Zranenie

38 8 23
                                    

---Na dobrú noc je trošku menšia časť, ale hned ráno vám to vynahradím--- 

---Poison Ivy nastúpi na scénu a zamotá trochu nitky minulosti, čo sa dozvieme o nej? V čom všetkom má Joker prsty a Harley o tom nevie? Čo chce Ivy od Jokera?

Budú Ivy a Harley stále kamarátky aj po tomto stretnutí?--- 

---Nechajte sa prekvapiť ráno, aby ste mali dobre naladení deň, než prídem z práce, aby som vám pridala ďalšie napínavé časti---

---Ste úžasní ľudia ♥---

Pritiahol si moju tvár a pobozkal ma. Rukou mi prešiel po chrbte až k zadku, ktorý stlačil. Vie, čo zbožňujem, keď robí. No viac zbožňujem jeho. Postavila som sa a Joker si sadol. Skrivila sa mu tvár bolesťou, preto sa pozrel na štichy, trocha povolili. Začala mu tiecť krv. Išla som po uterák. Nechcem, aby mi tu vykrvácal. Vrátila som sa s uterákom v ruke. Pritisla som mu uterák na ranu. Vymenila svoju ruku za jeho a pomohla mu vstať. Pridržiavala som ho s rukami, aby náhodou nespadol. Na chodbe ešte stál Bill s doktorom. Doktor podišiel k nám a pozrel sa na uterák, čo nasiakla novou krvou. Joker si dal dolu uterák a doktor mu to lepšie zašil. Joker nevydal ani hlásku či náznak bolesti. Bill doktora odviedol preč. Ja som pomáhala Jokerovi do našej izby. Posadil sa na posteľ a chcel si ľahnúť, ale zastavila som ho. Rozopla som mu košeľu a dala mu ju dolu. Potom si už ľahol. Košeľu som hodila s mojim tielkom do špinavého prádla. Prisadla som si k Jokerovi, ktorý sa uškŕňal.

Ja: Čo vytvorilo úškrn na tvojej tvári v tejto chvíli.

Joker: Že si rovnako bez vrchnej časti oblečenia.

Zasmiali sme sa, prišlo nám to vtipné. Priblížila som sa k jeho tvári. Spozornel a hľadel na mňa. Ja som pohľad do očí nevydržala, lebo ma fascinovali jeho hebké pery. Túžila som ho bozkávať, milovať sa s ním, no to cez zranenie nešlo. Trocha som posmutnela. Moje zranenie bolo už skoro zahojené, ale to Jokerove sa mohlo kedykoľvek otvoriť. To som riskovať nechcela. Ako by tušil, o čom rozmýšľam, si ma pritiahol pre bozk. S jednou rukou som mu hladila vlasy a s druhú som nechala položenú na jeho srdci. Odtiahla som sa , no ruku zo srdca som dolu nedávala.

Ja: Bez teba nežijem.

Joker: Harley, už sa upokoj. Neumieram, aj keď som pred hodinkou nemal od toho ďaleko. Som radšej, keď sa usmievaš. Navyše by sme mali mať pokoj. Valissia otravovať nebude a jej poskoci sú bez nej stratený. Dal som jej, čo som mal spraviť už dávno, odtrhnúť jej tú jeblú hlavu od zvyšku tela. Honey, som rád, že tebe sa nič nestalo. Vyčítal by som si to.

Ja: Ako môžeš byť taký pokojný? Ja som chcela zasiahnuť, no než som našla thomsona, si sa mi zjavil vo dverách zranený. Moje zranenia sú prd oproti tomu, že si mi skoro zomrel. Cukrík, toto mi nerob. Už nikdy viac, dobre?

Joker: Raz sa to ešte stane, ale to budem okrem teba ochraňovať aj juniora.

Ja: Cukrík... Nevymýšľaj aspoň, keď si zranený, nič nebude.

Joker: To je odmena? Že nič nebude? Harley, strieľaš si zo mňa?

Ja: Nie, si zranený. Nechcem riskovať. Dobrú.


Thanks Thanks Thanks ♥♥♥ 

---(528 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now