Tkz. lacný tovar

40 6 34
                                    

---Rýchly dodatok popri nákupe, nechcem vás predsa obrať

o napätie a zábavu týchto tvoch našich bláznov ♥---

Mykla som plecami a pozerala sa do výkladu na pálky. Stáli sme pred športovými potrebami. Pozerala som sa na ne, no boli väčšinou také obyčajné. Zobrala som si tú, ktorú mal zamknutú vo vitríne. Normálne s deviatkou som rozbila sklo, zobrala pálku s podpisom nejakého hráča a odišla. Joker sa iba zasmial nad mojím konaním. Zachádzali sme už dolu pre naše auto, no ako som čakala, boli okolo neho policajti.

Ja: Dnes nemám náladu chlapci, straťte sa skôr, ako stratím trpezlivosť čakať.

Joker šiel ďalej k autu, to len ja som čakala, než zmiznú. No oni zaútočili na Jokera. Mal len tašku s oblečením. No v aute mal schované niektoré malé hračky. No Joker sa vykryl a zaryl mu nôž do hrudi. On a jeho nože, to sa snáď s ničím iným nevie hrať. Siahla som po deviatke, ale to už na mňa a Jokera namierili zbraň. Joker zastal, predsa len s nožom sa kryť proti guľke sa nedá. Schovala som sa za auto, ktoré bolo najbližšie a potichu sa presúvala na iné miesta. Keď bola príležitosť som strelila do policajta. Jeden po druhom padali k zemi až zostal posledný. Ten strážil Jokera v putách.

Ja: Ale chlapec sa chce hrať. Čo keby si prestal držať Jokera, aj tak má putá. To ja tu mám deviatku a pálku. Poď si pohrať so mnou. (Usmiala som sa.)

Policajt: Nie. (Namieril zbraň na mňa.) To ty budeš mŕtva.

Ja: Tak skoro? To si nemôžem užiť život, zatiaľ čo som mladá a chcená? Povedz chlapče, chcel by si toto telo? (Otočila som sa na mieste.)

Začal pochybovať o mojej žiadosti. Po odstúpil od Jokera a kráčal ku mne. Joker mal dosť času, schytil nôž a zapichol ho do policajta skôr, než stačil prísť až ku mne.

Joker: Honey. Toto bolo naposledy, čo si sa snažila flirtovať predo mnou s iným. Dneska nerozoberám.

Ja: Cukrík, dobre vieš, prečo som to spravila. Odpútala som iba pozornosť. Ty si vzácnejší ako sa niekomu zdá.

Uškrnul sa a to bolo všetko. Prišiel ku mne a zobral si z mojich vlasou sponku. Odomkol si putá. S nožom v ruke sa sklonil nad telo posledného policajta. Vyrezal mu širší úsmev a to poznajú, kto to spravil. Zobral si jeho zbraň a namieril ju na mňa. Zopakovala som jeho pohyb zo zbraňou a mierila naň. Zbrane sme mali položené o čelo toho druhého.

Ja: Váhaš ma zabiť?

Joker: (Chladne povedané.) Nie. Len rozmýšľam, či ťa mám zabiť tak ľahko.

Ja: Sám vieš, že ľahko to nepôjde. Jeden z nás zomrie alebo sa pobozkáme. Len jedno z toho stane. Ale utvrdzujem sa v tom, že bozkávanie ide bokom, keďže si nasraný na pičovinu!

Joker: Flirtovanie pred očami vlastného muža je pičovina?!

Ja: Nebolo to naschvál, cukrík. Chcela som len odpútať pozornosť. Vieš dobre, že keď ťa mám zachrániť, takže sa obetujem.

Joker: Tu nejde o záchranu. Ty si sa mu rovno ponúkla. Ako keby si ťa ja nevážim a si nejaký lacný tovar, čo sa vystavuje.

V hlave mi prebehli Bradové slová: Ty nie si kráľovná, vyzeráš ako šľapka! Zavrela som oči. Toľko mi pripomenul rozhovor s tým kokotom, že som nezadržala slzy. Stiahla som zbraň nie preto, že sa idem vzdať, ale ak boli jeho slová pravdivé, tak nech ma Joker zabije. Zbraň zložil. Utvrdilo ma to v tom, že Joker si to nemyslí. Len je teraz pekne nasraný. Otvorila som oči a uvidela, len ako si nasadá do auta. Chcela som podísť k autu, ale naštartoval a odišiel bezo mňa. Stála som tam ako sprostá a on si kľudne odišiel. Zobrala som si tašku s jeho oblekom a mojím spodným prádlom, šatami a podišla k inému autu. S pálku som rozbila okno u spolujazdca a naštartovala s káblikmi. Naskočil motor a ja som zobrala ešte tašku zo zeme a zavrela dvere. Vyrazila som do klubu. Tam som mala motorku. Zaparkovala som dva bloky od klubu, nech mi nelezú policajti do klubu. Tentokrát som si od barmana nebrala chľast. Len minerálku a zamkla som sa do kancelárie. Tašku som nechala pri pohovke, sadla som si za stôl a rozmýšľala. O chvíľu niekto zaklopal. Neotvárala som, pokiaľ som nezačula ten hlas. Zamrazilo ma na chrbte.

Thanks Thanks Thanks ♥♥♥

---(702 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now