Život má zmyseľ

56 5 23
                                    

Oblečení sme sa zbehli do kuchyne najesť a zašli do klubu. Harley si šla zatancovať a ja som si sadol do svojej VIP sekcie. Len čo som si sadol, som chcel zavolať Billa, no ten zmizol s Ivy. Trocha som na to pozabudol. Zavolal som Matta, druhého spoľahlivého človeka, nech mi donesie vodku s džúsom. Ako mi to priniesol, mi povedal, že so mnou chce niekto hovoriť. Kývol som a on ich priviedol. Andler, Jack a Henry si sadli na proti mňa a objednali si. Matt zostal stáť pri mne, pitie doniesol Frank. Hneď odišiel.

Ja: Čo sa deje chlapci. Len tak ste neprišli.

Andler: Musíme mat dôvod ťa navštevovať, keď to nie je pracovne?

Henry a Jack prikývli. Ja som sa zasmial a zapískal. Harley prišla okamžite za mnou. Posadila sa mi na stehna, ruky mi dala okolo krku a pozrela sa na chlapcov.

Harley: Máš prácu Joker, nerada by som ta rušila.

Ja: Nie Harley, chlapci sa došli zoznámiť.

Harley: Harley Quinn, teší ma chlapci.

Povedali svoje mena a Harley sa zasmiala. Boli jej k smiechu, ako sú poslušný v mojej prítomnosti, ako psici. Polozil som si ruky na nej nohy a Mattovi nakázal doniesť Harley pitie. Ani nie za dve minúty bol späť. Chvíľu sme sa bavili o biznise a Harley ticho počúvala. Zrejme o niečom rozmýšľala. Potom sa chlapci rozlúčili a odišli. Harley im zakývala a pri tej príležitosti mi dala pusu na líce. Stlačil som jej stehno a ruku posúval vyššie. Striasla mi ruku s tým, že to doma. Uškrnul som sa. Chlapcov sme nechali v klube a poveril som Matta, nech na ostatných dohliadne inak bude mŕtvy. S Harley som nastúpil do auta a zaviezol nás domov. Zaparkoval som v garáži, vypol motor a vystúpili sme. Vošli sme do domu a Harley utekala do kúpeľne. Pokojným krokom som ju nasledoval. Sedela opretá o studene kachličky vedľa záchoda.

Ja: Zasa ti je zle?

Harley: Uhm. Že by som znova?

Ja: Bol by som len rad.

Usmiala sa a odtrhla si papier. Utrela si ústa, kde ešte mala zvyšky toho, čo vyvrátila. Spláchol som to a kľakol si pred ňu.

Ja: Keď to bude tak, že si naozaj tehotná, tak to bude prekvapko.

Harley: Nechceš vedieť, či budeš mat nástupcu alebo ďalšie dievča v dome?

Ja: Nie, prekvapenie znie lepšie. Lebo keď vieš, čo chceš a nedostaneš to, je to ďalšie sklamanie do života.

Harley: Puso.

Ja: Honey postav sa, takto nachladneš.

Harley: Začínaš byt starostlivý.

Ja: Pod... (Ďalej som mlčal.)

Pomohol som jej na nohy a. objal. Pohladil som ju po brušku. Odtiahla sa a šla si vypláchnuť pusu od zvratkov. Ťapol som ju po zadku, keď sa otočila. Nekomentovala to, zvykla si. Objal som ju zozadu a pozeral som na nás do zrkadla. Pobozkal som ju na temeno hlavy. Išli sme sa najesť a Harley si zobrala ovocný šalát. Ja som si pripravoval niečo mäsité. Sadla si k stolu a pozorovala ma pri varení. Bol som otočení chrbtom, tak neviem, ci sa usmievala alebo uškŕňala. Zrejme ani na jedno nemala čas, lebo utekala znova k záchodu. Dorobil som si obed a nechal na tanieriku naložene. Šiel som skontrolovať Harley, lebo sa nejako nevracala. Sedela opretá o kachličky zo zavretými ocami. Kľakol som si pred ňu a pohladil ju po líci. Zaspala. Vydvihol som ju do náručia a zaniesol do postele. Prikryl som ju a šiel sa najesť. Riad som upratal do umývačky a šiel sa pozrieť na Harley. Spala ako zabitá. Tesil som sa na malé, to musím priznať. Len som dúfal, že nedôjde niekto, kto nám ho zabije. Prisadol som si k Harley a hladil ju po vlasoch. Usmieval som sa. Konečne po dlhých rokoch, po zabití matky, po pomste otcovi, po hocijakých obchodoch, po väzení v tej jeblej liečebni, po tom všetkom nadobúda môj život zmysel. Lebo som sa zamiloval do tej najkrajšej ženy.

Do mojej Harley Quinn.

HA-Ha-Ha

The End

---Zbožnujem vás ľudia, ste neuveriteľní, úžasní a chtiví (myslím hladoví po ďalších častiach príbehu). Veľmi si vážim vašu podporu, vaše hlasy, komentáre a úžasné a trefné nápady, čo by v príbehu mohlo byť inak prípadne doplniť. Určite plánujem pokračovanie a asi vás prekvapí, že druhá kniha má už pár strán napísaných, tak bude čo pridávať. Len vás poprosím nebudte až takí chtiví, lebo nebudem stíhať písať kapitoly XD---

Thanks Thanks Thanks ♥♥♥

---(706 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon