2. Fejezet

195 2 0
                                    

09. 03. Szerda

Sky szemszöge:

Reggel arra az érzésre keltem, hogy valami piszkosul szúrja az oldalam és a telefonom is elkezdett ébreszteni. Miután kinyomtam az órát megkerestem, hogy mi szúrta az oldalam. Kiderült, hogy az este a könyvemmel aludtam el és annak a sarka szúrta az oldalam. Miután ezt felfedeztem, kiszálltam az ágyból és elindultam a fürdőbe rendbe szedni magam. Mikor kész voltam át mentem a szekrényemhez, hogy kiválasszam a mai ruhámat, ami végül ez lett:

Amikor az öltözködéssel is megvoltam, lesiettem a konyhába, ahol egy cetli fogadott evvel a szöveggel: Reggelt kicsim, sietnem kellett a munkába, reggeli és kávé az asztalon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Amikor az öltözködéssel is megvoltam, lesiettem a konyhába, ahol egy cetli fogadott evvel a szöveggel: Reggelt kicsim, sietnem kellett a munkába, reggeli és kávé az asztalon. Tettem neked ki kaja pénzt is. Puszi David. Miután elolvastam a cetlit, megreggeliztem és indultam is a csajokért, miközben kiálltam a kocsival csoportos hívást indítottam a lányokkal.

- Csajok elindultam értetek, szóval kapjátok össze magatokat. - mondtam nekik.

- Én már kész vagyok, és kint ülök a ház előtt. - mondta Sarah.

- Én is mindjárt kész vagyok, már csak a cipőmet kell felvennem. - mondja a telefonba Heather.

- Oké csajok, mindjárt ott vagyok Sarah érted. Szóval leteszem a telefont. - mondom nekik.

Éppen, hogy letettük a telefont már bekanyarodtam Sarahék házához. Sarah bepattant az anyósülésre és már indultunk is Heatherért. Miután Heathert is felvettük elindultunk a suli felé, 10 perc múlva már a suli parkolójában voltunk. A csajokkal kiszálltunk és mentünk is befelé a suliba. Közben észre vettük, hogy a srácok az osztályunkból valakikkel nagyban veszekednek.

- Na a suli első hetét máris verekedéssel indítják. - mondja Sarah.

- Engem nem érdekel addig, míg minket nem vonnak bele. - válaszol Heather.

- Te Sky mit gondolsz? - kérdi Sarah.

- Mit mondjak, nem  vagyok meglepve. Amikor beszéltél róluk gondoltam, hogy ez is hozzá járul a nagy menőségükhöz. - mondom nekik.

Miután elmondtam nekik a véleményem, már be is léptünk a suli aulájába. A csajokkal egyenesen felmentünk a zene teremhez és beültünk a helyünkre. Zene óra után még túlestünk 3 órán, ami egy matek, egy magyar és biosz volt és már mehettünk a menzára ebédelni. Sorba álltunk és miután mindhárman kikértük az ebédet kerestünk egy üres asztalt, amit meg is találtunk a terem túlsó végében. Gyorsan oda siettünk, hogy legyen még helyünk.

- Hál istennek itt legalább nyugtunk lesz egy kicsit a  menő fiúk társaságától.- szólalt meg Heather.

- Oh, akkor gondolom mi sem ülhetünk ide? - kérdi egy hang a hátam mögül.

Megfordultam és 3 srácot pillantottam meg a hátam mögött, ahogy tálcával a kezükben állnak.

- Oh, sziasztok! Persze, üljetek le nyugodtan. - válaszoltam nekik. - Ti még a normálisabb csoporthoz tartoztok. Bocsi, de hogy is hívnak titeket?

- Szia, én Taylor Night vagyok. -válaszol Taylor.  -Bemutatom a többieket is, ő itt a balomon Kevin Scott és a jobb oldalamon Eric Silverman.

- Sziasztok! - köszönnek mindketten.

- Hali! - köszönünk vissza.

- Gyertek üljetek le nyugodtan. - invitálom őket. - Gondolom minket már ismertek, de azért én Sky vagyok, mellettem Sarah és vele szemben Heather. 

- Igen, már ismerünk titeket. De téged Sky csak most látunk itt a városban. - mondja Taylor.

- Igen, ahogy mondtam már az első napon, a nagybátyámmal költöztünk ide még a nyár elején. - válaszoltam neki.

- Akkor még teljesen új vagy itt a városban. Felfedezted már a környéket? - kérdi Kevin.

- A plázát és a szupermarketet már tudom, hogy hol van. De még nem volt időm a többire. -válaszolok.

- Mit szólnátok srácok, ha az egyik hétvégén körbevezetnénk Skyt a városban? - kérdi Sarah a többieket.

- Nekem tetszik az ötlet. -szólalnak fel egyszerre.

- Oké  srácok nekem is tetszik, de egy kérésem van 8-ig mindenki alszik és majd csak utána megyünk várost nézni. - mondom nekik.

- Rendben, akkor mindenki 9-re Sky háza előtt lesz. De most már siessünk mert becsengettek és nincs kedvem elkésni töriről. - mondja Heather.

Töri után még volt 2 óránk egy választott idegen nyelv és egy tesi, de azok is gyorsan elteltek. Az utolsó óráról kicsengettek és mindenki ment kifelé a teremből. A csajokkal elindultunk a kocsihoz és miután beszálltunk haza vittem őket. Mikor én is haza értem, felmentem a szobámba és megcsináltam a leckét, tanultam. Lementem elkészíteni a vacsorát, mikor kész lettem vele, megterítettem és a melegítőbe raktam az ételt, hogy ne hűljön ki. Felmentem és átöltöztem egy lengébb ruhába, lementem a nappaliba és levetődtem a kanapéra. Bekapcsoltam a tévét és miközben vártam Davidet, megnéztem a kedvenc sorozatomat is.  Mikor David haza ért megvacsoráztunk, én elmentem lefürdeni és végül befeküdtem az ágyba, nemsokára el is aludtam.

Egy új élet...Where stories live. Discover now