ᖴOᑌᖇ

429 44 36
                                    

Ο Jungkook άνοιξε δειλά την προεδρική πόρτα και στάθηκε στο κατώφλι της με τους καρδιακούς του παλμούς στα ύψη. Όλες οι αναμνήσεις που είχε από αυτό τον χώρο έπαιζαν ασταμάτητα στο κεφάλι του, δημιουργώντας του πονοκέφαλο.

Σε αυτό το μέρος, ακριβώς σε αυτό το γραφείο, πριν από τέσσερα χρόνια εκλιπαρούσε τον πατέρα του με δάκρυα στα μάτια να μην τον στείλει στην Αμερική. Να μην τον απομακρύνει από τους καρδιακούς του φίλους και από εκείνον. Παρακαλούσε για κάτι τόσο απλό.. την αποδοχή. Ο πατέρας του ήταν ανένδοτος. Τον κοιτούσε με σοβαρό βλέμμα ενώ στα χέρια του κρατούσε ήδη τα αεροπορικά εισιτήρια.

Η σκέψη του εκλιπόντος να γράψει τον γιο του στο καλύτερο -και κυρίως μακρινό- πανεπιστήμιο της Αμερικής, ήρθε όταν είδε τον μικρό του να γίνεται ένας αντισυμβατικός νέος, να επαναστατεί. Μια λατρεμένη λέξη για τον Jungkook, μα τόσο μισητή για τον πατέρα του.
Και οι δεύτερες του σκέψεις μετατράπηκαν σε τελεσίδικη απόφαση, όταν ανακάλυψε το κομμάτι της σεξουαλικότητας του. Έμαθε για την ομοφυλοφιλική σχέση που είχε τότε ο Jungkook και η μόνη "αντιμετώπιση" που μπορούσε να εφαρμόσει, ήταν εκείνη. Να τον στείλει χιλιόμετρα μακριά.
Ευτυχώς -για όλους- δεν έμαθε ποτέ τον άνθρωπο που ο γιος του είχε ερωτευτεί. Δεν κατάλαβε ποτέ πως εκείνος ο άντρας ήταν ένας υπάλληλος του, ο Jimin.

Τα μάτια του Jungkook ταξίδευαν σε κάθε σημείο του χώρου με τις αναμνήσεις του να παίζουν στο replay κάθε σκηνή που είχε εξελιχθεί πριν από τέσσερα χρόνια.
Το βλέμμα του σταμάτησε σε μια κορνίζα που στόλιζε το προεδρικό γραφείο. Ήταν ο πατέρας του με έναν νεαρό.
Κοίταξε την φωτογραφία και ξεροκατάπιε αφού ένιωθε το λαιμό του να στεγνώνει.

"Να πας στην Αμερική, να γίνεις άνθρωπος." μιμήθηκε ειρωνικά την φωνή του πατέρα του, φέρνοντας στο μυαλό του τα σκληρά λόγια του και την δεσποτική φιγούρα του.
"Άνθρωπος ή μαριονέτα; Με σκέφτηκες ποτέ, γαμώτο; Όχι αν πεινάω, αν έφαγα, αν έχω λεφτά. Πως νιώθω, νοιάστηκες ποτέ; Σε ένοιαζε που έχασα την μάνα μου, το στήριγμα μου; Ή νόμιζες πως μόνο εσύ την έκλαψες και την έθαψες;
Με καταπίεζες! Με πίεζες τόσο πολύ! Με έκοβες και με έραβες στα δικά σου μέτρα, στα δικά σου όνειρα. Δεν ήθελα να σπουδάσω διοίκηση! Δεν ήθελα να μάθω τίποτα για χρηματιστήρια, επενδύσεις και ισολογισμούς!" φώναζε με την σπασμένη φωνή του να έχει γίνει πλέον εμφανής.
"Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων, Jungkook. Θα δώσεις ζωή σε τόσες οικογένειες που τρώνε από την Je-in.
Να δίνω ζωή, χωρίς να έχω ζωή!"

𝕨𝕒𝕟𝕟𝕒 𝕓𝕖𝕥ʔDonde viven las historias. Descúbrelo ahora