Cucflek

36 7 21
                                    

Upozornenie na sex XD viem, skoro každá tretia, je o tom, no hádku si oni dvaja ničím lepším neudobria... Pochybujem, že by skladali puzzle XD To by Joker hodil dávno o stenu XD XD XD Dodačtone pridávam túto, lebo predchádyajúca mala sotva 500 slov... 

Podvihol mi hlavu a pobozkal ma. Obmotala som mu ruky okolo krku. Rozplývala som sa nad bozkami. S privretými očami rozpojil bozk. Oprel si hlavu o tú moju a pokračoval.

Joker: Baby, milujem ťa. Možno to nevravím často, ale nič nemení na mojich citoch k tebe. (Vravel s privretými očami.)

Ja: Cukrík. Ešte sa rozplačem od šťastia.

Joker: Mil-mmh. (Umlčala som ho.)

Pobozkala som ho, počula som to. Viem, čo cíti. Ale keď to bude opakovať, sa tu rozplačem ako malá. Pretočila som sa s ním a hladila som ho vo vlasoch. Odopol mi pások s devinou, položil ho a odsunul. Ruky presunul na moje boky a jednu mi strčil pod šortky. S druhou vyhŕňal tričko. Rozpojila som naše pery, aby som sa nadýchla. No to do mňa vsunul prsty a ja som zavzdychala. S ruku, čo vyhŕňala tričko, mi odopol gombík na šortkách a rozopol zips. Mal tak lepší priestor. Oprela som si hlavu o tú jeho a vzdychala. Rajcoval ma. Pred chvíľou by sme sa neváhali pozabíjať a teraz sme hladový po tom druhom.

Ja: Cukrík, mh-ach toto je môj trest?

Joker: Možno Honey.

Pobozkal ma a ja som sa chcela zapojiť, no vzdychla som mu do úst. S voľnou rukou mi šiel pod tričko, kde rozopol podprsenku. Hladil mi prsia, zatiaľ čo druhou rukou pracoval v mojom rozkroku. Chcela som kričať, no nechcel ma pustiť z bozku. Odtiahla som sa a narovnala si chrbticu s dlhým zavzdychaním. Posadil sa a prisal sa mi krk. Spravil mi cucfleky, že patrím len jemu. Nikomu inému patriť nechcem. Na chvíľu s rukou opustil môj rozkrok a pretiahol mi tričko cez hlavu. Odhodil ho spolu s podprsenku. S bozkami sa presunul z krku na ucho, ktoré mi oblizol. Striaslo ma vzrušením. Nechcela som zaostávať, tak aspoň som hýbala panvou na jeho rozkroku. Zavzdychal mi na hrudník. Bozkával mi prsia a pritom ich hladil. Ja som mu nechala ruky stratiť sa vo vlasoch. Odtiahol sa od hrudníka a prevrátil sa so mnou. Rozopla som mu košeľu, lepšie povedané tie dva zvyšné gombíky, odopla opasok a nohavice stiahla trocha dolu. Košeľu som stiahla tiež. Síce chcel mať navrch, no dnes šéfujem ja. Keď sa tvárou sklonil nad tú moju, som sa s ním prevrátila. Pobozkala ale hneď sa odtiahla. Oblizla som mu ucho a pobozkala ho na krk, strašne som mu chcela spraviť cucflek.

Ja: Smiem cucflek?

Prikývol, asi si veľmi vzrušený cukrík, že nevnímaš. No zajtra ma zabiješ, keď to uvidíš. Spravila som mu taký menší cucflek, aby toľko potom nevrieskal. Bozkami som sa presúvala po jeho hrudi až k brušku. Nohavice som s trenkami sťahovala naraz a tak som uvidela, ako veľmi ma chce. Toto s ním robím len ja. Oblizla som ho po celej dĺžke a zadívala sa na Jokera. Vložila si ho do úst a s jazykom sa hrala s jeho špičkou. Pozrela som sa naň. Uvidela som ho s privretými očami ako vzdychá. Usmiala som sa a trocha kúsla. Zamračil sa. Ospravedlnila som sa bozkami. Následne som opustila túto hru, aj keď sa mi páčila a po štyroch som sa premiestnila nad jeho tvár a vášnivo pobozkala. Jeho ruky mi stiahli šortky aj s tangami. Na chvíľku som sa odtiahla a odkopla som zvyšok vecí. Posadila som sa naň. Zasunul do mňa a pomáhal mi dosadať. Vzdychali sme o život. Unavená s jeho vyvrcholením som si naň ho ľahla. Pobozkal ma na čelo. Ruky mi nechal na chrbte a hladil mi ho.

Ja: Cukrík. Nebudeš sa hnevať, že nie?

Joker: Podľa toho na čo?

Ja: Pýtala som sa či smiem, tak som ti spravila menší cucflek.

Pozrela som sa naň a trocha sa zamračil.

Ja: Hneváš sa?

Joker: Tentokrát to nechám tak.

Ja: Poďme si ľahnúť do našej izby. Tu je chladnejšie.

Joker: Honey. (Pozrela som naň.) Milujem ťa.

Ja: Cukrík, ja teba tiež.

Pobozkala som ho. Postavila som sa a zbierala som si veci. Joker ma objal zozadu.

Ja: Milujem ťa tak moc, že ťa chcem niekedy zabiť alebo zošalieť z tej lásky k tebe.

Otočila som sa a darovala mu dlhý bozk. Potom som sa odtiahla a zobrala zo zeme jeho košeľu a odchádzajúc do izby som zahliadla Jokera ako ma nasleduje. V izbe som zašla hneď do šatníka a dala si košieľku. Veci som hodila do koša na špinavé prádlo. Joker si vyzliekol nohavice a ľahol si do postele v trenkách. Zhasla som a ľahla si vedľa neho. Zaspali sme. 

Thanks Thanks Thanks ♥♥♥

---(772 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now