Striga

34 7 17
                                    

---Rýchle dobré ráno prajem moji milí čitatelia, je to taká kratšia rýchla kapitola, ale pooobede, vám pridám dalšiu. Ste super ľudia, dekuju vám za hlasy, komentáre, nápady

♥ =) ♥---

Matka: Nezabúdaj, poznám kontakty, ktoré chcú tvoju smrť, tak nie je problém, si povedať. Aj Valissia ju chcela, aj proti tomu, že ťa chcela vlastniť. Onedlho by ťa mala navštíviť.

Ja: Tak asi nie si informovaná, už tu bola, pošlem ti jej hlavu? Na pamiatku, čo povieš?

Matka: Ty si ju zabil? (To si nevedela z toho vyvodiť?)

Ja: (Uškrnul som sa a zaklamal.) Nie ja, to Harley. Nepáčilo sa jej, keď na mňa siaha iná žena. A dobrý pokus aj s tou prvou, čo tvrdila, že je moja priateľka. Tá je už tiež na onom svete.

Matka: Ty sukynsyn. Ako si si dovolil popraviť dve ženy?

Ja: Opakujem sa už, čo mi je nepríjemné, ale ich smrť má na svedomí tvoja dcéra. Moja krásna Harley Qiunn.

Matka: Volá sa Harleen Quinzel.

Ja: Už nie. A páči sa jej to meno. S dovolením, rozhovor je u konca. Keby si chcela poslať niekoho ďalšieho, tak kľudne my sa s Harley o to postaráme. Alebo príď si osobne po smrť. (Zložil som to.)

Takýto blbý rozhovor podstupovať len kvôli mojej láske. Kurva myslí si, že pošle dakoho a zoberie mi ženu? Si myslí, že som spadol z jahody alebo som čistý kokot, že si ju nechám vziať? Tak to má väčšiu dieru v hlave, ako by som jej tam vpálil guľku. Upil som si whisky, lebo mi vyschlo v krku. Položil som fľašu vedľa kresla. Započul som dvere, ako sa niekto kradne za mnou. Na tvár mi padli Harleyine rozpustené vlasy, keď ma objímala. Odtiahol som jej ruky a posadil som si ju na stehná. Potreboval som sa upokojiť. Pobozkala ma a videla, že nejsom v pohode. Dala si hlavu na moju hruď. Začal som ju hladiť po vlasoch a upokojovať sa.

Harley: Kto ti volal?

Jedinou otázkou, som bol nasraný znova. Nie že by mi záležalo, že kto volal, ale keď to bola jej matka, som o tom hovoriť nechcel.

Ja: Nik dôležitý, zrejme je teraz už mŕtvy.

Klamal som, no teraz, som musel. Jej matka je vypočítavá striga, ktorá sa snaží všetko vlastniť a mať pod palcom. Tak ako ja, lenže hento je naozaj prehnané. Odo mňa sa to žiada, lebo ja som podľa všetkých blázon. No ja si myslím, že som kráľ. A Harley to sama povedala, som jej kráľ. Pritisla sa viac ku mne a povedala niečo, čo by som nepovedal.

Harley: Neklam mi. Viem, že je blbé sa ťa to pýtať, len ja nechcem, aby si bol stále nahnevaný. Máš krásny úsmev, či už zabíjaš alebo si so mnou sám. Nervy si nič, keď s ti niečo nepáči so mnou, čo robím, na ostatných sa vyser. Vpálime im guľku do hlavy alebo inak ich zabijeme a bude pokoj. Junior má prísť na svet, kde nebudú títo kokoti, čo ťa nervačia.

Ja: Honey. Ty... Ako to robíš, že povieš toľko veľa v malom obsahu a upokojíš ma?

Harley: Možno za to môže ešte tá stará Harleen. Psychológia.

Ja: To nie, ide to z tvojej novej osobnosti. Cítim to. Milujem ťa.

Harley: Aj ja teba cukrík.

Ja: Keď ti poviem, kto to bol, budeš nasraná ty. Síce niekedy sa ti hodí, že si nasraná, je to vzrušujúce krotiť ťa. No dnes a hlavne keď ti poviem kto to bol, tak sa to nehodí. Nie som si istý či nasralo, zosmutnelo. Neviem tvoju reakciu predpokladať.

Harley: Takto ma len naťahuješ.

Ja: Ok. Vydupala si si to. Potom sa nesťažuj. Volala mi tvoja Matka. (Pozrela mi do očí.)

Harley: Matka? Moja mama?

Ja: Áno, mám ti to vyslabikovať? (Ironicky trocha.)

Thanks Thanks Thanks ♥♥♥

---(600 slov)---

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Where stories live. Discover now