Posteľ, vaňa, kde ešte

38 7 24
                                    

---Sľúbené boli dve, no táto je trochu dlhšia.

Upozorňujem na sexuálne udobrovanie našich bláznov--- 

---Dnes idem s kamoškami na nákupy po práci, takže ďalšie kapitoly budú publikované večer---

---Ste úžasní ľudia---

♥♥♥♥♥♥

Prikývla a postavila sa, že sa ide obliecť. Postavená sa štrachala v taške, kde mala novú bielizeň. Vyberal som jej samé, provokačné pre mňa. Aby vedela, čo si má obliecť. Vybrala to, čo ma najviac dostávalo. Modrej farby tangá a podprsenku, nešlo ani tak čo vytiahla, ale akej farby. Pripomínalo mi to jej oči. Postavil som sa obliekal si trenky s novým oblekom. Bol čiernej farby až na košeľu, ktorá bola nebesky modrá. Naše veci som hodil do tašky. Harley si obliekala tie šaty, ktoré ju najviac dostali.

Ja: Nádherná, moja kráľovná.

Harley: Tebe to tiež sekne, pán Joker.

Uškrnul som sa a objal ju. Posledný krát pobozkal v kancelárii a vyrazili sme domov. Zaparkoval som v garáži a s Harley ruka v ruke sme vošli domov. Zamieril som si to rovno do sprchy, zatiaľ, čo Harley volal s Ivy. Niečo sa vypytovala ohľadom Billa. To bolo všetko, čo som zaznamenal. Studená sprcha ma prebrala. V čistých trenkách som si ľahol do postele. O chvíľu sa ku mne pridala aj Harley v tej spodnej bielizni. Objal som ju a zaspal.

Harley pohľad

Joker nás odviezol domov, no keď sme boli už dnu, mi volala Ivy. Videla som, že Joker išiel do izby, tak som chvíľu s ňou kecala. No rozlúčila som sa, lebo som bola už unavená. Prišla som do izby a šla sa do kúpeľne odmaľovať. Vyzliekla som si šaty, ktoré som prevesila cez stoličku a ľahla si k Jokerovi len v spodnom prádle. Joker si ma pritiahol do objatia a zaspal. Ja som chvíľu sledovala jeho tvár, naklonila sa a pobozkala na pery. Spokojne som zaspala aj ja. Zobudila som sa nad ránom, lebo sa mi Joker zakrádal s rukou pod tangá. Bola som otočená chrbtom, no aj tak som cítila jeho mužstvo na svojom zadku. Opieral sa o môj chrbát, zatiaľ čo jeho ruky putovala po mojom tele. Jeho pery som ucítila na krku, ako ho jemne bozkávajú. Keď mal byť toto budíček, len aby sme mali spolu sex, tak je veľmi účinný. Pomyslela som si.

Ja: Cukrík, snažíš sa ma vyprovokovať?

Joker: Uhm.

Zamrmlal mi do krku a následne mi spravil cucflek. Zaskučala som pri tom kúsnití. Jeho ruka spočinula na mojom boku a donútila ma si ľahnúť na chrbát, aby mal lepší výhľad. Zostal ležať na boku s tým, že si prehodil jednu nohu cez moju, takže ma napadlo, že ma bude trápiť provokáciou. Rukou, čo mal položenú na boku, si pritiahol moju tvár a pobozkal ma. Obmotala som mu ruky okolo krku nechcieť rozpojiť bozk. Pustil mi tvár a rukou zamieril do môjho rozkroku pod tangá. Zavzdychala som mu do úst. Začal ma jemne hladiť a potom vsunul dva prsty. Odtiahla som sa zaháňajúc hlavu dozadu s dlhým vzdychnutím. Prisal sa mi na krk, kde robil ďalší cucflek. Zatiaľ čo rukou odvádzal až moc dobrú prácu. S privretými očami som nevedela, kde som. Cítila som Jokerove zmyselné pery na mojom krku a s druhou rukou mi rozopínal podprsenku. Lenže mu to moc nešlo. Na chvíľu opustil môj rozkrok, aby mi ju rozopol. Odhodil ju preč. Jeho noha mi nedovoľovala, aby som sa s ním pretočila. Sklonil sa nad moje pery a skúšal mi niečo očí vyčítať. Bozkávajúc moje pery ruku vrátil na svoje miesto. Do môjho rozkroku. Zakňučala som mu do úst. Veľmi ma to provokovalo. Nechcel rozpojiť bozk, no ja som sa musela odtiahnuť ako predtým s dlhým zavzdychaním. Tentokrát ale presunul svoje pery na moje prsia. Bozkával, lízal, sem tam kúsol. Neverila som, že ma budí, len preto aby robil toto všetko. Na chvíľu sa vzdialil. Všetky dotyky na ten moment ustali. Vyzliekol mi tangá a sebe trenky. Posadil si ma na seba a ďalej si od priveľkého vzrušenia nepamätám. Viem, že som zaspala hneď ako bolo po všetkom. Zobudila som sa okolo jedenástej. Teda toľko ukazovali hodiny na mojom mobily. Natiahla som sa a zistila, že som stále nahá. Spomínala som trocha na ten netradičný Jokerov budík. Usmiala som sa. Vyliezla som z postele a šla do sprchy. Lenže som si to potom rozmyslela a dala si dlhú kúpeľ. Ležala som vo vani s privretými očami. Zrazu niekto otvoril dvere a priniesol tak zimu.

