Zmŕtvychvstanie

33 7 35
                                    

---Aby som vás nenapínala, čo sa s Valissiou stane, tak vám dávam pokračovanie---
---Teším sa vaše trefné komentáre a nápady, pokiaľ stihnem, bude časť na dobrú noc---

Po úžasnom sexe s cukríčkom som šla do sprchy. Vyšla som obmotaná v uteráku a Joker si obliekal nohavice. Podišiel ku mne a pritlačil si ma na seba. Sklonil sa k mojim perám a ešte raz ma divoko pobozkal. Rukou som si pridržiavala uterák, inak by mi určite spadol. Otočená, že po ukončenom bozku odídem, mi Joker vyhrnul uterák nad zadok. Pozeral mi na tetovanie a potom ma zadku tľapol. Nie silno ale dostatočne aby mi to pripomenulo, že je na ňom naviazaný. Usmiala som sa nad tým a šla do šatníka si obliecť spodné prádlo. Vybrala som si čiernu bielizeň, na ktoré išlo biele tielko, čierne šortky, sieťkované silonky a čierne kozačky. Vyšla som do izby a Joker si zapínal košeľu. Objala som ho od chrbta a ruky mu položila na tie jeho.

Ja: Ideme ju zabiť?

Joker: Pokiaľ, nie je sprostá, ako si ju pamätám, tak si po nás príde sama. Otázka je kedy.

V tom sa ozval zvonček od dverí. Ja a Joker sme si kývli hlavou a zobrali zbrane, čo máme rezervné v našej izbe. Vykukla som von a než Joker prišiel k dverám, som sa schovala do skladu zbraní. Tam som mala väčší výber. Započula som ženský hlas a Jokerove znechutenie nad tým, čo povedal, že spravila. Počula som dobre, ona ho pobozkala. Výstrel. Krik. Chcela som tam vpadnúť, no hľadala som thomsona. Keď som ho mala v rukách, Joker otvoril dvere. Ledva stál, držal si pravý bok. Došlo mi to, ta mrcha ho postrelila a poslala po mňa. No to som netušila, že on už padá k zemi, zatiaľ čo ja premýšľam. Podišla som na chodbu obchádzajúc Jokera a zarazila som sa. On jej tam odtrhol hlavu hodenú meter od tela a ona ho stihla postreliť. Zohla som sa k Jokerovi, ešte dýchal. Mal silné krvácanie. Zobrala som mu mobil a volala Billovi, nech dovedie doktora. Panikárila som a Joker sa pretočil z posledných síl na chrbát, nech vidí na mňa. Mala som slzy v očiach. Zdvihol ku mne ruku a zotrel ich.

Joker: Milujem ťa Harley. (Klipkal očami, zatváral ich.)

Ja: Nie, zostaň hore. Zostaň so mnou. Cukrík, nesmieš zaspať. Nie! (Zatvoril oči.) Nie, nie nie! Joker! Zobuď sa! Nesmieš umrieť. Nieee!

Skláňala som sa nad Jokerovou tvárou. Žiadna známka zmeny, že sa preberie. Dorazil Bill aj s doktorom. Teraz mi to už nepomôže, hlavne nie Jokerovi. Odišla som od neho. Šla som do kuchyne, zobrala som fľašu a pila. Sadla som si na pohovku a pila ďalej. Plakala som a pila. Joker mi zomrel v náručí. Vypitú fľašu som hodila o stenu, objala si kolená a pokračovala v plači. Črepy sa rozsypali všade pri televízory. Zaujatá plačom, som nezaznamenala prisadajúceho človeka vedľa mňa.

Ja: Nechaj ma tak Bill.

Odhadovala som, že to bude on. No to ma ten niekto objal a zašepkal niečo, čo ma zarazilo.

Joker: Mám odísť, Honey.

Pozrela som naň s ulepenými očami od sĺz a otvorenou pusou. Veď pred chvíľou sa so mnou lúčil na smrteľnej posteli a teraz ma tu jednou rukou objíma a sedí vedľa mňa. Mne sa sníva, už mi šibe.

Ja: Ja... (Zasekla som sa.)

Čo som chcela, nevedela som to.

Ja: Snívam, že?

Joker: Nie, Honey.

Ja: Pred chvíľou si mi umieral v náručí a teraz na mňa hovoríš. Logicky teraz musím spať a snívam o tebe, že žiješ.

Joker: Nie, Honey, naozaj som tu. Nesnívaš. Keby to je sen, naše dieťa by žilo.

Zaklincoval to do čierneho. Sen to nebol. Pozerajúc naň som sa priblížila k jeho periam a pobozkala. Naozaj to je on. Od šťastia som ho zaľahla na pohovke. No skrivil tvár bolesťou. Pozrela som sa na jeho košeľu, bola od krvi, čo už zaschla. Vyhrnula som ju. Mal tam štichy po výbere guľky z tela. Zaklopal Bill s otázkou, či môže vojsť.

Joker: Nie.

Bolo počuť Billovi kroky preč. Dívala som s na Jokera ako na zázrak. Stále je tu so mnou. Nahrnuli sa mi znova slzy, slzy šťastia. Opatrne som ho objala, nech neotvorím ranu.

Ja: Stále neverím, že žiješ. Mám ten obraz pred sebou ako umieraš. Cukrík, milujem ťa. Strašne moc.

Joker: Honey, žijem. Som s tebou. (Úsmev.) Milujem ťa.

Thanks Thanks Thanks ♥♥♥

---(709 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now