással azóta ez többször is megtörtént, bár nem kellett volna. Thor ahhoz képest, hogy a legtöbb éjszakát veled tölti még mindig együtt van Janenel, viszont az, hogy a lány itt van mindent megmagyaráz, hogy miért nem ment tegnap este hozzád. Te próbáltad ezt a kapcsolatot mellőzni, hiszen az Asgardinak barátnője van és ez olyan, mintha megcsalná. De hát várjunk csak..meg is csalja. Rengetegszer érzed emiatt magad rosszul mégsem bírsz leállni, pedig már próbáltál, de ahogy rád néz és ahogy a bőrödhöz ér, már ott elveszíted a fejed.

Nyelsz egy nagyot majd válaszolsz.:
-Ez..vagy is az..jó.-mondod dadogva. Egyáltalán nem örülsz neki, hogy távol lesz, hisz az utóbbi időben neked egyre többet jelentett Thor még rá nem jöttél, hogy szerelmes vagy belé. -Én most...-kezdesz elmutogatni az emeletre. A Kapitány bólint és elindulsz fel, pontosabban Thorhoz. De mégis minek? Úgy sem tudtok beszélni, ha ott van Jane és már pedig nagy a valószínűsége,  hogy ott van. Mégis hol máshol lenne?
Egy pillanatra megállsz a folyosón és agyalni kezdesz, hogy biztos jó ötlet ez. Most és mind örökre lezárod ezt, ami köztetek van és tovább állsz, megpróbálod elfelejteni és túl tenni magad az egészen. Ez nem folytatódhat tovább.
Veszel egy mély levegőt és elindulsz a szobájába. A fehér ajtó előtt megállva elkezded az ajtón lévő karcolásokat nézni, pontosabban a hibákat, mert nem mersz bekopogni. Végül megtetted és vártál. Hallottad oda bentről a zajokat majd lassan ki is nyitódott az ajtó, ami mögött Thor állt vizes hajjal és egy törölközőben. Nem bírtad megállni, teste mind egyes részét át tanulmányoztad még végül vissza vezetted az arcára a tekintetted, amin széles mosoly terült el.
-Szia.-köszön és kijjebb nyitja az ajtót.-Gyere be.
Lassan besétálsz és szétnézel. Szemeddel keresed Janet, de sehol sem találod. Thor halkan becsukja az ajtót majd a hátad mögé sétál. Hajadat elveszi a nyakadtól majd puszikkal hinti be, mire te becsukod a szemed és oldalra döntöd a fejed, hogy jobban hozzá férjen a nyakadhoz. De ébresztő! Nem ezért jöttél.
-Thor.-húzódsz el tőle és szembe fordulsz vele.
-Most nem jó?-kérdi miközben végig néz rajtad.
-Hol van Jane?-kérdezed meg hirtelen, amire ő is ledöbben egy pillanatra.
-Elment találkozni Darcyval. Még pont az elébb, ment el.-sétál hozzád közelebb, de te hátrálsz.-Mi a baj?-kérdi, mire lehunyod a szemed és élesen beszívod a levegőt.
-Ezt itt és most be kell fejeznünk.-mondod és könnyeid is majdnem utat törtek, de csak majdnem. Annyira a szívedhez nőt, hogy alig bírod elengedni, viszont muszáj lesz.
-Már nem élvezed?-kérdezi és tesz néhány lépést, de te annyit hátrálsz is.
-Nem erről van szó. Hanem ezzel megcsalod Janet és összetöröd ha kiderül, úgyhogy még most abba kell hagynunk.-amint ezt ki mondta újra közelít feléd, te pedig úgy hátrálsz. Már tudod, hogy ezt azért csinálja, hogy megint elvarázsoljon és ne következzen be az amiért valójában jöttél.-Kérlek.-mondod majdnem sírva mikor már az íróasztal megakadályoz. Thor közel sétál, szinte a mellkasotok majdnem össze ér. Kezével az álladat majd a nyakadat kezdi el cirógatni és csókokat hinteni rá.-Thor.-szólsz neki, mivel ha megtörténik, nem fogod tudni elengedni, lehet még így sem. Kicsordult az első könnycsepped,a mit egy arcon csókolással eltüntetett.-Ne csináld ezt.-nézel szemeibe szinte már könyörögve, de ő a feneked alá nyúl és felrak az asztalra. A fejedet elveszítve hevesen megcsókolod és azután megtörtént. Most már biztos, hogy nem fogod tudni elengedni, ráadásul ő mást szeret.
