Rovnako šialený

33 7 30
                                    

---Dobré ráno s pokračovaním =)---

 Zložil som zbraň, keď by som ju mal zabiť, tak nie tu. Nezobral som si ani svoj nákup a nasadol do auta. Chcela nastúpiť, ale mal som také nervy, že som odišiel skôr ako to spraví. Dorazil som domov a tam si zobral nejaké nože, henten som im nechal na pamiatku. Vrátil som sa naspäť do auta a namieril si to do klubu. Vždy, keď sú problémy tam Harley zalezie. Vstúpil som do klubu a Barman ma pozdravil. Ani som sa ho nemusel nič pýtať, hneď z neho vypadlo, že je v kancelárii. Šiel som dozadu. Zaklopal som. Neotvárala, tam som po nej zhúkol ako nikdy. To už mi vôbec neotvorí. Vytiahol som si náhradné kľúče, čo som si nechal pre istotu spraviť. Odomkol si a hneď ako som vstúpil, zamkol. Podišiel som ku stolu, no ona vstala a mierila k dverám. Schytil som ju za ruku a pritiahol k sebe.

Ja: Kam si myslíš, že ideš?

Harley: Preč. Kam si myslíš, že mám ísť? Nechal si ma tam stáť ako nejakú chuderu, o ktorú nejavíš záujem. Tak prečo by som mala ja zostávať v tvojej prítomnosti? Si myslíš, keď si ma tam nechal a potom sem napochoduješ, že ti skočím okolo krku? Že som taká naivná?

Ja: Harley, nerozčuľuj ma ešte viac ako som. Nevyplatí sa ti to.

Harley: Strč sa!

Už som sa neudržal. Vrazil som jej päsť do tváre. Spadla na riť a okamžite pozerala na mňa, čo ďalšie spravím. Než stihla zareagovať, som jej držal ruky v jednej a s druhou odhodil deviatku, čo mala nad kraťasmi pripevnenú opaskom.

Joker: Prečo ma musíš tak srať! Na chvíľu sa správaj ako máš. Inak mňa nič nezastaví ti vpáliť guľku do hlavy. To si zapamätaj.

Pustil som jej ruky, vstal od nej a sadol si na pohovku. Pozeral som na ňu, čo spraví. Sedela na zemi a schúlila sa do klbka. Zasa má tie depky. Od kedy prišla o naše dieťa, sa nevie správať. Nevedel som, či mám byť ešte nasraný alebo ju začať ľutovať. Lomcovali mnou divné pocity. Zložil som si hlavu do rúk a premýšľal. Prisadla si ku mne. Kľudne mohla odísť, no si sadla ku mne. Oprel som sa pozerajúc jej do očí. Bolo jej to ľúto, ani to nemusela hovoriť. Tvárila sa tak.

Harley: Je mi to... (Začala.)

Ja: Nehovor to. (Prerušil som ju.)

Harley: ...ľúto. (Dopovedala.)

Ja: Honey, je to za nami. Ok?

Prikývla a dala si hlavu na moju hruď. Oprela sa o ňu a ja som si nechal ruku v jej vlasoch.

Harley: Toto nie je posledná hádka. Je to manželstvo. Bude sa to opakovať hádka a potom upokojovanie. Neskončí to ani pri juniorovi. Budú častejšie, neznesieš ma. (Pozrela na mňa.) Znesieš ma jedine, že tvoja láska je šialenejšia ako moja.

Pritiahol som si ju pre bozk. Po odtiahnutí som jej odpovedal, aj keď to otázka nebola.

Ja: My sme šialený rovnako, Honey. Rovnako šialene sa milujeme, rovnako sa smejeme, rovnako by sme sa išli pozabíjať. Ide o to, čo si zvolíme, v danej situácii.

Harley: Cukrík. Milujem ťa.

Ja: Honey, ja teba tiež.

Preplietol som si s ňou prsty a obrúčky zacinkotali. Rozosmialo nás to a to uvoľnilo to napätie medzi nami.

Ja: Nespravíš mi menšiu prehliadku prádla? (Trocha uvoľnenia nezaškodí.)

Harley: Jedno také sexi mám na sebe. Len si ho nevidel. (Uškrnula sa.)

Ja: Tak to som spravil chybu. Mal by som si ho obzrieť.

Harley sa postavila a ja som vstal hneď pri ňu. Pobozkal som ju a ona mi obmotala ruky okolo krku. Rozviazal som jej mikinu a hodil ju smerom na stôl. Odopol som jej opasok na kraťasoch a tie spadli dolu. Posadila sa na stôl a vyzula si ihličky. Podišiel som k nej a Vyzliekol jej aj tričko. Mala čipkovanú spodnú bielizeň fialovej farby. Moju obľúbenú fialovú.

Harley: Po odstúp, nech ma vidíš lepšie.

O krok som sa vzdialil. Harley sa postavila pred stôl a zdvihla ruky do vzduchu. Otočila sa na mieste a ja som na ňu hladne hľadel. S úsmevom podišla ku mne. Doslova sa na mňa natisla, len preto aby mi zašepkala dve slová: Načo čakáš. To mi stačilo, aby som sa po nej vrhol ako hladný vlk. Vzdychala podo mnou ako by som ju zabíjal. Zostali sme nahí ležať na pohovke prikrytí dekou, ktorú Harley vyštrachala v skrini. Radšej nechcem vedieť, čo tam všetko má.

Ja: Baby.

Harley: Cukrík? (Pozrela na mňa.)

Ja: Si úžasná.

Usmiala sa a vtisla mi bozk na nos.

Ja: Pôjdeme domov.

Thanks Thanks Thanks ♥♥♥

---(730 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now