26 | Satan

8.4K 884 308
                                    

[Twice - I Can't Stop me]

Aslında kalbim diyor ki şeytan yapma Jimin'e de yazık. Ama diğer yanım diyor ki bu ikisi şeytanken sevişsin xldöşförştçh

Semekook yapma fikri çık aklımdan hayır şeytan olunca çok baskın olmayacak çık oradan anskm (yap derseniz yaparım🙄)

Herkes şeytan olsun yazdığı içinn... Şeytan yaptım.

Ve şarkı hakkında ne düşünüyorsunuz?

İyi okumalar...

26 | Şeytan

Karşımda bana meraklı gözlerle bakan Ha Rin'e hangi cevabı vereceğimi bilmiyordum. Bir yanım, Taehyung gibi şeytan olmak istese de, bir yanım Jimin'in yıkılacağını söylüyordu. Ama Taehyung gibi olursam onu görebilirdim. Fakat kaç yılda bir şeytan olup yeryüzüne inebilirdim ki? Ben şeytan olurken, yıllar geçer ve Jimin hyung'da ölebilirdi. Bilmiyordum.

Gözlerimi beni kucağında taşıyan sevgilime gitmişti. Yaşlar akan gözlerine bakmış ve iç çekmiştim. "Ben, acı çekecek miyim? Şeytan olurken, acı çekecek miyim? Kaç yılda şeytan olurum?" demiştim. Kız yumuşak bir gülümseme bahşetmiş ve "Sen acı çekmeye eksin, direkt şeytan olacaksın." demişti. Kaşlarımı çatmış ve "Ne demek bu?" demiştim. Kıkırdamış ve etrafımda uçarak bir tur atmıştı.

Kumral saçları hafifçe yayılmış, mavi gözleri parlıyordu. Bulanık görünen beyaz elbisesi süzülmüş ve kırmızı dudaklarında hala bir gülüş varken elimi tutarken "Şeytan mı olmak istiyorsun?" demişti. Kararsızca bir bakış atmıştım. Kıkırdamış ve "Eğer şeytan olursan, özel gücün acı çekmemek, hiç acı çekmeyeceksin. Cezan ise belli, bir erkeği çok sevmek." demişti. O an hayatımda ki en doğru kararı vermiş gibi hissediyordum. Bundan sonrasında neler olur bilmiyordum ama ben Taehyung ile olmak istiyordum.

"Şimdi gidiyoruz." demişti Ha Rin. "Artık bir şeytan olacaksın."

...

[2 Ay sonra]

Kimsenin beni göremeyeceğini bilmeme rağmen yavaşça havada süzülüyor, ses çıkarmamaya çalışıyordum. Aslında işler pek istediğim gibi gitmemişti. Ha Rin'in ricası üzerine cehenneme gittiğim zaman eğer Taehyung'u görürsem, tanımıyor gibi yapmamı söyledi. Ona benim melek olduğumu söylemişlerdi ve o bunu duyduğu andan beri cehenneme gelmemişti onu görmemiştim. Bir ay boyunca cehennemde kalmıştım nedeni ise güçlerimi öğrenmem ve kontrol etmeye çalışmamdı. Aslında bu işlem neredeyse beş ay sürüyormuş ama ben çok çabuk kavramıştım her şeyi.

O gün, ölümümden sonra Taehyung, Jimin'e her şeyi açıklamıştı ve tahmim ettiğim gibi yıkılmıştı. Toparlaması neredeyse bir aynı almıştı. Evet onları gizli gizli izliyordum, görünmem yasaktı. Ama bugün için değildi. Jimin hyung önce Taehyung'u suçlamış, ona bağırıp çağırmıştı. Ardından ağlayarak özür dilemişti. İkiside ağlayarak uyumuşlardı o gün. Taehyung ne kadar gitmek istesede Jimin Hyung izin vermemiş, Jeongguk seni çok sevmişti, ondan bana kalansın demiş ve burada kalmasını sağlamıştı.

Şuan ise süzülerek Taehyung'un arkasından lavaboya girmiştim. Yemek yemişlerdi ve şuan yatmaya hazırlanacaklardı. Taehyung eline aldığı diş fırçasına, diş macununu sıkmış ve dişlerini fırçalarken aklıma ilk tanışma anımız gelmiş ve dudaklarımı bir gülüş ele geçirmişti. Onun bana yaptığı gibi aynada kendimi göstermiştim. Kaşlarını çatmış ve gözlerini sıkı sıkıya kapatarak kafasını iki yana sallamıştı. Anında aynadan çekilmiş ve arkasına geçmiştim.

Satan | TaekookWhere stories live. Discover now