Si moje druhé JA

37 6 13
                                    

---Trošku kratšia časť, aby som vytvorila chvíľu napätia XD---

Viedla som Cukríčka tajnou chodbou preč z klubu. Svietil mi mobilom, lebo tu bola tma. Na chvíľu som zastala a Joker sa postavil vedľa mňa. Započúvala som sa, lebo som si myslela, že som počula kroky. Porozhliadala som sa, lebo si pamätám, že tu bola krabička s kódom. Z nervozity som zabudla kód, čo tam mal byť a naťukala som to zle. Zanadávala som a buchla do tej skrinky. Rozsvietilo sa zelené svetielko a mohla som otvoriť dvere. Joker prešiel prvý a ja hneď za ním. Zabuchla som ich a ocitla som sa s Jokerom na ulici, tipovala som na druhej strane klubu. Joker sa zapozeral po ulici na vystrašených ľudí a zobral ma za ruku. Viedol ma preč a ja som poslušne išla. Prišli sme k autu a nasadli. Podal mi thomsona, čo som mu pred tým hodila a naštartoval.

Joker: Kurva, všetko sa musí takto dojebať!

Ja: Puddin.

Joker: Harley, teraz som vážne nasraný. Radšej mi povec, prečo si mi o tom nepovedala skôr, že si tam našla peniaze a koks. Tie peniaze by som ani tak neriešil, ale ten koks áno. Keď chcem, aby tu tí tupci poslúchali na slovo, nemôžem im brať niečo, čo im patrí, aj keby som to spravil rovnako. V tom je ten problém, že si moja verná kópia.

Ja: Nie som! Zastav!

Zastavil motor, boli sme skoro pri dome. Vystúpila som a nezabudla poriadne tresknúť s dverami. Potrebovala som na vzduch. Toľko som ho milovala, že napriek tomu, že sa snažím byť v kšeftoch samostatná, mi pripadá že mu beriem iba prácu. Som na okrasu, na to ma má? Dostala som pochybnosti, mala som chuť zahodiť obrúčku. Pozrela som sa na prsteň. Nevydržala som to. Rozplakala som sa a pešky šla domov. Dýchajúc chladný vzduch som kráčala domov. Predierala som sa lesom v ihličkách a slzách. Nasraná, že pri každom kroku sa zabáram do hliny, som si tie boty vyzula a zahodila. Niekde v diaľke som započula motor. Joker sa nasral na niečo, čo si myslím, že je viac pravda ako lož. On sa odviezol pekne domov a ja sa tu predieram. Veď som chcela vystúpiť, tak na čo si sťažujem.

Ja: Kurva!

Potkla som sa o konár a spadla na zem.Kurva, toto potrebujem, prísť zajebaná od hliny. Postavila som saa oprášila sa. Pozrela som sa pred seba, už som skoro pred domom. Schovanáza stromom som videla, ako Joker s niekým volá. Bol dosť nasraný. Sklamalasom ho. Vytiahla som nôž a do stromu, pri ktorom som stála, som bodla. Vytiahlasom nôž zo stromu a začala som si vyrezávať. Písala som tam jeho meno.Hotovo. Sadla som si a oprela sa o strom. Zahľadela som sa na mesiac,ktorý som videla spomedzi stromy. Usmiala sa naň. Predstavila som si jeho tvárv mesiaci. Som zamilovaná až po uši, no na mne je to vidieť viac ako naJokerovi. Koľkokrát mu poviem cukrík, puso a on len párkrát honey. Väčšinumi hovorí menom. To som ho v tých chvíľach toľko sklamala? Moje myšlienkyboli temné. Vstala som. Kráčala som domov s nožom v ruke. Chcela somvysvetlenie, prečo žijem? Všimla som si, auto bolo opustené. Boli dve možnosti:po prvé zašiel domov a vykašlal sa na mňa alebo po druhé čaká na mňaa je pripravený, čo spravím. Kašlala som na všetko, ak mám zomrieť, takjeho rukou a s vysvetlením. Otvorila a následne zatvorila dvere.Pozrela som sa na prízemí do každej izby a opatrne išla po schodoch naposchodie. Pozrela som sa do krajných izieb a postupovala k tým, čosú najbližšie k schodom. Nazrela som do našej izby, nebol tam. Vošla somdnu a podišla k kúpeľni, ani tam nie. Posledná izba.

Thanks Thanks Thanks ♥

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now