Prichádza lekár

47 7 30
                                    

---V práci len myslím na to, že hneď ako prídem domov, musím zapínať PC aby som vás potešila a zamotala ten príbeh ešte viacej XD---
---Upozornenie, viem že normálne tehotenstvo netrvá tak ako som ho napísala ja, ale to nevnímajte---

Joker

Zazvonil mi mobil, keď som sa bozkával s Harley. Zdvihol som to. Chlapci mi povedali, že dneska to chcú skončiť s Hankockom. Ok, čím skôr, tým lepšie. Bude pokoj som si pomyslel. No potom ma napadlo, ako budeme mať s Harley dieťa. Tešil som sa, no malo to svoje plusy a mínusy. Prišiel som do kuchyne, lebo som zacítil jedlo a započul televízor. Uvidel som Harley pozerajúcu sa do televízora, že ma ani nezaregistrovala. Hovoril som na ňu dosť dlho, ale nepočúvala ma.

Odišiel som pred dom. Prišla za nami. Pozdravila chlapcov a pred nimi mi dala bozk. Odtiahla sa a my sme si nastúpili. Zakývala nám a odišla do domu. My sme vyrazili preč. Chlapci mi po ceste povedali, že sa ideme stretnúť najprv s šéfmi gangov a tí mi povedia viac. To bude zasa brblania od Jacka, Henryho a Andlera (Čendlera). Ešteže Klárk je len predajca šperkov v našej brandži, inak by som nezniesol kotkodákanie od neho. Zatiaľ ma ale poslúchajú, čo som rád, len nech sa to nezvrtne a nebudem terčom ja. Inak spoznajú, čo som zač. Keď som si šiel po Harley, bola len tretina, čo zamýšľam. V duchu som sa zasmial, no navonok som sa len uškrnul. 

Harley

Zobudila som sa okolo deviatej večer. Spomenula som si, že Joker šiel okolo dvanástej preč. Zakručalo mi v bruchu a rozhodla som sa ísť najesť. Vstala som a len čo som otvorila dvere a pozrela sa dolu, som uvidela nejakých chlapov. Niečo alebo niekoho hľadali. Opatrne som zavrela dvere a utekala do šatníka. Hodila som na seba tričko, bundu a legíny. Zobrala som zo stolíka pások s nožmi, čo tam mám schovaný a devinu s dvomi zásobníkmi. Otvárajúc dvere som sa pozerala na tých chlapov dolu. Zatvorila som a popri stene som sa presúvala k oknám nad vchodovými dverami. Prikrčila som sa pri stene za zábradlie, lebo som mala podozrenie, že s otočí. Obrátil sa mojím smerom a hľadel do okna. Otočil sa naspäť a ja som rátala koľko ich tu je. Sedem chlapov plus tí, čo sú vonku, čo som stihla nakuknúť. V zásobníkoch som mala po trinásť nábojov, no keby začnem strieľať, všimnú si ma. Započula som ďalšie auto, no ten kto vystúpil začal strieľať. Možno prišiel cukrík, no nevedela som to na istotu. Prikrčená som začala strieľať do tých, čo boli v dome. Než sa stihli otočiť ostatný, ich zmiatla streľba z vonku. Padli všetci siedmi dolu a do vnútra doutekal Joker. Hľadel na mŕtvoly a potom sa otočil do okna, lebo zbadal tieň. Zakývala som mu a on sa usmial.

Ja: Ahoj cukrík.

Joker: Vedel som, že sa o seba aj juniora postaráš.

Jeden z tých kokotov žil a namieril to na mňa. Než som stihla niečo povedať mi strelil do boku, nebo sa mu triasla ruka. Joker sa otočil a strelil doň, a potom vybehol za mnou. Ležala som na podlahe s rukou som si držala ranu. Zakričal na Billa a ten doutekal dnu.

Joker: Priveď doktora hneď!

Bill len prikývol a odišiel. Joker ma vydvihol do náručia, aj proti mojim protestom, že bude od krvi. Odniesol ma do našej izby. Položil ma na posteľ a odišiel do kúpeľne. Doniesol mokrý uterák a pritláčal mi ho na ranu.

