Zúfalstvo

35 7 32
                                    

---Napätie XD---

Kráčala som k nej a otvorila dvere. Sedel na kresle otočení chrbtom ku mne.

Joker: Vitaj doma Harley.

Ja: Joker.

Upozornilo ho to, že sa má otočiť. Už to nie je žiadne Puddin, cukrík, už nie. Otočil sa na mňa, ale nemihol sa v jeho tvári žiadny cit. Stála som tam s nožom v ruke kráčajúc bližšie. Dva metre od neho som sa zastavila.

Ja: Vysvetli mi, čo sa stalo. Presnejšie, čo sa deje s tebou! To som ti tu vážne iba na okrasu, že ti kazím každý kšeft! Som ti dobrá akurát na sex? Rozprávaj niečo Joker! Hovor už niečo! Mňa nebaví, si namýšľať kokotiny do hlavy, tak mi odpovedz! Hovor, alebo ma zabi, nech to mám za sebou.

Joker: Nie si moja kópia.

Ja: To je jediné čo mi povieš? Kurva Joker, odpovedaj mi na otázky!

Joker: Vidíš, ani mne sa to vtedy nepáčilo.

Ja: Ja som ti potom odpovedala! Kurva, ty ma chceš ešte viac nasrať ako sa dá?

Joker: Honey.

Nevydržala som to, podišla som k nemu. Pritlačila som mu nôž ku krku až som poškodila trochu jeho alabastrovohebkú pokožku. Prameň krvi mu tiekol pozdĺž krku.  Vražedne sa naň dívala. No on sa začal smiať. Kurva, čo tu je na smiech, keď sa snažím niečo dozvedieť. Odhodila som nôž a chytila mu košeľu u krku. Zhodil ma zo seba. Prisadol ma a ruky mi chytil. Prečo má mať znova navrch, prečo mám stále prehrávať. Prechytil mi ruky do jednaj a vlepil mi. Tvár som nechala otočenú.

Joker: Takto sa správať nebudeš! Toto som nečakal, že budeš taká drzá a nebudeš ma rešpektovať! Myslíš, že by som si ťa nechával len na sex?! Harley, spamätaj sa! Mohol som mať v posteli hocijakú štetku, no teba som si nechal z iného dôvodu. Z toho istého dôvodu, ako som vravel o deťoch, istého som si ťa bral za ženu. Kurva, Harley, keby ťa nemilujem, tak tu už dávno nie si!

Pozerala som sa naň. Vstrebávala som jeho slová, hlavne tie posledné.

Ja: Miluješ ma ešte?

Joker: Ty ma zrejme nepočúvaš! To ti mám znova vlepiť!

Ja: Nie! Počúvam, len to chcem vedieť.

Joker: Áno, honey, milujem ťa. Preto som si ťa zobral za ženu, preto rozmýšľam o deťoch. Ale dá sa o tom rozmýšľať, keď si začínaš robiť čo chceš plus aj to, že tie kšefty sú vážne v prdeli.

Ja: Som tu zbytočná. Kšefty ti išli lepšie, keď som tu nebola.

Joker: Mám to brať tak, že ty mňa už nemiluješ?

Ja: Nie preboha! (Zúfalo som skríkla.)

Usmial sa a pustil mi ruky. Prechádzal mi počervenom otlačku na líci. 

Thanks Thanks Thanks ♥♥♥

Láska mení zmysel života (Joker and Harley Quinn)Kde žijí příběhy. Začni objevovat