Gyorsan kapkodtad fel magadra a ruháidat. Mikor kész lettél Thorra rá sem nézve rontottál ki az ajtón és indultál el a lépcső felé, ahol összetalálkoztál Janenel. Bárcsak egy „sziát" mormogtál neki, mégis most, úgy megmondanád neki, hogy Thor nem hozzá való és keressen egy sokkal jobb pasit, de ezt lehet csak azért mondanád, mert a villámok istenét csak magadnak akarok. Még szép, hogy csak magadnak akarok.
-Hosszú volt a beszélgetés.-mondja a Kapitány, aki most a konyhában álldogál.
-Ohh Steve. Én megpróbáltam.-lépsz mellé.-De tényleg, minden erőmmel azon voltam.-sóhajtod.-Mondjuk, mire számítottam? Én belé estem, de ő csak az ágyasának tart. Ráadásul barátnője van. Olyan rosszul érzem magam, mindig is miután együtt voltunk. Olyan undorítónak, mocskosnak, de ezek nem tudtak meggátolni abba, hogy az egészet lezárjam, mert mindennél jobban akartam őt.-darálod halkan Stevenek, aki figyelmesen hallgat majd megölel. A Kapitányra mindig számíthattál jóban, rosszban, bajban melletted volt és ez most sincs másképp.
-Inkább most haza megyek. -szakadsz el Stevetől intesz neki egyet és elindulsz a lifthez.
Miután haza értél egyből a fürdőhöz sétáltál és megengedted a vizet. Mikor már láttad, hogy elég habos és eléggé teleengedted a kádat, lehámoztad magadról a ruhákat és bele másztál. A melegség át járta az egész tested és a fürdőzés mellé még zenét is kapcsoltál be majd megpróbáltál ellazulni. Viszont mikor meghallottad a bejárati ajtód csappodását, gombóc keletkezett a torkodban és elgondolkodtál, hogy egyáltalán bezártad-e vagy nem?
Lassan lenyomódott a kilincs te pedig támadásra készen voltál, de mikor kinyitódott az ajtó már vissza is csúsztál a habok takarásába.
-Miért vagy itt Thor?-kérdezed végig nézve a férfin.
-Igazad volt.-jött beljebb miközben a felső testéről lefejtette ruháit.-Nem volt szabad ilyet csinálnom és ezt a rendszer megszüntettem.-mondta miközben már alig volt rajta ruha.-Janenek elmondtam mindent és bár szomorúan, de elfogadta és elment.-mászott be hozzád a kádba.-El sem tudod, hinni mennyire szeretlek.-fogta meg a térdeid és szét húzta, hogy közelebb legyen hozzád. Hasadon végig simított ahogyan a combjaidon is közben a nyakadtól a hassadik levő részt puszikkal hintette be.
Arcára simítottad a kezedet majd megcsókoltad. Téged választott és nem Janet. Ez olyan jó érzéssel tölt el, hogy most újra meg történt a dolog, de nem érezted utána rosszul magad sőt fantasztikusan voltál. Most már csak is a tiéd.

________________________________

Itt is van az igért ThorxReader. Remélen tetszik nektek.
Írjátok kommentbe azt, amit esetleg régebben kértettek volna, mert én vagyok olyan béna, hogy nem tudom vissza keresni őket.

Marvel {Egypercesek} • 2018 - 2020  •Where stories live. Discover now