ՏI᙭

486 48 54
                                    

Ο Yoongi βρισκόταν στο λεγόμενο "staff-room" όπως συχνά χαρακτήριζαν τον μικρό χώρο που όλοι οι εργαζόμενοι του ορόφου έφτιαχναν τον καφέ τους και κάπνιζαν. Έριξε το βραστό νερό στην αγαπημένη κούπα του Jimin καθώς και τα αγαπημένα του εκχυλίσματα τσαγιού. Αφού τελείωσε, έμπλεξε τα χέρια του στα μαλλιά του και κατευθύνθηκε προς το γραφείο του αγοριού του.

Ήθελε να του ζητήσει συγνώμη. Δεν έφταιξε σε κάτι ο Jimin για το προηγούμενο ξέσπασμά του, όμως είχε κυριολεκτικά βρεθεί εκτός εαυτού. Και όχι για τα υπονοούμενα του Jungkook αλλά για το γεγονός πως δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει. Ο Jungkook ήξερε πολύ καλά πως η θέση του προέδρου του δίνει προβάδισμα στο να προσβάλλει ή να προκαλεί χωρίς συνέπειες και ακριβώς αυτό θα εκμεταλλευόταν μέχρι τελικής πτώσεως.

Μπήκε σιωπηλά στο γραφείο του Jimin και τον είδε που είχε κρύψει το πανέμορφο πρόσωπο του στα μικροσκοπικά χέρια του. Η εικόνα αυτή τον έκανε να μετανιώσει για την συμπεριφορά του.

Yoongi: "Αυτό για σένα." είπε μαλακά, αφήνοντας την κούπα μπροστά στον Jimin. Ο τελευταίος σήκωσε το βλέμμα του και τον κοίταξε σοβαρός με τις κόρες των ματιών του να έχουν κρυφτεί πίσω από το μουτρωμένο βλέμμα του.

"Εντάξει, ήμουν λίγο μαλάκας." παραδέχτηκε αγανακτισμένος.

Jimin: "Πολύ."

Yoongi: "Ναι, πολύ λίγο." χαμογέλασε με το χαρακτηριστικό ουλικό χαμόγελο του για να καλοπιάσει τον Jimin και να μην καταλήξουν σε ακόμη ένα καυγά. Δεν φάνηκε να ηρεμεί τον Jimin αυτό το χαμόγελο, που σε άλλη περίπτωση θα χανόταν σε αυτό, κάνοντας τον μεγαλύτερο να βγάλει μια βαθιά ανάσα δυσανασχέτησης.

"Μπορείς να έρθεις λίγο στην θέση μου; Αν ένας πρώην μου δεν σε σεβόταν και εσύ δεν μπορούσες να αντιδράσεις επειδή βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, τι θα έκανες;"

Jimin: "Θα του έσπαγα τα μούτρα!" φώναξε με σιγουριά και σηκώθηκε πάνω, πλησιάζοντας τον μεγαλύτερο.

"Τα δικά του όμως, όχι τα δικά σου."

Yoongi: "Συγνώμη."

Jimin: "Δεν θέλω συγνώμες! Θέλω να μην αφήσεις κανέναν να επηρεάσει αυτό που έχουμε χτίσει." το χέρι του απλώθηκε στο πρόσωπο του Yoongi και ξεκίνησε να τον χαϊδεύει με απαλές κινήσεις.

"Δεν με νοιάζει ποια θα είναι η σχέση σου με τον Jungkook! Σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, μόνο αυτό να μην επηρεάσει εμάς."

𝕨𝕒𝕟𝕟𝕒 𝕓𝕖𝕥ʔTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon