Trocha zábavy

144 8 7
                                    


Vypustila som vaňu a pozrela sa naň. Tak žiadostivý pohľad, ktorým sa na mňa díval. Skočila som po ňom a tak-tak ma zachytil pred pádom na zem. Zasmiala som sa.

Ja: Jupí k zábave.

Joker: To hej.

Pobozkali sme sa, odniesol ma nad posteľ, kde ma položil. Zadívala som sa na tetovania, jeho oči a pery. Kúsla som si pritom do svojich pier. Zamračil sa. Kúsla som sa znova, zakrútil nad tým hlavou. Tretie kúsnutie som nestihla. Sklonil sa k mojim perám a oblizol ich kontúru. Následne sme sa začali dychtivo bozkávať. S rukami som mu prechádzala vo vlasoch a hladila ich. Jeho ruka mi držala stehno v blízkosti zadku. Odtiahli sme sa nabrať trocha vzduchu. Pri ďalšom bozku do mňa zasunul. Ruky som presmerovala z vlasov na chrbát, ktorý som škrabkala. Nechávala som tak stopu pri každom príraze. Po úžasnom milovaní, sme sa oddali v objatí spánku. Ráno som sa zobudila sama v posteli.

Ja: Joker? (Skusmo zavolám.) Ach jo.

Vstala som z postele a šla som sa osprchovať. Omotaná v uteráku som sa presunula do šatníka, kde som si obliekla spodné prádlo a jokerovu košeľu. Vyšla som na chodbu, že sa pôjdem do kuchyne najesť. No schádzala som schody, keď som upútala zrak viacerých ľudí. Pozrela som sa, koho som všetko upútala. Na chodbe čakali jokeroví zverenci a jednému utieklo zapísknutie nado mnou.

Ja: Nebudem rušiť, len sa idem najesť.

Zverenec: Čo tu hľadáš?

Ja: Pardon? Bývam tu snáď.

Zverenec: To ťažko. Tu býva nás šéf a keby niekoho mal, vieme o tom.

Ja: Teraz už viete. Papa. (Zakývala som a otočila sa.)

Zverenec: Tak to teda nie, dámo.

Hodil nôž do kuchynských dverí skoro do mojej ruky.

Ja: Tak hoši, ideme sa hrať. Ha-ha-ha. (Zachichotala som sa.)

Spravila som dve salta vpred a dopadla som presne pred neho.

Ja: Zložím ťa dolu aj bez týchto tvojich hračiek. Alebo si až tak ufňukaný, že si na férový boj netrúfneš?

Vyhercovala som ho. Zbraň podal kolegovi. Ja som sirozopla posledné dva gombíky a zaviazala pevnejšie košeľu. Necítila som sadvakrát dobre v tomto úbore. Ostatní zverenci sa postavili do polkruhu,aby na nás bolo lepšie vidieť. Verili, že ma ich kamoš porazí, Hahaha, nad týmsa môžem smiať. Začala som si poskakovať a robiť tak kolečká okolo neho.Znervóznilo ho to. Pri každom dokončenom kolečku, som ho kopla raz do rebier,nohy, panvy. Nestihol mi zadržať nohu. No pri finálnom kolečku, čo som ho chcela dostať, som sa potkla o vlastné nohy. Padla som. Ležala som opretá o posledné schody. Niekto vychádzal zo skladu zbraní. Otočiac sa kto to je, som pri pohľade na Jokera zakričala.

Ja: Puso!

Zverenec: Drž hubu. (Zvreskol.)

Kopol ma do tváre pred jokerovým zrakom. Vypľula som trocha krvi na košeľu. Zrazu sa ozvala rana a ten debilko padol k zemi. Joker stál s deviatkou v ruke.

Joker: To čo tu má znamenať? Prečo je nôž v kuchynských dverách? Prečo ten Kokot zápasil s mojou Harley? To Vás tak baví všetko posrať hneď ráno? Odpovie mi niekto? (Trochu s ukludneným hlasom vravel ďalej) Harley, bež do izby. Za chvíľu prídem. (Trocha som sa bála, keď tak kričal.)

Radšej som poslúchla, predsa je nahnevaný. Postavila som sa a odišla do izby. Zatvárajúc dvere sa ozval ešte väčší krik. Posadila som sa na kraj vane a namočení uterák som si pritláčala k lícu. Zasmiala som sa nad tou iróniou, čo sa môže diať dolu. Onedlho stál vo dverách Joker.

Joker: Čo to malo znamenať dolu? 

Smiech ma prešiel, keď som sa naň pozrela, že je ešte nahnevaný.

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Kde žijí příběhy. Začni objevovat