~Chris Pratt x Reader~

2.1K 95 6
                                    


Remélem nem lett gagyi. :D

(T/N)-te neved. 

(B/N)-barátnőd neve. 

Éppen forgatáson vagytok Chrissel. Ő az egyik főszereplő te pedig a sminkes. Pratt és közted nagyon jó a baráti kapcsolat, de lehet, hogy te már barátságnál többet akarsz tőle. Bár ezt sose mondtad neki és nem is mered mondani. Inkább eltűröd, hogy egy csípős megjegyzésedért kapsz egy vállba bokszolást vagy azt mikor segítséget kér mert randira megy vagy ezekhez hasonló. A lényeg, hogy, így talán jobb is mert legalább a közelében vagy. Még ha Chris is úgy érezne irántad, mint te ő iránta akkor meg attól félni, hogy egyszer majd a szíved törik össze miatta. Ezt meg persze nem akarod. Hát eléggé bonyolult. Néha nem tudsz ezen a férfin kiigazodni. Főleg, hogy olyan mozdulatokat is szokot tenni amit te komolyan veszel és utána fáj mikor randizni megy..és nem veled. Már a forgatásnak vége, nem tartott sokáig mivel csak pár jelenetet vettek fel. Chrisre toporogva vártál, hogy össze szedje magát. Az órád bámultad mert még lenne márra neked még egy munka. Egyik barátnőd hivot fel, hogy szüksége lenne rád. Egy fotozáson a sminkes lelépett és most rögtön keresnének mára valakit. Te rád esett a választásuk és jó benyomást akarsz kelteni ezért nem késhetsz, de ha Pratt, így folytatja akkor tuti, hogy holnap utánra sem érsz oda. Pár perc után megis láttad a te barátocskádat amint szépen lassan, vigyorogva sétál feléd. Te csak egy mérges arc kifejezést küldtél felé erre már a vigyora is letörlődött. 

-Mért vagy morci?-nevetett ki téged amint melléd ért.

-Nem vagyok az csak sietnem kell.-mondta és elindultál Chrissel a nyomodban. 

-A fotózás?-kérdezte nagyokat lépkedve.

-Igen.-válaszoltál majd, úgy kivágtad a bejárati ajtót, hogy azt hitted kiszakad a helyéről. Nem törödve ezzel beültél a kocsidba a volán mögé még Pratt az anyós ülésen foglalt helyet. Az út egy ideig csendben telt még Chris megnem szólalt. 

-Nézd.-mondta miközben telefonozott. 

-Chris, vezetek!-rivaltál rá mikor a képedbe nyomta a telefonját. Egy pillanatra láttad a szőke nőrről a képet majd újra az utat nézted. -Hát ez fáj.-gondoltad magadba.-Ki ő?-kérdezted miközben bekanyarodtál az egyik utcába.

-Jessica. El akarom majd vinni vacsorázni. El kéne a segítséged.-hadarta el.

-Hát persze.-mondtad halkan.-Jessica.-ezt is halkan mondtad vékony hangnemben és gúnyosan. 

-Miért mondtad, így?-kérdezte feléd fordulva Pratt.

-Hogy?-tetetted az értetlent.

-Hát így, hogy Jessica.-mondta ő is elvékonyított hangnemben, mint te az elébb.

-Nem is mondtam a nevét.-tagadtad. 

-De! Mondtad, úgy hogy Jessica.-Mondta ki úgy a nevét ahogy te legelsőnek.

-Ha mondtam volna akkor úgy mondom, hogy Jessica és nem, úgy, hogy Jessica.-mondta masodjára megint gúnyosan és vékonyhangon.

-Na láttod! Pontosan, úgy mondtad, mint mikor megemlítettem, hogy mondtad. Akkor is Jessica.-mondta megint elvékonyított hangnemben.

-Nem, úgy mondtam!

-Áh szóval már nem is tagadod, hogy mondta!

-De nem mondtam!

-De, mondtad!

-Nem!

-De!

Nem szóltál neki vissza inkább rá hagytad. Egy kis idő után Chris halkan elnevette magát, de te nem csatlakoztál hozzá amit észrevett és abba hagyta. Nem voltál olyan hangulatban, hogy nevess ezen a Jessican. Pont megis érkeztettek arra a helyre ahol a fotózás történik. Ki szálltál a kocsiból Chris pedig követett. Be rohantál az épületbe és már indultál is abba a terembe ahol ez mind zajlik. Tudod a járást mert már egy párszor elkisérted ide a (B/N)-t. Be mentél az emeleten lévő nagy fehér ajtón és eléd tárult minden. (B/N) amint meglátott egyből feléd kezdet el szaladni majd mikor oda ért megölelt téged. 

Marvel {Egypercesek} • 2018 - 2020  •Where stories live. Discover now