Zrada

38 8 10
                                    


Neskutočné čo ste dokázali za pár dní, moooc ďakujem =3

Ruky stiahol a odišiel. V uteráku obmotaná som šla cez izbu do šatníka a vytiahla si krajkové spodné prádlo. Stála som v šatníku rozmýšľajúc, čo si oblečiem. No zavolal ma do izby môj cukríček. Išla som teda za ním. Zapískal nad výberom spodnej bielizne. Spozornela som pohľad na strojky a farby, čo mal pripravené. Stál tam v teplákoch a papučiach.

Joker: Začneme?

Ja: Takto? Len v tomto oblečení. Nebude ťa to rozptyľovať. (Vyplazila som naň jazyk.)

Joker: No jedno tetovanie vyžaduje, aby si si dala dolu nohavičky.

Ja: Čože? (Prekvapil ma.)

Joker: Také malé odo mňa, baby.

Podvolila som sa. Ľahla som si na brucho a stiahol mi trocha nohavičky. Predlohu si prelepil na pravú polovicu zadku. Zapol strojok a začal tetovať. Rozmýšľala som zatiaľ, čo bude ďalšie. Dlho to netrvalo, skončil s tetovaním a pobozkal ma na kríže. Pomohol mi vstať, aby som sa nezamotala do káblov. Postavila som sa pred zrkadlo tvárou tvár. S trocha menším zrkadlom mi ukázal tetovanie. Bol to nápis Honey. Tak mi hovorí len on. Otočila som sa a pobozkala ho. Namastil mi to a prelepil. Potom som si navliekla nohavičky. Šla som si dať aspoň tričko s kratasami. Joker ukladal strojky a farby zo stola.

Ja: To tetovanie je nádherné. Puso ďakujem. (Vtisla mu jednu pusu na líce.)

Kráčajúc sa najesť som si všimla, že Joker ma nasleduje nadol. Spravil si kávu, mne nalial džús a ja som robila maslové chleby s šalátom. Spoločne sme sa najedli, no potom sa Joker vybral preč. Predtým než odišiel mi dal pusu, keď som osamela, som začala rozmýšľať nad klubom.

Jokerov pohľad 

Rozhodol som sa trocha prevetrať a ísť nakupovať, lebo tí dementi všetko musia konfiškovať. Poskoci nevolali, tak ma to trocha ukludnilo. Síce som nechcel odísť, no musel som Harley na chvíľu opustiť. Musel som vybaviť novú motorku, zbrane, keďže zbraň bez nábojov je použiteľná ako náboje bez zbrane. Na hovno akurát. Ešte že tu poznám pár ľudí, čo za väčšie peniaze mi dajú to, čo potrebujem. No nechcem, aby si pýtal za cenu Harley. Zaparkoval, vystúpil a nasadil si klobúk k môjmu obleku. Trčali mi vlasy spod klobúka. Vošiel som dnu a týpek sa začal smiať. Zmĺkol akonáhle som si dal dolu klobúk a položil mu ho na hlavu. Spoznal ma a už nepípol. Zaviedol ma k šéfovi a ja som sa posadil na koženú stoličku. Ponúkal mi všemožné zbrane od najväčšieho kalibru po najmenšie, granáty a iné. No ja som mal vybrané čo potrebujem tentoraz. Môj výber ho zaskočil.

Brad: Nekupuješ to tej žene, čo ju hľadajú policajti?

Ja: Vieš veľmi dobre, čo si vždy beriem. Brad, nie je to pre mňa, je to pre moju novú pravú ruku. Harley Quinn.

Brad: Prečo by si nakupoval pre ženu zbrane?

Ja: To je zaujímavé. Nabudúce si bude vyberať zbrane sama. Spraví ti tu kšeft.

Nič nehovoril, podal mi kufrík zo zbraňami a ja jemu z peniazmi. Odišiel som z Brodweya. Chcel Harley, to mi bolo jasné, no ja mu ju nedám. Je moja. Zavolal som poskokom, ale akosi to nebrali. Snáď tam už nejdú, prepadli ma obavy. Zdvihol to.

Zverenec: Šéfe, nemáme čas hovoriť. Ochraňujeme slečnu Harley.

Ja: Snažte sa. Som na ceste.

Zložil som, pribrzdil auto a hodil po tých hajzloch granáty. Zasmial som sa nad ich smrťou. Prichádzajúc domov som uvidel spúšť. Čo tu zasa robili. Kontroloval som, čo sa tu stalo. Otvoril som dvere a uvidiac mojich chlapcov zranených a niektorých mŕtvych ma ani trocha nepotešilo. Prechádzajúc okolo nich som mal namierené do našej izby. Každé dvere čo som si všimol, boli otvorené, no v našej izbe kúpeľňa bola zatvorená. Vošiel som dnu a zrkadlo bolo od jej rúžu. Bolo tam napísané Bradovo meno s krížom. To nemusela písať, mal som sto chutí ho zabiť. Kráčal som cez izbu, keď mi zazvonil mobil.

Harley: Pán Jok-mmh.

Brad: Ahoj Joker. Nespomínal si, že je taká krásna. Ale k veci, zabil si mi ľudí, tak som si zobral Harley ako daň.

Ja: Nevieš, čo si spôsobil.

Brad: Vážne? Je taká krásna aj nahá? Čo Joker.

Ja: Čo chceš presne? Len tak by si mi nezobral ľudí.

Brad: Máš pravdu. Ale Harley sa mi páči, Upokojil som sa s ňou. Chcem ťa vidieť na dne Joker, Na ktoré patríš.

Zložil som. Chytil si hlavu a snažil sa premýšľať. Hotový bordel mi nechali doma. Zavolal som všemožným ľudom a pýtal sa Brada. Nik ho nemal v láske, kazil kšefty. Aspoň som mal ľudí, čo mi pomohli sa dostať pre Harley, o ktorej nevedeli. Využívam ľudí, som na to hrdý. Nasadol som do auta a vyrazil pred Bradov pajzel, kde čakali ostatný.

Thanks Thanks Thanks =3 =3

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Kde žijí příběhy. Začni objevovat