Báchorky od matky

44 7 11
                                    

---Dnes toho mám veľa na vybavenie ľudia moji, preto dávam dve kapitoly, vidíte to samy. Blížia sa Vianoce a ja musím ešte po kupovať darčeky. Dnes si ma ukradla kamoška, tak než pôjdete spať, vám pridám zvyšok 😉🎁🎄---

Harley: Nie. Počula, len sa tomu, čo ja viem, čudujem? Lebo ja som od nej utiekla, aby som si mohla tu na dokončiť školu. Našla som otcove kľúče od domu, požičala si auto a tak sa presťahovala. Nechápem, že ti volala po koľkých, ôsmich rokoch? Načo? Čo od teba chce?

Ja: Teba naspäť.(Nechcel som ju vydať.)

Harley: Tak to nech si len naďalej myslí. Ja sa nevrátim dobrovoľne. A navyše, som teraz nesmierne šťastná, lebo som s tebou. Otec by bol na mňa hrdý.

Ja: Keď už na to prišla reč, vieš ako zomrel?

Harley: Viem. Mama mi síce rozprávala akúsi báchorku, že k nám prišiel zelenovlasý tínedžer zabiť môjho otca, ale to je blbosť. Sama som ju videla zo zbraňou v ruke ako sa hádali v jeho pracovni. Toho chalana som zazrela len z auta ako vchádzal k nám, keď bolo po všetkom. Prečo sa pýtaš? Cukrík, čo mi tým chceš povedať.

Ja: Ten chalan Harley, som bol ja. Chcel som zistiť, kde ťa berie. Bol som zamilovaný, neváhal som tam ísť, aj napriek tomu, že som to nespravil. Nie dievčaťu, ktoré milujem a tou si ty. Celú dobu si to jedine ty. Moja kráľovná.

Harley: Počkaj, musím si to dať dokopy. Ty si bol zavretý kvôli mne?

Ja: Nie kvôli tebe, ale tvojej matke. Ty si ma oslobodila. Nezabúdaj.

Harley: Cukrík. Dlžím ti tak veľa.

Ja: Harley. To si ty neurobila. S tvojím dovolením, to vyrovná smrť tvojej matky. Všetky tie roky, čo som bol zavretý neprávom, okrem mojich iných skutkov, teda tento jediný zvráti smrť jej. Lenže to sa stane, keď to dovolíš.

Harley: Cukrík, poviem to asi takto. Ona ma síce priviedla na svet, no zabila mi otca. Nič iné ako smrť si nezaslúži. Kľudne si ju podaj ako chceš. Teba predsa milujem.

Usmial som sa a pritiahol si ju pre bozk. Strašne ju milujem. Moja skazená Harley Quinn.

Harley pohľad

Rozprávala som sa s Cukríčkom o mojej drblej matke. Pri tých všetkých rečiach som taktiež vrátila k spomienkam na ňu a otca. Otca som mala radšej, o tom som ani nezapochybovala. No u nej to bolo ťažšie žiť s ňou ako bez nej. Pritisla som sa k Jokerovi na hrudník a počúvala jeho srdce. Dovolila som mu zabiť mi mamu, lebo city ktoré chovám k jednej aj druhému sú tak odlišné. Jedného milujem celým srdcom a druhú nenávidím ako sa len dá. Hladil ma po vlasom, sem tam mi vtisol bozk do vlasov. Ozvalo sa klopanie, na to Billov hlas, či môže vstúpiť. Odpovedala som mu, že môže. Vošiel a spolu s Ivy ruka v ruke.

Bill: Šéfe, nerád vás ruším, ale...

Ivy: Proste si ideme vyraziť a možno dlho neuvidíte Billa. To je všetko.

Vstala som a podišla k nim. Ivy som objala. Pošepkajúc pri objatí moje slová: Ivy budeš mi chýbať, ale stav sa kedykoľvek. Tá polovica ti náleží. Dostaneš ju.

Usmiala sa na Jokera a odo mňa sa odtiahla. Opäť chytila Billa za ruku a odišli. Neviem kam a ani kedy sa vrátia. Jedno bolo isté, že sme s Jokerom teraz sami v celom dome. Už aby bolo po všetkom a cupital tu s nami junior. Predstavila som si to. Stojím v miestnosti ako debil a predstavujem si niečo, čo teraz ešte nie je možné. Zozadu ma objal Joker a spravil mi cucflek na krku. Ruky si nechal položené na mojom bruchu. Bozkával mi krk a sem tam hryzol, aby nechal otlačky zubov. Nahla som hlavu, aby mohol lepšie pracovať. Ruky som si položila na tie jeho. Prstom som prešla po jeho obrúčke. Tá spomienka na našu svadbu bola krásna. Oblizol mi ucho a mňa striaslo vzrušením. Rýchlejšie sa mi dvíhala hruď. Kúsol a následne oblizol moje ucho. Opakoval to chvíľu dokola. Začala som mu kňučať v objatí. Nesmierne ma to vzrušovalo. S jednou rukou som zablúdila jemu do vlasov. Ruku mi zobral a preplietol si s ňou prsty. Vyzerali sme ako v tanečnej pozícii, pritom ma len chcel vyprovokovať, nech po ňom skočím. Ešte to vydržím, som si povedala. Nachvíľku odtiahol z môjho tela jeho úžasné pery.

Joker: Vytrvalosť nie je tvoja silná stránka. Stačí pár krátkych chvíľ a skočíš po mne. Tvoje pery trpia, lebo som sa k nim nedostal. Honey, nebojuj. Poddaj sa.

Zakrútila som hlavou. Nechcela som nič hovoriť, už tak poznal, že za pár minút sa poddám úplne. Že budem vzdychať a skučať ako šialená. Šialená doň ho. S voľnou rukou mi išiel pod jeho košeľu, čo boli posledné gombíky odopnuté. Pálil ma každý jeho dotyk, naťahoval to schválne, no nechcela som sa ešte poddať. So svojou rukou som sa ho dotkla na hrudníku a prechádzala nižšie. Zrýchlil dych.

Ja: Kto sa poddá? 

Thanks Thanks Thanks ❤️❤️❤️

---(768 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now