17 | Kim Vante

12K 1.3K 677
                                    

[Bts / Jungkook - Euphoria]

Selamlar selamlar

Bu bölüm Tae'nin neden ortalıktan kaybolduğunu öğreneceğiz✌

Hadi bklm bismillah

İyi Okumalar...

17 | Kim Vante


Jeongguk, sınıfına girmiş ve istemeden gözlerini eski sırasına çevirmişti. Boştu.

Yine ortalıklarda yoktu.

Üç gündür yoktu, yine ortalıklardan kaybolmuştu.

Bu durum istemeden canını sıksada, umrunda değilmiş gibi kendi sırasına geçmiş v kulaklığını takmıştı. Ama şarkı açmamıştı. Çünkü sınıfta bulunan bir kaç kızın dedikodu yaptıklarını duymuştu.

"Kızlar, Taehyung ve Jeongguk ayrılmış diyorlar."

"Oha, doğru mu bu?"

"Yaa, ben üzüldüm şimdi çok yakışıyorlardı."

"Ben hiç üzülmedim. Jeongguk, sonunda Taehyung'u rahat bıraktı. Geldiği ilk günden onu nasıl baştan çıkardıysa artık."

"Duyduğuma göre, Taehyung ile Jeongguk daha önce sevgili olmuşlar. Tae, ayrı kalmaya dayanamadığı için nakil aldırmış."

"Evet, bu olabilir."

"Selam, kızlar. Taekook dedikodusu mu yapıyorsunuz?"

"Evet."

"Biliyor musunuz, Jeongguk, Taehyung'a tekneyi basmış. İlk ayrılan Jeongguk'muş."

Kızlar ne kadar fısıldayarak konuşmaya çalışsakarda Jeongguk her şeyi duymuştu. Sırıtmış ve sınıfa giren fizik öğretmenini selamlayarak kulaklığını çıkarmıştı.

†††

Taehyung, yeni giydiği siyah takım elbisenin yakalarını düzeltmiş ve kol düğmelerinide hallettikten sonra ofis odasındaki boy aynanın önünden çekilmişti. O sırada kapı tıklanmış ve Taehyung, gür sesi ile "Gel." demişti.

"Bay Kim, yarım saat içerisinde toplamtınız başlayacak." sekreter kız Taehyung'a, küçük haberi verdikten sonra odadan çıkmış ve toplantı için gelen misafirlere "Kim Vante, yarım saat içerisinde toplantı salonunda olacaklar, efendim." demiş ve saygıyla eğildikten sonra toplantı için gerekli olan dosyaları kenara almıştı.

Taehyung, neredeyse on beş yıl önce bu şirketi kurmuş, yükseltmişti. Çoğu çalışan onun yüzünü görmemiş, hatta medyaya bile kendini göstermemişti. Bu şirket, bünyesinde bulundurduğu mimarlar ile büyük işler başarmış ve başarmaya devam ediyordu.

Taehyung, şuan gireceği toplantının ne kadar önemli olduğunu biliyordu. Bu fırsatı kaçırmazdı. Onunla çalışacak olan mimar gerçekten yetenekliydi, onu bünyesine eklemeliydi. Bu yüzden aceleyle odasından çıkmış ve üst katta bulunan manzaralı, özel toplantı salonuna ilerlemişti.

Taehyung'dan önce gelen misafirler, Taehyung'u görünce ayaklanmış ve saygıyla eğildikten sonra yerlerine oturmuşlardı. Taehyung, soğuk kanlılığı ile baş köşede bulunan yerine oturmuş ve gülümseyerek, "Hoşgeldiniz." demişti. Herkes mırıldanırken, Taehyung direkt konuya girmişti.

Satan | TaekookWhere stories live. Discover now