Apák amikor randid van.1/2.

2.5K 132 12
                                    

*Thor*

Egyszerű család vagytok. Vagyis ezt hiszik az emberek, de mégsem mert az apád nem is a földről való még hozzá egy skandináv mitológiából való isten és király. Hát, igen. Ezt valakinek így elmesélted volna mielőtt híresé váltak a Bosszúállók , hülyének nézett volna. Apud most jött vissza Asgardból te pedig be pánikoltál. Át hívtad a barátod mert azt hitted apud még nem lesz itthon egy- két napig, de hát ez van.
-Apa? Te mit keresel itthon? Nem lehetsz itthon! Menj vissza Asgardba!-toltad volna vissza ki az ajtón aminek semmi értelme nem volt mert jóval erősebb mint te.
-Neked is szia.-morogta majd kitért előled és te majdnem kiestél az ajtón. Becsuktad és apud után futottál a konyhába. Éppen az asztalnál ült és valami régi könyvet olvasott mely nem is a te nyelveden volt írva. Rá néztél az órára és mégjobban ideges lettél.
1 perc múlva itt lesz.
Mondtad magadba, de még egy perc sem telt bele már a barátod éppen a konyhába sétált befele. Leblokkoltál. Nem azért amiért kopogás nélkül jött be mert az már megszoktad és megengedted neki-jelen esetben viszont most kopogtathatott volna. Azért fagytál le mert apád gyilkos tekintettel nézet a srácra.
-Ki vagy te halandó!-csattant fel és fel állt a székről. Te oda szaladtál a barátodhoz és megfogtad a karját.
-Ő a barátom.-felelted halkan.
-Ez. Ez még csak nem is harcos!
   Na azt a fejet le kelett volna fotózni amit a pasid vágot.
-Lehet, hogy Asgardban vannak harcosok, de itt nincsenek. Vagyis annak számít ha kiállnak érted.
-Értem. Ez esetben üdv!-csapott rá a vállára és erősen megszorította ő pedig felszisszent rá.
-Apa, elég! Nem vagy tisztában az erőddel.
-Igen. Mert ilyen egy harcos.-ezt a gúnyos megjegyzést a barátodnak küldte aki megszeppenve állt ott egyhelyben. Apád el ment a szobájába és te végre fel lélegeztél.
-Thor az apád?
-Igen. Kérlek ne húzódj el tőlem emiatt tud jó fej is lenni csak...-hadartad még el nem hallgatott egy csókkal.
-Istennőm vagy.-mondta nevetve és megölelt.

*Bucky Barnes*

Apuddal nagyon össze vesztél amiért nem akart elengedni a randidra. Ami már egy órája tart. Viszont ami a legrosszabb apud csak úgy engedett el ha messziről figyelhet. Erről a barátod nem tud és nyíltan az utcán a fenekedre csap. Bucky meglátta és egyből elindult felétek tudtad, hogy ebből baj lesz ezért a mellettetek lévő hatalmas bevásárlóközpontba rángattad a pasid. Egy órán át megállás nélkül mentettek, hogy apud utol ne érjen titeket. Addig jó volt, de mikor hátra fele néztél és egy mellkasnak csapódtál, akkor már nem. Lassan fel emelted apudra a tekintedet.
-Menj haza fiam és ha mégegyszer meglátom, hogy a lányomat tapizod nem állok jót magamért.-mondta a pasidnak majd egy pillanatra meg mutatta nem feltűnően a fém karját. A barátod nagyot nyelt és ott hagyott.
-Nyomás haza.-mondta és elindult te pedig mögötte kullogtál.
-Miért kellett ezt?-kérdezed miközben beléptetek a bejárati ajtón.
-Mert fogdosott téged.
-Ez normális dolog. Fiatal korodban te is ezt csináltad a lányokkal. Így hódoltál be nekik.
-Az én voltam, de itt most rólad van szó.
-Így örökké szenvedni fogok.-sóhajtottad magadnak.
-Így érzed?
-Igen. Ha megbíznál bennem nem csinálnád ezt.-Kelltél ki magadból. Bucky sóhajtott majd oda ment hozzád és megölelt. Szokatlan volt tőle.
-Rendben. Megbízok benned. Többé ilyen nem lesz.
-Eskü?
-Eskü.-mondta te pedig akkor ölelted vissza.

*Pietro Maximoff*

Hazudtál. Most hazudtál legelsőnek apudnak. A hazugság, hogy a barátnőddel vagy, az igazság pedig, hogy a pasiddal randizol. Kicsit ideges vagy a gyomrod görcsbe rándult és minden helyet alaposan megnézel, hogy nincs-e az ott lévő emberek közt.
A barátod észre vette, hogy valami nincs rendben ezért eléd állt és megcsókolt. Nem tartott sokáig a csók mert megérezted a bizonyos szellőt és már is, a nagynénéddel találtad szembe magad. Nem telt bele apud is ott állt melletted szúrós szemekkel nézve rád. Wanda értetlenül nézett az apádra te pedig ijedten. 
-Pietro?-szólalt meg Wan.
-Apa.-szólaltál meg remegő hangon.
-Hazudol nekem rá adásul egy pasival csókolózol? Nem így neveltelek.-mondta mérgesen. Már megakartál szólalni újra, de Wanda gyorsabb volt.
-Ugyan Pietro. A tinik ilyenek és (T/N) is tini. Ne haragudj rá, te is ilyen voltál.
-Ez nem igaz!-emelte fel a hangját Pí.
-Tényleg nem mert te minden este más csajjal voltál. (T/N) most van egy normális barátja te pedig eltiltod tőle. Ez így nem jó Pietro.-mondta Wanda. Te egy halvány mosolyt küldtél felé amiért kiállt melletted.
-Rendben, de minden reggel el kell jönnöd ezért velem futni.-mondta apud a feltételt.
Reggeli futások egy szélvésszel majd megkapni a barátod csókjait, vagy kihagyod mindkettőt. Egyik se jó, de választottál.
-Rendben.-válaszoltál majd apud vissza vitt a barátodhoz.
-Jó gyorsan elmentél.-szólalt meg.
-Csak te ne menj el ilyen gyorsan. Induljunk.-mondtad és folytattátok a randit. 

Marvel {Egypercesek} • 2018 - 2020  •Where stories live. Discover now