Prekvapenie

43 7 20
                                    

--- Kedže sa dnes oslavuje výročie, tak v dobrej nálade vám pridávam ešte jednu časť--- 
  ---Užite si ju =D =)---

Zobudil som sa ráno a spomenul som si na posledné vety. Odtiahol som sa z objatia a vstal. Šiel som sa pozrieť do zrkadla. Kurva Harley, myslel som, že to bude malý cucflek nie cez polovičku krku. Zašiel som si po tepláky do šatníka a kráčajúc dolu do kuchyne ma na chodbe čakali chlapci.

Ja: Deje sa niečo chlapci?

Bill: Josh Hankock robí problémy a zvyšok ľudí, čo pomáhali sa zbaviť Brada, žiadajú proti službu. Tak poslali svojich chlapcov za nami, nech to vám odkážeme. Je na vás, ako sa rozhodnete šéfe.

Ja: Viete chlapci, som na ceste si spraviť niečo jesť. Takže odpoveď chvíľu počká, no môj žalúdok nie.

Odchádzajúc do kuchyne sa chlapci o niečom začali veselo baviť. Rozmýšľal som, koho meno to povedali. Spomenul som si, to bol ten kokot, čo sa mi navážal do biznisu. Určite im pôjdem pomôcť, nie pre ich dobro, ale pre to moje. Nechcelo sa mi veľmi niečo vymýšľať, preto som si zobral chlieb s maslom a šunkou. Započul som Harleyin krik. Vyštartoval som zo stoličky na chodbu. Skoro by som sa rozosmial ako komicky to vyzeralo, no vyskočila mi akurát žila na čele od nervov. Harley bola zrejme v tom, že sme doma sami a že ma chce prekvapiť. No ju prekvapili chlapci. Utiekla sa schovať do môjho náručia a zaborila si červenú tvár do mojej hrude. Bola len v košieľke a tangách.

Ja: Kurva, otočte sa! Štipka chochmesu vám nezaškodí.

Odviedol som Harley do kuchyne a zatvoril dvere za sebou. Nechcela sa ma pustiť.

Ja: Honey, už je dobre.

Pokývala hlavou, že nie. Nečudoval som sa jej. Takto chodí oblečená len a len pri mne.

Ja: Honey, pozri sa mi do očí.

Zdvihla hlavu, stále sa červenala. Sklonil som sa a pobozkal ju. Premiestnil som ruky z jej bokov na zadok a ona mne do vlasov. Odpojila sa a rozjímala s privretými očami.

Ja: Harley, nehovorila si včera náhodou, že to je menší cucflek? Kurva, šak je cez polovičku môjho krku!

Harley: Ale keď ti si strašne rozkošný cukrík.

Ja: Čo som? Harley, jedna vec čo určite som je ,že som grázel, čo nenávidí tento svet a kradne a zabíja. Určite nie som rozkošný! Vieš ako to znie, keď to povieš na mňa? U teba by to ešte sedelo, lebo si žena ale nie na mňa!

Harley: Ale... Vieš čo, nie si rozkošný, si drzý hulvát!

Pustila ma z objatia a teraz jej bolo jedno či ju uvidia alebo nie. Odišla preč. Kráčal som na chodbu a zastihol som ju ešte na schodoch.

Ja: Harley, okamžite sa vráť! Neskončili sme!

Odpoveďou mi bolo tresknutie dverami a zapísknutie jedného z chlapcov. No to Bill mu dal facku, že nech je ticho. Chytil som si hlavu.

Ja: Kedy sa chcú postarať o Josha?

Bill: Čo najskôr. Šéfe, mi pôjdeme. Zavolám vám, kedy to plánujú.

Prikývol som a oni vypadli. Šiel som do izby za Harley. Len som otvoril dvere a letel po mne vankúš. Chytil som ho a pustil na zem. No to už hádzala ďalší.

Ja: Harley ukludni sa.

Harley: Ty mi nemáš čo rozkazovať! Človek ti chce zalichotiť po trápnom ráne a prvé čo povieš je, že tebe sa to nehodí?

Ja: Harley. Chceš sa biť? Tak prosím, ale potom si nesťažuj.

Než stihla čokoľvek povedať, som ju zasadol som ju a schytil okolo krku. Začala sa dusiť. Povolil som trocha stisk, ale len preto aby ma začala počúvať.

Ja: Harley. Dobre vieš, že nemáš proti mne šancu. Tak prečo ma takto provokuješ? Prečo ti mám ubližovať, keď ti sa nevieš správať.

Harley: To nie je pravda. (Vravela pridusene.)

Ja: Presvedč ma o opaku.

Kopla ma kolenom do rozkroku, zasadla a dávala mi pästovky do tváre. Buchol som ju do brucha a oddialila sa odo mňa. Vypľul som krv na zem a nebezpečne sa k nej približoval. Cúvala s rukou na bruchu a zatvárila sa inak.

Harley: Ty kokot! Chceš zabiť dieťa!

Zastal som v pohybe. Pozeral som na ňu, že som prepočul tie slová.

Ja: Zopakuj to.

Harley: Že som tehotná! Ráno som si robila test. Preto som šla za tebou do kuchyne. Chcela som ti to povedať, rátala som, že sa potešíš. No vidím, že to dieťa chceš zabiť skôr než sa narodí.

Ja: Si si stopercentne istá? (Váhal som, či jej veriť.)

Harley: Čo si myslíš? Vymýšľala by som si? Keď dobre vieš, že som s tebou dieťa chcela. 

Thanks Thanks Thanks ♥♥♥

---(732 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now