Joker: Tak už si hore, to je dobre. Som si myslel, že ťa to tak unavilo, že vstaneš okolo piatej večer.

Prisadol si na kraj vani a ja som sa posunula bližšie k nemu.

Ja: Ty by sa mi aj čudoval, že by som vstala neskôr.

Joker: Ani nie. Dal som ti zabrať.

Usmiala som sa a on sa uškrnul.

Ja: Nabudúce to bude opačne, cukrík.

Joker: Nemyslím si. Mala by si už vyliezť.

Ja: Donúť ma, prečo by som mala opustiť príjemnú kúpeľ?

Joker: Lebo nedostaneš prekvapenie.

Ja: To je vydieranie.

Joker: Ako to vezmeš, je na tebe, baby.

Už chcel vstať, ale stiahla som ho k sebe do vane. Našťastie mal oblečené tepláky a nie oblek, to by mi už znadal. Než stihol hovoriť, som ho pobozkala. Hlavu mal opretú o môj hrudník, takže sedel vo vode a nohy mu trčali von z vane.

Joker: Harley! Toto bolo dobré na čo?

Ja: Vydieral si ma, tak som si ťa stiahla k sebe. Čo je na tom, keď ťa chcem mať u seba? Cukríček.

Joker: Nie je na tom nič zlé. No ja som sa už sprchoval, keď som vstal. Teraz som znova mokrý.

Ja: A ako veľmi? (Zachichotala som sa. Myslela som to perverzne.)

Joker: Honey, neprovokuj. Lebo nabudúce budeš spať dlhšie ako dnes. To potom len tak nepredýchaš.

Vstal, vyzliekol si tepláky aj trenky, lebo boli mokré. Zobral si uterák a utrel si mokré časti tela. Ja som bola opretá o kraj vane a pozorovala som ho.

Ja: Si na zožratie, cukrík.

Neotáčal sa mi tvárou, obmotal si uterák okolo pásu a odišiel. Osamela som v kúpeľne, keďže mi už bola zima, tak som vyliezla aj ja. Utrela, obmotala si uterák okolo tela a rozpustila si vlasy z gumičky. Umyla som si zuby a opustila som kúpeľňu. Šla som si obliecť iné nové prádelko, ktoré mi vybral Cukríček. Prechádzala som cez izbu, keď sediaci Joker na posteli v čistých trenkách ma stiahol k sebe a hneď zaľahol.

Joker: Budeme si kvit, čo povieš?

Ja: Podľa čoho to mám posúdiť. (Pozrela som sa nižšie, odmotal sa mi uterák.) Puso! Ty si bol oblečený.

Joker: To je len uhol pohľadu. (Sklonil sa mi k uchu.) Navyše si tak sexi, že ten uterák nepotrebuješ.

Začervenala som sa a pritiahla si ho pre bozk. Pocítila som jeho ruky na svojom tele, hladili ma. Jeho pery opustili tie moje a presunuli sa na môj krk. Obnovoval skoro zmiznuté cucfleky. Perami sa presunul na moje ucho, ktoré oblizol.

Ja: To nie je fér-ách. Ja som ťa len stiahla k sebe do vane, to ty ma tu vzrušuješ. Mmh.

Joker: Honey, keď ja si nemôžem pomôcť. (Zašepkal mi to do ucha, ktoré na to oblizol.)

Ja: Tak to nenaťahuj cukrík. Viem, že ma chceš. Tak si ma vezmi.

Prevrátil sa so mnou, že som na ňom sedela. Stiahol si trocha trenky a vnikol do mňa.

Thanks Thanks Thanks ♥♥♥

---(1182 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now