44. Fejezet

93 2 0
                                    

10.13. Hétfő

Sky szemszöge:

Reggel Bestia keltett fel, még az ébresztő előtt. Fáradtan és álmosan kimásztam az ágyból és az utamat a fürdő felé vettem. Amikor elvégeztem a reggeli teendőimet visszakullogtam a szobámba és beálltam a szekrényem elé, hogy valamilyen megfelelő szettet kerítsek elő. 10 perces keresgélés után meg is lett a tökéletes ruha:

Amikor elkészültem magamhoz vettem a sulis táskámat majd elindultam lefelé a konyhába Bestia társaságában

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Amikor elkészültem magamhoz vettem a sulis táskámat majd elindultam lefelé a konyhába Bestia társaságában. Amint lent voltam neki álltam reggelit készíteni és Bestiának is adtam közben reggelit. A rántotta mellett döntöttem, mikor azzal kész voltam készítettem magamnak egy utazóbögrébe kávét, majd a rántottával letelepedtem a pulthoz és neki láttam reggelizni. Amikor végeztem a kávét a táskámba tettem majd elindultam kifelé. Amint kiléptem a házból bezártam magam után majd átsétáltam Jace-hez. Bekopogtam az ajtón, mire Kate nyitotta ki, beljebb tessékelt, majd egy rövid beszélgetés után felmentem Jace szobájába. Bekopogtam a szobájába, de mivel nem érkezett válasz így benyitottam egy üres szobába. Kérdőn léptem beljebb és néztem szét, hogy merre lehet Jace. A szoba közepére sétáltam és hangok után hallgatóztam. Hirtelen kinyílt a fürdő szobájának az ajtaja és ő maga lépett ki, amint észrevett elsőnek ledöbbent majd felém sétált és derekamat átölelve rántott magához. A kezeimmel át öleltem a nyakát, majd hozzá hajoltam egy reggeli csókot adtam neki.

- Mit kerestél ennyi ideig a fürdőben? - érdeklődök mosolyogva.

- Hát az én drágalátos kutyám a nyálát a hajamba csorgatta és azt kellett kimosnom és megszárítanom, plusz beállítani. - feleli Jace. - És te mit keresel itt?

- Mivel teganp megbeszéltük, hogy együtt megyünk és a csajokat is felvesszük így átjöttem, hogy időben tudjunk indulni. Ja és hiányoztál. - mosolyogva figyelem.

- Te is nekem. Gyors felkapok egy pulcsit és már mehetünk is. - áll a szekrénye elé.

Jace gyors kivett egy fekete pulcsit a szekrényéből, majd magához vette a táskát és kézen fogva már indulhattunk is lefelé a konyhába. Amint leértünk Jace bekapott pár falatott majd már indultunk is kifelé. Beszálltunk a kocsijába, majd gázt adva elindultunk a lányokért. Jace vezetés közben az egyik kezét folyamatosan a combomon tartotta. A lányokat sorban felvettük, majd már indultunk is a suli felé. Amikor oda értünk a többi barátunk már ott volt és minket vártak. Jace leparkolt egy szabad helyre és amint megálltunk a kocsival, mindannyian kiszálltunk. Jace-szel egyszerre hallottuk az elakadó lélegzeteket és a szisszenéseket, vagy éppenséggel a gratulációkat. Jace-szel nem foglalkoztunk a gyűlölködő tekintetekkel és a csajok társaságában elindultunk a többiekhez akik a lépcső aljánál vártak minket. Amikor oda értünk hozzájuk üdvözöltük egymást, és mivel még nem kellett bemenni a suliba a társaságunk kint állt és beszélgetett. Néhol hangosan felröhögtünk, néhol egy-egy viccesebb veszekedést lehetett hallani. Éppen Nicholas akart valamibe belekezdeni, de mögénk nézett és elakadt a szava. Mindannyian hátrafordultunk és Jennifer-t és a bandáját találtuk a hátunk mögött.

Egy új élet...Where stories live. Discover now