ᖴIᐯᗴ

429 48 44
                                    


Hoseok: "Είσαι καλύτερα από χθες; Σε είδα αρκετά πιεσμένο." ρώτησε με ενδιαφέρον τον Jungkook που βρισκόταν απέναντι του.

Από νωρίς το πρωί ο Jungkook είχε επισκεφτεί το δικηγορικό γραφείο του Hoseok, έπειτα από μια δύσκολη νύχτα. Οι σκέψεις πως ο πατέρας του είχε προτιμήσει έναν υπάλληλο του αντί εκείνον, του κρατούσαν συντροφιά όλο το βράδυ και κατά συνέπεια τα βλέφαρα του ορθάνοιχτα.

Jungkook: "Ζορίζομαι λίγο."

Hoseok: "Λογικό, όλο αυτό είναι καινούργιο για σένα και σου φαίνεται βουνό."

Στα λόγια του Jungkook ερχόταν. Αν έδιωχναν το παγόβουνο, όλα θα έπαιρναν μια πιο θετική τροπή. Για αυτό και η σημερινή του επίσκεψη στο γραφείο του Hoseok. Θα έβαζε ένα τέλος για την καινούργια του αρχή.

Jungkook: "Είναι όντως κάτι καινούργιο για μένα-"

Hoseok: "Μην αγχώνεσαι, Jungkook. Θα τα πας περίφημα, είμαι σίγουρος! Αρκεί να προσπαθήσεις να συνεργαστείς και κυρίως να ακούς τον Taehyung. Ξέρει τα κόλπα καλύτερα από τον καθένα.. τον έχει εκπαιδεύσει ένας Jeon." είπε εύθυμα.

Ο Jungkook τον κοίταξε ανέκφραστος. Να γιατί δεν θα τα πήγαιναν ποτέ καλά με τον Hoseok. Τρία λάθη σε μια μόνο πρόταση. Και να προσπαθήσει και να συνεργαστεί και το όνομα Taehyung.
Από όπου και να το πιάσεις, είναι όλο ένα τεράστιο σφάλμα.

Ο Jungkook τέντωσε τα πόδια του χαλαρός και σταύρωσε τα χέρια του πίσω από το κεφάλι του.

Jungkook: "Θέλω να απολυθεί." είπε κοφτά χωρίς καν να κοιτάει τον συνομιλητή του.

"Σήμερα κιόλας."

Hoseok: "Γιατί;!"

Jungkook: "Γιατί το λέω εγώ. Δεν υπάρχει γιατί." ανασήκωσε αδιάφορα τους ώμους του, παρατηρώντας την εμφανή έκπληξη του Hoseok στα λεγόμενα του.

Hoseok: "Δεν καταλαβαίνω τον λόγο."

Η στάση του Jungkook από χαλαρή, μετατράπηκε απότομα σε αυστηρή. Ο αγαπημένος του πατερούλης του πρόσφερε μεγαλόψυχα την θέση του προέδρου για να αποφασίζει και όχι να δικαιολογεί κάθε του κίνηση.

Jungkook: "Ότι το απαιτώ εγώ θα έπρεπε να σου φαινόταν ένας ισχυρός λόγος."

Hoseok: "Jungkook, νομίζω ξεχνάς τον όρο." υπενθύμισε όσο πιο ήρεμα μπορούσε ενώ ο μικρότερος χαμογέλασε ειρωνικά αρπάζοντας τον χαρτοφύλακα του στα χέρια του.

𝕨𝕒𝕟𝕟𝕒 𝕓𝕖𝕥ʔOn viuen les histories. Descobreix ara