Nečakaná návšteva

39 7 11
                                    


Šla som do šatníka a prezliekla sa do nočnej košieľky. Ľahla som si do postele a snažila sa zaspať. Joker si o chvíľu ľahol tiež, ale otočil sa chrbtom. Ležali sme na jednej posteli, akoby sme nikdy spolu nespali.

Ja: Mrzí ma to. (Povedala som smutne.)

Chcela som ho pobozkať, objať a pritúliť sa, no tá facka mi pripomenula, že si nemôžem robiť, čo chcem. Uvedomila som si to. Chcela som vedieť, či napriek tomu že je šéf a všetci naokolo sú z neho posraný, či ma miluje.

Ja: Pán Joker. Smiem otázku pokiaľ nespíte?

Joker: Akú?

Ja: Milujete ma aj napriek tomu, že robím problémy?

Zarazila som ho. Čakal hocijakú hlúposť, nie toto. Posadil sa a pozrel na mňa. Zostala som ležať chrbtom otočená, ale zahliadla som ho v periférnom videní.

Ja: Viem, bolo to nevhodné sa pýtať. Prepáčte. (Snažiac sa udržať slzy, som sa neobzerala.)

Joker: Harley, Prečo mi vykáš? Myslel som, že toto máme za sebou. Honey.

Otočila som sa so slzami v očiach. Dotkla som sa jeho ruky, pritiahla som si ju k ústam a pobozkala. Ruku vytrhol a pohladil ma s ňou vo vlasoch. Opatrne som sa usmiala. Sklonil sa ku mne a díval sa mi do očí. Pohľad sklopil na moje pery a pobozkal ma. Ako rýchlo bozk prišiel, tak rýchlo aj skončil. Chcela som ho cítiť dotyky, bozky a vzdychy. Všetko som to chcela dnes v noci, no zhasol lampu a objal ma. Bola som rada aj za to. Po tej facke som prestávala veriť, že to bude také ideálne, ako som predpokladala. Zaspali sme, na rozdiel od Jokera mi to trvalo dlhšie. Ráno som sa zobudila skôr, tak som mohla sledovať jeho uvoľnenú tvar. Bol sladký. Posunula som sa vyššie a začala som ho hladiť vo vlasoch. Niečo zamrmlal a hlavu si položil na moje brucho. Hladila som ho ďalej dúfajúc, že ho nezobudím. Chcela som mu dať pusu, no mal zlú polohu. Nemohla som sa vymaniť, tak som mu prstom obchádzala kontru pier. Na to mi kúsol do prsta. Zaskučala som. Otvoril oči držiac môj prst v zuboch. Oblizol ho a čakajúc na moju reakciu sa na mňa díval. Začervenala som sa. Zovretie zubov uvoľnil a ja som prst vytiahla.

Ja: Bré ránko, puso.

Joker: Aj tebe Honey.

Čo ho vymenili za jednu noc? Chcem späť toho, čo mi vlepil, nie toho, čo bude na mne prilepený. Zúfalo som rozmýšľala so zavretými očami. Pocítila som chlad na mojom bruchu, lebo už neležal hlavou opretou o mňa. Nakláňal sa tesne nado mnou. To kedy? Obmotala som mu ruky okolo krku a pritiahla si ho bližšie pre bozk. Oblízala som mu kontúru pier a pobozkala ho. Prevrátil sa so mnou, mala som byť tá dominantná.

Ja: Čo tak zrazu? (Nadvihol imaginárne obočie.) Myslím tým dominanciu, podriaďuješ sa?

Dávali sme si akurát pusu, keď sa rozoznel zvonček od dverí. Vstala som a šla sa prezliecť. Joker to vyriešil tým, že si dal tepláky a obul papuče. Šiel otvoriť. Vyšla som z izby v legínach a voľnom tričku a uvidela ako Jokera objíma cudzia žena. Šla som naspäť do izby a vytiahla pások s nožmi a pripevnila si ho okolo brucha. Vyšla som von. Kráčajúc dolu po schodoch k nim dvom, som premýšľala ako ju zabijem. Odkašlala som si. Otočili sa, no žena zostala visieť na mojom Jokerovi.

Ja: Cukrík, kto je táto žena, ktorá ťa nasilu objíma?

Joker: Honey, toto nebolo plánované. Veď... (Skočila mu do reči, na čo sa na ňu povýšenecky pozrel.)

Žena: Som jeho priateľka. Ty si tu čo za čúzu? Čo si dovoľuješ ho oslovovať cukrík? Si totálne mimo. (Joker pretočil očami.)

Ja: Ako si ma to nazvala?

Žena: Tak ty si ešte k tomu hluchá? A vyzeráš ako devka.

Ja: Mohla by si minútku, iba na minútku pustiť Jokera? Potom sa vrátime k tomu, ako ma tu urážaš.

Pustila ho a Joker si odstúpil. Začal si trieť ramená, čo ho silno držala. Nasrala ma, ako sa chová.

Ja: Tak teraz sa môžeme rozprávať ďalej.

Žena: O tom, že si čúza, hluchá a vyzeráš ako šľapka. Kľudne sa môžeme o tom rozprávať.

Ja: Áno o tom. (Zaškerila som sa na ňu.)

Siahla som si pod tričko po nože a vytiahla ich. Vystrela som ruku, pripravená hádzať po pohyblivom terči. Čakala som, čo spraví. Zľakla sa a mňa polial adrenalín.

Žena: Si šialená. Joker sprav niečo! (Zasmiala som sa.)

Natiahla naň ruku ale ja som hodila nôž.

Žena: Aúú, si blázon!

Hodila som ďalší nôž, ktorý sa zapichol do podlahy pri hode do nohy. Nôž sa snažila vytiahnuť, no donútila som ju si ľahnúť. S nožom pri krku som sa jej spýtala.

Ja: Kto si a čo robíš v dome Jokera a Harley Quinn?

Žena: Prišla som navštíviť Jokera. Kto je Harley? (Usmiala som sa ako šialenec.)

Ja: Harley Quinn je moje meno. Taktiež som Jokerova pravá ruka a snúbenica. Takže veľmi dobre vieš, čo znamená tvoj príchod. Iba Smrť!

Začala plakať a ja smiať sa z jej plaču. Bola mi na smiech. Podrezala som ju. Vstala od jej mŕtvoly a vytrhla som z nej nože. Odchádzajúc od nej som prechádzala okolo Jokera, na ktorého som sa nepozrela. V izbe som si vyzliekla tričko a začala utierať jej krv z nožov. Odopla som si pások a nechala ho ležať na stolíku. Tričko som hodila ešte s ďalšími vecami do pračky. Zapla som program a pračka sa napustila. Mysľou mi prebehol obrázok tej ženy ako plače. Rozosmialo ma to. Ha-ha-ha. 

Thanks vor vote and comment

Thanks Thanks Thanks

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now