~Pietro x Reader~

2K 117 0
                                    

Vigyorogva mentél be a nappaliba és ültél le a kanapéra. Felvételiztél a S.H.I.E.L.D.-hez és már a gyakorlatok elkezdődtek. Nagyon örülsz neki, így csak vigyorogva nézzel magad elé és azon gondolkodsz, hogy hogyan is fogsz majd az embereken segíteni. Miként fogod őket megvédeni amint kiáltad a vizsgát és felvesznek ügynöknek. Mondjuk még, így is a Bosszúállók azok, akik az első számú szuperhősök, de a tudat, hogy majd te is részt vehetsz az emberek megmentésében örömöt csal az arcodra.
-Mit vigyorogsz?-kérdi Pietro melléd vágódva a kanapéra. A melletted lévő kezét átrakta a válládon és közelebb húzott magához. Pietro még nem tudja, hogy te a S.H.I.E.L.D.-nek akarsz dolgozni.
-Tudod beszéltem egy munkáról, ahová felvételiztem.-nézzel gyönyörű kék szemeibe.
-Igen.-bólint mosolyogva.
-Szóval már nem sok van ahhoz, hogy vizsgázzak és ez nagyon...hú.-pörögtél fel.
-És mi ez a munka amúgy?-kérdi miközben a nyakhajlatodba fúrja a fejét és lágy puszikát nyomrá.
-A S.H.I.E.L.D..-mondod halkan mire a puszik abba maradtak, Pietro teste megfeszült majd lassan elhúzta a fejét. Előre felé nézet, rád még véletlenül sem.
-Pietro..-mondod halkan, de félbe szakít.
-Mi az, hogy a S.H.I.E.L.D.-hez?!-háborodott fel. Szemei szikrákat szórtak, annyira mérges volt. -Egy rendes munka nem lett volna jó? Miért a S.H.I.E.L.D.!? Ilyen gyorsan meg akarsz halni?!-állt fel idegesen a kanapéról.
-Embereken akarok segíteni!-álltál fel te is mérgesen.
-Segíthetsz rajtuk, de nem így!-kiabált rád.
-Te is mindennap kockáztatod az életed értük!-kiabálod vissza.
-Az én vagyok!
-Ez nem mentség!
Hirtelen csend lett köztettek. Pí a padlót nézte, te meg őt.
-Most elmegyek. Kell egy kis szünet.-mondja majd hirtelen el is tűnik maga után hagyva a mindent felborító, forgó szelet. Egy ideig nézzel magad elé majd elkezdesz össze pakolni. Végül felmész a szobába és csak vársz, hogy mikor jön vissza Pí. De az nap nem jött. Se a következő nap, se az utána való napkor sem. Egy teljes hónapig vártál rá, de ő nem jött, közben levizsgáztál a S.H.I.E.L.D.-nél. Te is ügynök vagy mostantól. Továbbra is vártad Pietro-t, de nem érkezett, így telt el még egy hónap. Esténként sokáig fent voltál és vártál, de csak a magány érzet érkezett el hozzád minden alkalommal.
Egyik nap bevetésre mentél. Fury megbízótt veled együtt négy ügynököt, hogy az egyik HYDRA bázisról hozzatok el egy pendrive-ot. Minden jól ment még el nem kaptak titeket és meg nem köttöztek. Hatalmas pofont kaptál az egyiktől, mikor meglátta, hogy szabadulni próbálsz. Nem akartad feladni, így újra megpróbáltad, mikor megint meglátott. Elindult felé, de megérezted azt a bizonyos fuvallattot és láttad, hogy a HYDRA katona a falhoz vágódik. Pietro csak egy pillanatra nézett rád majd a teremben lévő összes katonát elintézte és kivitt titeket a bázisról, plusz megszerezte a pendrive-ot.
Nem szólt hozzád csak vissza mentettek a S.H.I.E.L.D.-hez. Pietro elvonult Fury-val beszélni még többiek már elmentek onnan.
-(T/N) ügynök. Jöjjön be.-mondja Fury az ajtóban állva. Gyomorgörccsel mentél be a terembe, ahol Pietro is volt. Fury helyett foglalt még te az egyik sarokban, Pietro pedig a másikban állt.
-Mivel Maximoffnak meg volt tiltva, hogy egyedül menjen és az ügynökökkön segítsen, és végül egész jól teljesített, így elgondolkodtam a kéréssén.  Maga (T/N) ügynök. Mostantól Pietro Maximoff-al van beosztva minden küldetéssén. Remélem nem követek el hibát.-nézz Pietro-ra, aki egy unott pillantást vett Fury-ra majd elindul ki, te viszont Fury engedély-ét várod.
-Elmehet.-mondta és te is elindultál ki. Kint Pietro a falnak dőlve várt rá.
-Minek kértél ilyet?-kérdezted meg keresztbe font karral.
-Mert vigyázzok rád.
-Tudok magamra vigyázni. Eddig is azt tettem a segítséged nélkül.-mondod mérgesen majd elindulsz le a lépcsőn ő meg utánad majd melléd ér. -Két hónapja elhagytál.
-Ez nem igaz.-mondja felháborodva. Megálltál és vele szembe fordultál majd mérgesen néztél rá.-Csak szünetet tartottam.
-Ez a szünet most már végleges.-mondod és újra elindulsz.
-Mindennap, minden este elmentem hozzád, hogy megnézzem jól vagy-e. Vigyázztam rád.-mondja mire megállsz. Felháborodva sétálsz elé mérgesen.
-Hát képzeld, nem voltam jól! Össze voltam törve! Nem volt ki támogasson és megóvjon a magánytól és az össze tört szívtől! Te bántottál, nem pedig vigyázztál rám!-mondod és elindulsz újra hátat fordítva neki, de abban a pillanatban előtted termett.
-Talán igazad van.-mondja halkan.-Egyszerűen az egész....hogy az életed kockáztattod....-mondja a földet nézve majd megfogja a kezed.-Féltem, hogy elveszítelek a S.H.I.E.L.D. miatt, de nem  miattuk veszítettelek el, hanem magam miatt.-mondja és rád nézz csillogó szemeivel, amitől egyből meglággyul a szíved.-Esküszöm vigyázzok rád. Megóvlak mindentől még magamtól is.
-Magadtól csak úgy tudsz megóvni, hogy soha nem hagysz el.-mondod halkan, mire Pietro az ajkait a tiédre nyomja és egy kiélveztéttek újra ezt a csodás érzést, amit már vagy két hónapja nem éreztettek.
-Igérem.-mondja majd újra megcsókolt.

Marvel {Egypercesek} • 2018 - 2020  •Där berättelser lever. Upptäck nu