Ja: Bojím sa o to malé, aby sa mu niečo nestalo.

Joker: Nestane sa vám obom nič. Sľubujem.

Ja: Už teraz sa stalo, som postrelená. Cukrík, nemohol si za to.

S rukou som ho pohladila po líci. Sklonil sa ku mne a pobozkal ma. Odtiahol sa a pozrel sa mi na ranu. Zobral mobil a vytočil Billové číslo. Mobil sa ozval za dverami. Joker mi dal do ruky uterák a šiel otvoriť. Vošiel do izby doktor a Bill. Ležala som na jokerovej strane postele, lebo ma postrelil do pravého boku. Doktor si prisadol na posteľ a ohmatával mi bok. Joker bol nervózny, lebo sa ma dotýkal niekto iný. Potom si doktor vybral z tašky nejaké nástroje, že mi vytiahne guľku. Joker si prisadol z druhej strany a chytil mi ruku. Než doktor niečo začal robiť, mu Joker oznámil, že som tehotná. Doktor naň neveriacky pozrel a následne na mňa. Pokrčila som ramenami, že no a čo, to nemôžeme mať dieťa? Pomyslela som si.

Ja: Som tehotná. Ráno som si robila test. Dokonca som trikrát zvracala.

Doktor prikývol. Následne mi začal vyťahovať guľku. Zatínala som ruku, ktorou som držala Jokera. Bill stál pri dverách a zasiahol by, len keby sa mu niečo nezdalo. Konečne ju vybral, a začal mi to zašívať. Poutieral mi zvyšnú krv s uterákom.

Doktor: Zájdem si do ordinácie pre ultrazvuk a skontrolujem dieťa.

Joker: Bill, choď s ním a priveď ho naspäť.

Bill s doktorom odišli a Joker sa pozrelna doktorovu prácu. Zamračil sa, no tvárou som si ho otočila na seba. Usmiala som sa naň a on zdvihol jeden kútik úst.

Ja: Ďakujem cukrík.

Joker: Harley, ty predsa neumieraš, tak nezatváraj oči.

Ja: Chce sa mi spať.

Joker: Vydrž hore, pokiaľ nepríde doktor, potom môžeš spať. Chcem vedieť, či ste obaja v poriadku. Honey, sľúb mi, že to vydržíš.

Ja: Milujem ťa cukrík.

Klipkali mi oči, chcela som spať, no Joker so mnou zatriasol. Otvorila som oči dokorán.

Joker: Honey, sľúb mi to.

Ja: Dobre.

Za pár minút sa vrátil doktor s Billom. Doktor mi odhrnul tričko a na brucho mi dal nejaký gél. Prešiel po ňom a pozeral sa na obrazovku ultrazvuku. Radšej to vypol. Joker sa naň zle pozrel a doktor dostal strach. Nechápala som, čo sa deje.

Doktor: Je mi to ľúto. Slečna Harley, guľka zasiahla hlavičku dieťaťa. Zomrelo. Je mi to naozaj ľúto.

Bill chytil doktora za rameno a už zbaleného doktora odviedol preč. Vstrebávala som tú správu dosť dlho. Začali mi tiecť slzy. Dala som si ruku pred oči, no Joker mi ju chytil a priľahol si ku mne. Hladil ma po líci, kde mi tiekli slzy.

Joker: Honey. (Nevedel čo povedať.)

Ja: Prečo my. Prečo? Prečo ono, čo za nič nemohlo. Cukrík, zisti mi kto ich poslal a vlastnoručne ich pôjdem povraždiť. Je mi jedno koľko ich bude, budú mŕtvy. Zaplatia mi za smrť nášho dieťatka. Cukrík, milujem ťa. Nezmizni mi rovnako, ako naše dieťatko, prosím.

Joker: Zistím ti to. Milujem ťa a nezmiznem. Som len tvoj a ty moja. Moja kráľovná. 

Thanks Thanks Thanks ♥♥♥

---(1060 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now