7 | I will sing to you anytime you want.

19.8K 2K 1.4K
                                    

[BTS:Jeon Jeongguk - Still With You]

Çok güzel allahım çok seviyorum, çok gurur duyuyorum çok güzel büyüdü bebişim😭😭💜

Çok güzel allahım çok seviyorum, çok gurur duyuyorum çok güzel büyüdü bebişim😭😭💜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nedenini gerçekten çok merak ediyorum... Geç bölüm atmam mı?
Eğer öyleyse ders çalışmayıp bölüm yazacağım!

İyi Okumalar...

7 | İstediğin zaman sana şarkı söyleyeceğim.

Taehyung, pastayı alır almaz hızlıca odama girmiştim ve istemsizce onun hakkında düşüncelere dalmıştım. Ve uzun düşünceler sonucunda ona karşı hislerim olduğunu anlamıştım. Hayır bu kesinlikle hoşlanma yada aşık olma duygusu değildi. Daha tanışalı iki buçuk ay olmuştu, hoşlanmak için bile çok erken bir süreydi, bana göre.

Ondan etkileniyordum.

Uzun süre düşünmenin ardından yorgun gözlerim uykuya yenik düşmüş ve uyuyakalmıştım. Dışarıdan gelen kuşların sesini duyarken arkamı dönmeye çalışmıştım fakat arkadaki beden ve belime sıkıca sarılan kollar bu isteğimi yok etmişti. Nefesimi tutup, gözlerimi sıkı sıkıya kapatmıştım. O uyumuyordu çünkü o bir şeytandı, uykuya ihtiyacı yoktu.

Sonrasında ondan etkilendiğini belli etmemek adına düşünmemiş ve hızlıca arkamı dönerek onu iteklemiştim. Sırtı sert zeminle buluşurken, acıyla inlemişti. "Yatağımda ne yapıyorsun!?" dediğimde kafasını kaldırmış ve bana bakmıştı. İçim canını yaktığımın düşüncesi ile ezilirken bunu düşüncelerime yansıtmamaya çalışmıştım, fakat bu çok zordu.

"Sadece pasta için teşekkür etmek istemiştim, tadı güzeldi. Karşılığında bende bir şey yapmak isterim?" gözlerimi devirmiş ve "Bunu bana başka şekilde ödeyebilirsin?" dediğimde kaşları merak edercesine kalkmıştı. "Kahvaltıyı hazırla ya bilirsin mesela?" demiş ve yataktan kalkarak odanın içindeki banyoya girmiştim. Tam kapıyı kapatacağım sırada aklıma gelen şeyle Taehyung'a dönmüş ve "Sakın beni izlemeyi aklından bile geçirme." demiştim. Arkadan attığı kahkahayı duymuş ve istemsizce bende gülümsemiştim.

Kısa bir düşün ardından üzerime siyah bir şort ve siyah bir tişört giyip aşağıya inmiştim. Burnuma dolan kokular, karnımın daha çok guruldamasını sağlarken hızlıca mutfağa gelmiştim. Taehyung, elinde ki krep dolu tabağı masaya bırakmış ve gurur duyarcasına ellerini belinin iki yanına koymuş ve egolu şekilde masayı süzmüştü.

"Egonu yoldan çeker misin? Yürüyemiyorum da!?" demiş ve Taehyung'u ittirerek masaya oturmuştum. "Güzel kokuyorsun." demiş ve nemli saçlarımı işaret etmişti. Omuz silkmiş ve "İstiyorsan sende duş alabilirsin." demiştim. Kıkırdamış ve "Üzülme, beni gizli gizli izlemene izin vereceğim." demiş ve kreplerin birine uzanmıştı. Şaşkınla açılan ağzım ve gözlerimle ona bakarken, kıkırdemış ve benim gibi omuz silkmişti. "Bana yürümeyi ne zaman bırakacaksın? Cehennemde yada dünyada benden daha iyilerini bulabilirsin?" demiştim, onun gibi kreplerin birini alırken.

Satan | TaekookWhere stories live. Discover now